Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20188 yıl comment_475164 Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola focus 3.5 aracımın bugün 4 jantınada yapıştırılmış küçük dikdörtgen parçalar gördüm müsait olunca fotoğraf ekleyeceğim nedir bunlar sizce Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20188 yıl comment_475221 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: fotoya gerek yok, balans kurşunu. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20188 yıl comment_475314 05.07.2018 - 13:10 tarihinde, Berk Yılmaz yazdı: Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola focus 3.5 aracımın bugün 4 jantınada yapıştırılmış küçük dikdörtgen parçalar gördüm müsait olunca fotoğraf ekleyeceğim nedir bunlar sizce bunuda bilmiyorsanız boşa arabaya biniyorsunuz ? Ozan vermiş cevabı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20188 yıl comment_475326 7 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: bunuda bilmiyorsanız boşa arabaya biniyorsunuz ? Ozan vermiş cevabı ... Balans kurşununu bilmeyene ehliyet verilmiyordu değil mi ? Cevabınız hiç hoş değil. Belki arkadaş ehliyetini yeni aldı? Belki çok taze bir şöför. Forumdan soğutacak bir cevap eski kullanıcıya yakışmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20188 yıl comment_475350 4 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Balans kurşununu bilmeyene ehliyet verilmiyordu değil mi ? Cevabınız hiç hoş değil. Belki arkadaş ehliyetini yeni aldı? Belki çok taze bir şöför. Forumdan soğutacak bir cevap eski kullanıcıya yakışmadı. biraz şaka mahiyetinde dedim Doğan Bey gülücük koydum sonuna. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın