Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482335 2016 model ama 2017 aralık ayında sıfır aldığım focus titanium ecoboost 1.0 otomatik vitesli aracında vites kutusu etrafındaki parlak siyah çerçevede ve vites kolunun altındaki harflerin olduğu mat siyah plastikte soyukmalar ve kabarmalar başladı. Servise görürdüm, herhangi bir darbe, kimyasal vs olmadığını ve garanti den isteyecekleri beyan ettiler. Ertesi gün ford merkez aradı ve red cevabı verdi, sebep ise arabada oto parfümü kullanmış olabilirmişim. Benim bu 8. Sıfır aracım, oto kuaföre temlik için bıraktığımda dahi tembihlerim ki torpido vs. Parlatıcı ve yabancı madde surmeyon diye, Ford 3 kuruşluk parcayi vermemek ve parçadan kazanmak için her türlü yolu deniyor. Yazıklar olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482336 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482337 Bu durum pek normal gelmedi bana, üretim hatası gibi değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482341 Bi varsayım. Sıcaktan / güneşten metal ya da krom bölüm ısınıp zara vermiş olabilirmi? Birde bence fordun bunu garantiye alması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482342 15 dakika önce, Teoman S. yazdı: Bi varsayım. Sıcaktan / güneşten metal ya da krom bölüm ısınıp zara vermiş olabilirmi? Birde bence fordun bunu garantiye alması gerekir. Her parçanın az çok ne tür hatalarla geri döndüğü belli abi bu yüzden almamışlardır. Burada fazlaca meydana gelmiş eğer aynı anda olmadıysa tez vakitte başvurmak belki daha etkili olurdu. Mesela şu klima düğmeleri var ya sonradan takılan, foruma üye bi arkadaş vardı onu takınca arkadaki plastik eridi. Söküp garantiye veriliyor ve değişim gerçekleşiyor. ? Demek olası bir durumdu ve gayri ihtiyarı olacak bi şey de olmadığı için değiştiler. Bunu da kesinlikle değişmemeleri gerekirdi kaç liralık parça. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482344 Normal bir soyulma değil gibi sanki kimyasal bir şeyle silinmiş haberiniz olmadan. Ama yine de iyi niyet göstergesi olarak bir defaya mahsus değiştirselerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl comment_482345 Krom ya da benzeri bir metal yok orada. Bu tarz parçaların tamamı nikelaj/kromaj boyalı plastik. Bana da sorarsanız kimyasal vb. bir etki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20187 yıl comment_482379 Tek parça olsa, üretim hatasına yorumlanabilir. Ancak gördüğüm kadarıyla en az 3 parça etkilenmiş. Sizden habersiz yine yıkamacılar bi kimyasal ile silmiş olabilirler. Gerçi bir defadan da kolay kolay bi şey olmaz ama, ben de emin olamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20187 yıl comment_482387 Aynısı benim başıma gelmişti dikiz aynasında parfüm asılıydı sallantıdan vitesin oraya damlayıp kaplamayı bu şekilde soymuştu. Bende garantiye başvurdum ve red cevabı almıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20187 yıl comment_482389 kimyasal madde değdiği aşikar çoğu lişinin basşına geldi. sırf bu yuzden kendime basınclı yıkama makinası ve detay urunleri aldım iç dış kendim temizliyorum. size de tavsiye ederim mekan ve zaman ayırabilirseniz güzel bir hobi. vaktim yok derseniz de sadece dıs yıkatın auto finesse spritz gibi bilindik ürünler ile iç detayınızı kendiniz yapın nacizane tavsiyem. bir de oto yıkamacınızın garanti kapsamını deneyin bakalım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl Yazar comment_482501 Arkadaşlar bilgi paylaşımlarınız icin teşekkür ederim. Keşke aracı alırken ne yazılı, ne sözlü nede araç içinde resimli bir bilgi verilmedi. Tek yaptığım oto kuaföründen aynaya yakılan keçe koku. Heralde onun kokusundan kabarmış olmalı.basta biligi verilseydi daha dikkat ederdim. 2500 TL istiyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482503 Kullanım kılavuzunda yazıyordu büyük ihtimal ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482509 kokular damladığı zaman bozulma olmasını anlarım ama damlama filan olmadan yani keçe koku ile vs bozuluyorsa da garanti sonrası bile değişmesi lazım BENCE tabi. yakında nefesinizden bozulmuşta diyebilirler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl Yazar comment_482530 Sormayın hakan bey, gördükçe tepem atıyor inanın. 2 tane plastik aksam için bu olmamalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482531 çıkmacı mantıklı, corollada olmuştu 200-250 liraya 2 parça değiştirmiştik. eskilerini aldı yani. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın