Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 12 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Ne kadar ücreti var bu deri kapı iç trimlerinin arkadaş ne zaman geliyor ? bilgi verirseniz memnun olurum:) Eylül sonuna doğru geliyor, 25 - 26 eylüldü yanlış hatırlamıyorsam. 80 dolar diyor (yani 5000 ruble) 75 dolara inmişti sabah. Biraz önce mesaj attı elinde 10 set varmış, 10 setide alırsan 55 (3500rub) dolar seti diyor. 10 kişi toplanırsa bir teklifte ben sunarım. Yurt dışı kargo ücreti ve gümrük yok aslında güzel fiyat. Parçalar ispanya üretimiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 9 dakika önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: Eylül sonuna doğru geliyor, 25 - 26 eylüldü yanlış hatırlamıyorsam. 80 dolar diyor (yani 5000 ruble) 75 dolara inmişti sabah. Biraz önce mesaj attı elinde 10 set varmış, 10 setide alırsan 55 (3500rub) dolar seti diyor. 10 kişi toplanırsa bir teklifte ben sunarım. Yurt dışı kargo ücreti ve gümrük yok aslında güzel fiyat. Parçalar ispanya üretimiymiş. Ben bir düşüneyim gerekli görürsem iletişime geçerim teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 İlk mesajı editleyemedim, yönetici arkadaş ilk mesaja eklerse memnun olurum. Deri kapı tirimleri 4 parça 75 dolar, (10 kişi toplanırsa 55 dolar). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2018 Kapı döşemelerin arkasındaki perçinler şu şekilde fikir vermesi açısından. Ben de Ozan gibi çok kolay olacağını düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2018 @Semih O. ben bu üründen bahsetmemiştim bile ilgi olmaz diye ama soran olunca ekledim. Çokta zahmetli değil aslında montajı, o plastik perçinlere havya ile bastırınca (veya falçata ile üst kısımları kesilince) rahat bir şekilde trim çıkıyor küçük vidalarla yenisini yerine sabitleniyor. Havya ile bastırınca (veya kesilince) sadece trimin üstündeki erimiş plastik kısım çıkıyor alt taraftaki plastik ayak kalıyor. Yerine oturmama gibi bir durum olmaz. Örnek olması açısından bir kaç uygulama linki: https://www.drive2.ru/b/475660550999638863/ https://www.drive2.ru/l/477102560499466871/ https://www.drive2.ru/l/495676060671672579/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talat Cirit Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Hocam mümkünse, kol dayama için beni de ekler misiniz, dağıtımı nasıl yapacaksınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Bir saat önce, Talat Cirit yazdı: Hocam mümkünse, kol dayama için beni de ekler misiniz, dağıtımı nasıl yapacaksınız? Mesaj gönderdim hocam, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2018 Kapı yüzleri için özel bir fiyat aldım, düşünürseniz gönderdiğim mesaja dönüş yapabilirsiniz. @Yüksel TÜRK @Semih O. @Serkan Karakoca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2018 Güncelleme; Talep arttıkça pazarlık şansım artıyor, ürünlerden almak isteyen olursa iletişime geçelim, 25'inde Türkiye'ye geliyor, 20'si son gün talep için. Titanyum kol dayama, sürgülü; 37$ Titanyum kapaklı bardaklık; 32$ ST versiyon deri kapı trimleri; 45$ (4 kapı için) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Erdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Peki birşey sormak istiyorum, Paylaştığınız kol dayama ve bardaklığı benim ‘12 trend x aracıma uygulayabilmem mümkün mü yoksa yazdığınız gibi benim aracım da titanium mu olmalıydı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 1 saat önce, Eray Erdoğan yazdı: Peki birşey sormak istiyorum, Paylaştığınız kol dayama ve bardaklığı benim ‘12 trend x aracıma uygulayabilmem mümkün mü yoksa yazdığınız gibi benim aracım da titanium mu olmalıydı ? titanyum olmasına gerek yok, trendx ve style için bunlar, titanyuma çevirmek için yani ama makyajsız kasaya uyar mı ben bilemiyorum. Bilen birileri varsa bende öğrenmiş olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Makyajsız kasaya uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Uygur Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 05.09.2018 - 00:38 tarihinde, Semih O. yazdı: Makyajsız kasaya uymaz. Kapaklı bardaklık makyajlı 2015 c-max'a uyarmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 2 saat önce, Erkan Uygur yazdı: Kapaklı bardaklık makyajlı 2015 c-max'a uyarmı? Uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 3 saat önce, Semih O. yazdı: Uymaz. Kapaklı bardaklık 2015 focus style a uyar mı tek başına. Uyarsa çok zahmetli mi ? Basit mi takmak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap