Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Amazon.com.tr ( Genel Bilgi Köşesi )

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Semih O. yazdı:

Yok henüz abi ama çok önemli değil bence.

play handmaid's tale

nasıl diycez peki

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ben kesinlikle hata olduğunu düşünmüyorum. 10000 liralık malı 1 lirayada koysa ben onu aldığımda istemek, alamıyorsam laf söylemek en doğal hakkım, hataysa da onun hatası beni bağlamaz.  etik değ

• Benim televize geldi bu arada. Kurulumu bekliyorum. Sistemde teslimat hala salı gözüküyor. ?

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Amazon, genel politikası burada devam ederse siz mağdur olmazsınız özellikle satıcı Amazon ise. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

ekstra TV'ler

aslında smart tvler oldukça yetkin lakin kısa olarak donanımları tv-box lara göre zayıf olduğundan

mesela netflixte 13 reason why season 2 seyr eylerken tv-box daha canlı görüntü verebiliyor. donanımı daha verimli kullandığı için

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben sorunumu kısmı olarak çözdüm ?

kredi kartımdan ürünü geçmemişler çünkü o anda stok yokmuş.. çözüm dedim peki.. ürün stoka girerse aynı fiyattan yollarız. En mantıklı açıklama bu geldi bana.. es kaza satıcı amazon olup aynı ürün stoga girerse indirimli fiyattan alırız yoksa iptal ederler ?

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, okan ali yazdı:

kredi kartımdan ürünü geçmemişler çünkü o anda stok yokmuş.. çözüm dedim peki.. ürün stoka girerse aynı fiyattan yollarız. En mantıklı açıklama bu geldi bana.. es kaza satıcı amazon olup aynı ürün stoga girerse indirimli fiyattan alırız yoksa iptal ederler ?

Yazılı iste bence bu cevabı.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Olcay Sert yazdı:

kullanıyor ne yazık ki ?

nasıl yani? ödeme altyapısı farklı olabilir tabi ama stok takibi fiyat girişleri veritabanı gibi alt yapı bileşenlerinde değişikliğe gitmezler heralde. yani bir malı x liraya satıp sistemde hata oldu aslında y lira olacaktı diyip siparişi iptal etmelerini gerektirecek bir altyapı farklı olacağını düşünmüyorum.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Ozan Kar yazdı:

nasıl yani? ödeme altyapısı farklı olabilir tabi ama stok takibi fiyat girişleri veritabanı gibi alt yapı bileşenlerinde değişikliğe gitmezler heralde. yani bir malı x liraya satıp sistemde hata oldu aslında y lira olacaktı diyip siparişi iptal etmelerini gerektirecek bir altyapı farklı olacağını düşünmüyorum.

api vasıtasıyla ana merkeze bağlı gibi altyapı kısmı aynı ama sunum/yönetim visible kısımları farklı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kredi kartından çekilen 2.ad cep telefonu teslim edildi sabah kargo tarafından.. karttan çekilmeyenler kısmet ?

Yanıtlama zamanı:

Amazon.com.tr ye cep üzerinden girince mobil uygulamanın www.amazon.com.tr/app-TR sayfasından indirilebileceği yazıyor. Ancak öyle bir sayfa henüz yok sanırım. Google Play'den uygulamayı indirdiğimde ise, Amazon.de ye yönlendiriliyorum. 

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı:

Amazon.com.tr ye cep üzerinden girince mobil uygulamanın www.amazon.com.tr/app-TR sayfasından indirilebileceği yazıyor. Ancak öyle bir sayfa henüz yok sanırım. Google Play'den uygulamayı indirdiğimde ise, Amazon.de ye yönlendiriliyorum. 

Ayarlardan ülke ve dil seçiliyor olması lazım. Ben de aynı şekilde kullanıyorum, ilk kaydım amazon.com'du.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
21.09.2018 - 16:42 tarihinde, okan ali yazdı:

bu gün arayan müşteri temsilcisi '' beyfendi ürünler stoğa girdi, cuma günü yollanacak '' dedi..

hadi inş dedim beklemedeyiz.. bakalım 

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Semih O. yazdı:

Ayarlardan ülke ve dil seçiliyor olması lazım. Ben de aynı şekilde kullanıyorum, ilk kaydım amazon.com'du.

Aynen de öyle valla. Ben oraya hiç bakmamıştım. Teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ürünlerimin hepsi yollandı ve kampanyalı fiyattan. Teşekkürler Amazon ?

Yanıtlama zamanı:

Hemen çökmüşsünüz adamlara ya ? Durun daha yeniler Türkiye'nin sistemine bi adapte olsunlar ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.