Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ufak Dokunuşlar...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çok acemice çok...tren öpsün seni zekimüreni bırakkkkkkk...bunlarla olmaz......... :)

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim....

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

"Ufak dokunuşlar ve akabinde kaba vuruşlar" :kop:

• ÖzkanYENİGÜN
    ÖzkanYENİGÜN

1.Ebayden getirilen düğmeler fırın düğmeleriyle değiştirildi.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne başlık atmışım ben böle:))

Yanıtlama zamanı:

ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... :blink:

"Ufak dokunuşlar ve akabinde kaba vuruşlar" :kop: :kop: :kop:

Yanıtlama zamanı:

Valla bu düğmeler gerçektende çok hoş duruyor. Titanium dışındaki her Focus 2 ve 3 e lazım bence bu ufak dokunuşlardan :blink:

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Fordda çalışanlar kaba tipler çünkü,focus 3 ün ön konsolunda bile bir sürü kabalıklar var,eskisine göre süper belki ama şu andaki rakiplariyle kıyaslayınca focusun ön konsolu çok çangıllı çıtaklı,kaba ve garip..ön göğüsü o kadar uzun yapmaya ne gerek var arkadaş,üzerine doğru kama hibi geliyor,ön camları silmek için kırk takla atıyosun....

Yanıtlama zamanı:

Özkan hayırlı olsun, çok şık durmuşlar.düğmeler tıpkı benimkilere benziyor. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Özkan hayırlı olsun, çok şık durmuşlar.düğmeler tıpkı benimkilere benziyor. :)

Sağolasın evet benziyor..:))

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fordda çalışanlar kaba tipler çünkü,focus 3 ün ön konsolunda bile bir sürü kabalıklar var,eskisine göre süper belki ama şu andaki rakiplariyle kıyaslayınca focusun ön konsolu çok çangıllı çıtaklı,kaba ve garip..ön göğüsü o kadar uzun yapmaya ne gerek var arkadaş,üzerine doğru kama hibi geliyor,ön camları silmek için kırk takla atıyosun....

Ford incelik anlamında gerçketen sınıfının gerisinde bence...Mesala sileccek suyu gelmeden silecekler calışmaya başlıyor..biraz geçikmeli çalışsa iyi olacaktı..bunun gibi nice ayrıntı var eksik olan..40 Bin tl lik araçta orta tavan aydınlatması yok mesala ayıp artık bunu da opsiyon olarak koymayın daha....Ses olayını açmıyorum bile...( Akvaryum hortumuyla dönünce kapı fitillerini (16 metre gitti bu arada) biraz da olsa ses azaldı sanki. ...v.s..Ama yinede seviyorum aracımı... :)

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.Sohbet baya eski kalmıs , ben yeni üye oldum .bu düğmelerden bende arıyorum fakat bu ebay dediğiniz oto yedek parçacısı mıdır?Googlede arattım bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

Yanıtlama zamanı:
Merhaba arkadaşlar.Sohbet baya eski kalmıs , ben yeni üye oldum .bu düğmelerden bende arıyorum fakat bu ebay dediğiniz oto yedek parçacısı mıdır?Googlede arattım bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

Ebay Amerika'nın Gittigidiyor'udur. Kısmen, tamamen aynı değil tabiki.

Yanıtlama zamanı:
Ebay Amerika'nın Gittigidiyor'udur. Kısmen, tamamen aynı değil tabiki.

Buldum sonunda siparişi verdim.Teşekkürler.Bu ankara'da karlıkçı halil varmış biliyormusunuz? Baya methi var, RS body kit çalışmalarına baktım başarılı olmuş.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Buldum sonunda siparişi verdim.Teşekkürler.Bu ankara'da karlıkçı halil varmış biliyormusunuz? Baya methi var, RS body kit çalışmalarına baktım başarılı olmuş.

Fiberden yapıyorlar. Fiberi koruması zordur zahmetlidir esneme payı olmadığı darbelerde kolaylıkla çatlayabilir.

Önceki Audi A4'ümde RS4 tampon yaptırmıştım. Araç birde basık olunca baya zor olmuştu benim için..

Bir kez daha düşünü derim.

Aracımdam bi kare:

557249_418353924877129_1684051215_n.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.