Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapaklı Bardaklık Ve Kayan Kol Dayama isteği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Kapaklı bardaklık 2015 focus style a uyar mı tek başına. Uyarsa çok zahmetli mi ? Basit mi takmak..

Uyar abi ama zahmet kavramı göreceli, bana göre basit ama senin kendin alıp takacağını sanmıyorum ?

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 14,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cidden sana kolaymış ??  

• Yunus Emre Öztürk
    Yunus Emre Öztürk

Eylül sonuna doğru geliyor, 25 - 26 eylüldü yanlış hatırlamıyorsam.   80 dolar diyor (yani 5000 ruble) 75 dolara inmişti sabah.    Biraz önce mesaj attı elinde 10 set varmış, 10 se

• Yunus Emre Öztürk
    Yunus Emre Öztürk

@Semih O. ben bu üründen bahsetmemiştim bile ilgi olmaz diye ama soran olunca ekledim.    Çokta zahmetli değil aslında montajı, o plastik perçinlere havya ile bastırınca (veya falçata ile üs

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Uyar abi ama zahmet kavramı göreceli, bana göre basit ama senin kendin alıp takacağını sanmıyorum ?

Konsolu komple sökmek lazım değil mi .

Kol dayama ve multimedya da çıkarılacak mı ? Ben yapamasam da benim teknisyenin eli bu işlere yatkın o yapabilir belki..

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

Konsolu komple sökmek lazım değil mi .

Kol dayama ve multimedya da çıkarılacak mı ? Ben yapamasam da benim teknisyenin eli bu işlere yatkın o yapabilir belki..

Klima paneli, vites çerçevesi ve el freni trimleri sökülecek. Sonra yan plastikler ve konsol tesisatı sökülecek, orta konsol komple sökülecek ve tesisat ayrılacak. Sonra bardaklık değişecek ve geri toplanacak. Kabaca böyle Cenk abi. ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Klima paneli, vites çerçevesi ve el freni trimleri sökülecek. Sonra yan plastikler ve konsol tesisatı sökülecek, orta konsol komple sökülecek ve tesisat ayrılacak. Sonra bardaklık değişecek ve geri toplanacak. Kabaca böyle Cenk abi. ?

Cidden sana kolaymış ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

Kapaklı bardaklık 2015 focus style a uyar mı tek başına. Uyarsa çok zahmetli mi ? Basit mi takmak..

çok da zahmetli değil, videosu vardı bulursam atarım. Bardaklık zahmetli ama.

--4 dakika sonra eklendi--

Kol dayama için konsolun komple çıkmasına gerek yok, burada bir örnek var. Yapan kişi bardaklık ve kol dayamayı değişmiş ama ilk bir kaç resim kol dayama için.

https://www.drive2.ru/l/484910467446210818/

--6 dakika sonra eklendi--

Bardaklığın değiştirilmesi ?

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaslar bu ayarli (kayan) kol dayamayi sokup takan varmi. klavuz olarak video vb yardir amacli ?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Resul özdemir yazdı:

arkadaslar bu ayarli (kayan) kol dayamayi sokup takan varmi. klavuz olarak video vb yardir amacli ?

Kolçağı açtığınızda arka duvarda 2 tane plastik kare göreceksiniz. Onların altında 2 torx vida var. O plastik kareleri tahrip etmeden kaldırırsanız gerisi gelir. Arka kapağı çıkarmak gerekir mi emin olamıyorum ancak vidalar çıktıktan sonra o da kolayca çıkar. Konsola metal klipsle bağlı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Resul özdemir yazdı:

Semih beyin de dediği gibi kolçağı kaldırdığınızda iç köşelerde iki kapak var. Bunları söküyoruz, Arka kapağı da sökmemiz lazım kol dayama milinin çıkması için. Örnek uygulama, (Yalnız bunu yapan kişi hunharca dalmış tornavida ile). Çok basit aslında.

https://www.drive2.ru/l/484910467446210818/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.