Yunus Emre Öztürk Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2019 Nisan ayında Rus arkadaş tekrar Türkiye'ye geliyor. Kapaklı bardaklık, kayar kol dayama ve ST versiyon deri kapı trimlerinden almak isteyen olur düşüncesi ile tekrar konu açmak istedim. Yurtdışı kargo ve gümrük derdi yok ve fiyatları Türkiye parça fiyatlarına göre çok uygun. Ürünler sıfır. orijinal. Fiyatlar şu şekilde: bardaklık :200tl kayar kol dayama :250tl kapı ekleri :320tl Fiyatları bu sefer TL cinsinden yazdım , geçen ki konuyu açtığımda dolar 7tl yi görmüştü, İnşallah artmaz tekrar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Daha önce sorulan sorulara cevap ve tecrübeler için eski konu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüsnü Aktaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Ben almak istiyorum kardeşim nasıl alacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Bir saat önce, Hüsnü Aktaş yazdı: Ben almak istiyorum kardeşim nasıl alacağız Nisanın 15inde Türkiye'ye gelecek, yeterli talep olursa şu kadar getir diyeceğim , sonra adresinize kargolanacak. Şuan talep topluyorum. İlgilendiğiniz ürün varsa özelden bana telefon numarası gönderirseniz vakit geldiğinde haberdar ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 bu kayan kol dayama mk3 lere olmuyor sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüsnü Aktaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 (düzenlendi) 12 saat önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: Nisanın 15inde Türkiye'ye gelecek, yeterli talep olursa şu kadar getir diyeceğim , sonra adresinize kargolanacak. Şuan talep topluyorum. İlgilendiğiniz ürün varsa özelden bana telefon numarası gönderirseniz vakit geldiğinde haberdar ederim. ben mesaj gönderemedim size kayarlı kol dayama istiyorum sadece 0536-789-05-15 - Şubat 23, 2019 Hüsnü Aktaş tarafından düzenlendi 2 defa aynı alıntı vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 1 saat önce, Mete Turfan yazdı: bu kayan kol dayama mk3 lere olmuyor sanırım bildiğim kadarıyla olmuyor. 21 dakika önce, Hüsnü Aktaş yazdı: ben mesaj gönderemedim size kayarlı kol dayama istiyorum sadece 0536-789-05-15 ekledim, haberdar ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Merhaba Yunus Emre Bey; 1 takım deri Kapı Ekleri 1 adet Badaklık almak istiyorum. Beni de listeye ekler misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 3 saat önce, Hüseyin Do. yazdı: Merhaba Yunus Emre Bey; 1 takım deri Kapı Ekleri 1 adet Badaklık almak istiyorum. Beni de listeye ekler misiniz? olur hocam ekledim, yanlış hatırlamıyorsam kol dayama almıştınız geçen sefer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Bu ürünler Focus 3.5 a uyar mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 12 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Bu ürünler Focus 3.5 a uyar mı evet bunlar focus 3.5. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Pazarlı Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Şu kapı içi trim montajını bi ufak araştırıp size dönüş yapacağım, konuyu takipteyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 s. a. 1 adet kayar kol dayama istiyorum. eklerseniz memnun olurum. tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2019 @Resul özdemir ekledim. @Yunus Pazarlı örnek uygulama. https://www.drive2.ru/l/495676060671672579/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 24.02.2019 - 01:59 tarihinde, Yunus Emre Öztürk yazdı: olur hocam ekledim, yanlış hatırlamıyorsam kol dayama almıştınız geçen sefer. Evet almıştım. Telefonumu özelden yolluyotum hocam, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar