Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Talat Cirit

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Talat Cirit tarafından yazılan her şey

  1. O şıkır gelen sesler lpg enjektörlerini sesi hocam, benzine alıp deneyin bide lpg enjektörleri kendini kapatıyorsa ses azalır sanırım. Bazı marka lpg enjektörleri böyle sesli çalışabiliyor
  2. Benim de lastik basınçları düşüyor, kiminde beş kiminde 3., sensörlerin Uyarı verdiği filan yok, sanırım alayı arızalı ?
  3. Teşekkür ederim, nasıl alacağız acaba? Montaj hakkında bilginiz var mı acaba, kablo kesme viçe işlemi var mı?
  4. Merhaba Mete bey, amacım güzel bir konu başlığı altında tartışma çıkarmak değil konu sahibine de ayıp olur zaten. Ama yazdıklarınıza da cevap vermesem olmayacak, çalışan için istenmeyen müşteri profilinde olabilir evet. Ama iş yeri sahibi için tartışılır. Yazdığım eksikler içinde kıyafet konusuna takılmanız enteresan, alnının teriyle ekmeğini kazanan insanlara kıyafet değiştirme gibi bir talepte bulunacak egoya Allah'a bin şükür sahip değilim. Peki ne yapılabilir gibisinden bi görüş istemenizi umardım.Servislerde görmüş olmanız lazım. Araba girer girmez koltuğa seyyar bir kılıf takılır 5 saniyelik olay, çözüm işte. 40 lira para verince işletmeyi satın aldım edasıyla çaka satan, çalışana üstten bakan egosu tavan yapmış küçük dağları ben yarattım tiriplerindeki şahıslardan değilim sanırım öyle anladınız beni. Müşteri her zaman, özel olduğunu hissetmek ister bununla alakalı kişisel görüşlerimi yazdım sadece ilk gönderimde. Olayı sanırım biraz kişiselleştirerek fazla tepki verdiniz. Buna hiç gerek yok. Bol bereketli kazançlarınız olsun sizin de.
  5. Merhabalar, fiyat ve stok bilgisi verebilir misiniz, teşekkürler.
  6. Hayırlı olsun, şimdiden bol bereketli kazançlar. Ben de civarda ikamet etmekteyim, konu başlığında anlattığınız gibi bir yer bulamadığım için, 2.kattan hortum, uzatma kablosu çekip aracımı kendim yıkarım bir yıldır. Kendimle aynı titizlikle bir işletme sahibi forumda görmek çok güzel. En yakın zamanda uğramak, yerinizde olursanız tanışmak isterim. Bazı arkadaşlarında konuda belirttiği gibi, öyle personeller var ki yıkamacılardan soğutuyor insanı, mesela benim en fazla takıldığım konu, kapıların açılıp içine su tutulması(ön hoparlörlin içine kadar su sıçramıştı bir kere). Paspaslar alındıktan sonra sulu çizmeyle ki çalışan arkadaşların işi gereği kıyafetleri az yada çok kirlidir o şekilde koltukları oturtulması filan, sorulmadan direksiyona torpidoya koltuklara sürülen kir sökücü parlatıcı ürünler falan mesela. Benim kadar kıl araç sahipleri nadir gelebilir ?(kendimi tanıyorum) ama herkese aynı titizlikle, davranıp ilk defa gelen müşteriye de bunu hissettirir iseniz, Allahın izniyle yürür gidersiniz. Nacizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Sağlıcakla kalın.
  7. Merhaba, 1.5 tdci otomatik focus kullanıyorum o hızlarda aşağı yukarı 4.5 civarı yakıyor yükler yakın sayılır. Peki sizin aracınız manuel mi acaba, yakaladığınız değer fena değil çünkü.
  8. Hocam tescilde bi yanlışlık yapılmış gibi, azami yüklü ağırlık hiçbir zaman değişmez. Net ağırlık 60 -65 kilo arası artar lpg işleminden sonra. Özelden plakanızı verirseniz yarın gün içinde yardımcı olurum. Tescil büroda çalışıyorum. Bundan bir önceki muayenelerde emniyet sistemini Tüvtürke açmamış idi bu yüzden araç-sistem karşılaştırması olmadığı için geçiriyorlardı. Öyleki bu konuya dikkat etmeden muayeneden geçiren istasyonlar var iken, kılı kırk yaran yerlerde var. Dediğim gibi Dmden plaka atarsanız mesai saatlerinde yardımcı olmaya çalışırım. Zaten emniyetin hatası bi kere mağdur olmuşsunuz, herkesin zamanı çok değerli. Ek olarak lastik işini kafanızdan çıkarın hocam, deveye hendek atlatmak gibi birşey. Hiç gerek yok. Ağırlıkları hallederiz.
  9. Tam da tahmin ettiğim gibi, maalesef bana herhangi bi bilgi verilmedi. Aynen dediğiniz gibi araba fişekti ? hep korkusunu çekiyordum zaten bu güce aktarma organları şanzuman falan dayanıklı mı diye, şuan valla ne yalan söyleyim eski hali çok daha iyiydi özellikle ani hızlanmalarda, şimdi cesaret edemiyorum fazla kafa kaldıran aracım şimdi zaman kaybı yaşıyor ya da bana psikolojik olarak böyle geliyor. Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler.
  10. Herkese merhaba arkadaşlar, bir sorunum var yardımlarınızı rica edeceğim, problem şu;normal şartlarda sürekli shellvpower yakıt kullanırım. Aracımın çekişinden fevkalade memnun idim. Son 2 depoda totalden yakıt aldım, çekişte pek bi fark yoktu. Biraz da az yakıyor gibiydi. Devam dedim, 3.depoyu da altım totalden. Bu arada aracımın 30.000 bakımını yaptırdım. Daha sonra 50 km falan kullandıktan sonra eski atiklik kalmadı. Bu süreçte 500 kmde uzun yol yaptım acaba evham mı yapıyorum dedim ama hayır. Önceden gaza basar basmaz deli gibi koltuğa yapıştıran aracım şimdi iki ya da 3 saniye düşünüp tamam hadi gidelim diyor, 3bin devirden sonra. Aklıma takılanlar yakıt tan mı, ya da filtre montajların da mı bi hata oldu. Aracın torku çok yüksek olduğu için acaba diyorum servis bi güncelleme falan mı attı şanzumanı falan korumak için. Kafamda deli sorular. Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar, son çare bu depo bitmek üzere tekrar bi shellvpower koyup 0-100 denemesi yapacağım. Bakalım ne olacak ???
  11. Hocam mümkünse, kol dayama için beni de ekler misiniz, dağıtımı nasıl yapacaksınız?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.