Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 T abii bir de konuşulan kar mı ciro mu? Az satp çok kar etmek ve de çok satıp az kar etmek de mümkün, yani pazar payı ile karlılık her zaman kolkola gitmeyebilir canım. Bunu bilmeyen yoktur heralde ama konu niye buraya geldi onu anlamadım Yukarda belirtecektim hatta ama gerek duymamıştım misal bmw mercedes maaliyetleri standart araçlara oldukça yakın ama fiyatları değil. misal. Çünkü senin rakibin senin gibisidir diye kar'a girmiş idim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Neden olacak spor olsun diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 13 July 2013 - 17:38 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Daha ne olsun ? Türkler direksiz(!)i kabul etmiş. 13 July 2013 - 20:27 tarihinde, Cem Boneval yazdı: şaka mı bu, Ford'un çok iyi sattığı illerden olan Antalya'da daha bir tane görebildim. Demek ki bu sınıf satmıyor hiç. 17 July 2013 - 11:31 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 17 July 2013 - 11:42 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: En çok satmışta kaç tane satmış yazmamışlar. Yeni Resmi Açıklama Paylaşıyorum. Yeni Ford B-MAX segmentinde % 15.8 pay ile 2013 yılının ilk yarısında Avrupa'nın en popüler küçük '' multi-activity Vehicle '' (MAV) aracı oldu. Avrupalı müşterilerin 2013 yılının ilk altı ayında 38.000'den fazla B-MAX (MAV) satın aldı. Yeni B-MAX'i satın alanların % 80'den fazlası Acil Yardım ile SYNC tercih etti, % 43'ü 1.0-litre EcoBoost'u tercih etti ve % 22'si Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemini satın aldı. Ayrıca B-Max yılın ilk yarısında Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz ve Opel/Vauxhall Meriva'dan daha fazla sattı.Yılın 2.çeyreğinde Almanya ve İngiltere'de 1.sırada yer alırken şu ülkelerde de ilk 6 ay içinde ilk sırada yer aldı; Belçika / Lüksemburg, Hollanda ve Norveç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Ayrıca B-Max yılın ilk yarısında Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz ve Opel/Vauxhall Meriva'dan daha fazla sattı. Böylece MAV'ları da öğrenmiş olduk. Bizim memlekette hala parlak sayılmaz, üretici memnunsa halinden diyecek bir şey yok! Ben hala ayda bir tane ancak görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yeni Resmi Açıklama Paylaşıyorum. Yeni Ford B-MAX segmentinde % 15.8 pay ile 2013 yılının ilk yarısında Avrupa'nın en popüler küçük '' multi-activity Vehicle '' (MAV) aracı oldu. Avrupalı müşterilerin 2013 yılının ilk altı ayında 38.000'den fazla B-MAX (MAV) satın aldı. Yeni B-MAX'i satın alanların % 80'den fazlası Acil Yardım ile SYNC tercih etti, % 43'ü 1.0-litre EcoBoost'u tercih etti ve % 22'si Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemini satın aldı. Ayrıca B-Max yılın ilk yarısında Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz ve Opel/Vauxhall Meriva'dan daha fazla sattı.Yılın 2.çeyreğinde Almanya ve İngiltere'de 1.sırada yer alırken şu ülkelerde de ilk 6 ay içinde ilk sırada yer aldı; Belçika / Lüksemburg, Hollanda ve Norveç. B-max üretimi 1 hafta durduruldu . Yeterince satılmıyor , stok sahaları araba dolu http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130830/ANE/130839996/ford-will-halt-output-at-romania-plant-for-1-week#axzz2dpFmn93r Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 That is all we can say for now. It's a very common situation for the auto industry. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 B-maxin makyajı çalışılıyor. Arabanın satışları maalesef beklendiği gibi gitmiyor. Arabanın ince uzun yapısına yapacak birşey yok ama çok geniş ağzı ikiye bölerek artık 3 tane ağız yapmanın daha şekilli olacağını düşünmüşler. Şahtı şahbaz olmuş diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 100,000. B-Max geçtiğimiz günlerde üretildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Neredeyse 2 senedir global anlamda satışta olan bir araç için 100bin üretim adedi az değil mi? Satış rakamlarıda pek parlak değil makyajla düzeleceğini de sanmıyorum açıkçası. Focus alma arifesindeyken bayide 2.el X paket vardı bir tane,biz focus için sipariş geçtik yaklaşık 1 ay sonra bizim araç geldi ama b-max'ın hala alıcısı çıkmamış,bayinin otoparkına çekmişlerdi showroomdan alıp. Ya tutarsa diye çıkarılmış bir segment-araç diye düşünüyorum çıktığından beri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Neredeyse 2 senedir global anlamda satışta olan bir araç için 100bin üretim adedi az değil mi? Satış rakamlarıda pek parlak değil makyajla düzeleceğini de sanmıyorum açıkçası. Focus alma arifesindeyken bayide 2.el X paket vardı bir tane,biz focus için sipariş geçtik yaklaşık 1 ay sonra bizim araç geldi ama b-max'ın hala alıcısı çıkmamış,bayinin otoparkına çekmişlerdi showroomdan alıp. Ya tutarsa diye çıkarılmış bir segment-araç diye düşünüyorum çıktığından beri Bu segment böyle, sınıfında da en çok satan modeli bu düşün işte Global derken ? Sadece avrupa işte abuk sabuk ülkelerde yok focus gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sadece avrupa işte abuk sabuk ülkelerde yok focus gibi Dünyada üretim ve satış rekoru gündeme gelince o ülkeler hiç de abuk sabuk olmuyor ama... Çifte standartları sevmeyiz! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Dünyada üretim ve satış rekoru gündeme gelince o ülkeler hiç de abuk sabuk olmuyor ama... Çifte standartları sevmeyiz! Lafı nerden çekersen oraya gidiyor Global değil yani diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Bu segment böyle, sınıfında da en çok satan modeli bu düşün işte Global derken ? Sadece avrupa işte abuk sabuk ülkelerde yok focus gibi En çoğu buysa diğerlerini sormayı düşünmüyorum Avrupa ki böyle abidik kubidik araçlara bayılır buna bile itibar etmediyse diğer ülkelere gönderilmemesi güzel bir strateji olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 En çoğu buysa diğerlerini sormayı düşünmüyorum Avrupa ki böyle abidik kubidik araçlara bayılır buna bile itibar etmediyse diğer ülkelere gönderilmemesi güzel bir strateji olmuş. Yahu insanlar çok garip şu aşağıda yazdığım modellere bakarmısın isimlerinde bile hayır yok Bu arabalar üretildi satılıyor Hepsinin kardeşlerinden tek farkı yüksek olması o da işe yarar mı belli değil.. Garip talepler olunca yazık firmalar geri kalmamak için saçmalıyorlar.. Ecosport,mokka,juke,2008 vb. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Juke denen aracımsı zaten ''joke (şaka)'' gibi bir şey ne tip var ne bir şey diğerleride ona keza aynı rengin koyusu Bunları talep eden insanların mantığını çok merak ediyorum insan neden bunlara ihtiyaç duyar ki trafikte,kullanmak için sedanı,hatcbak'ı,Suv'u neyinize yetmiyorda araya kırma şeyler serpiştirirsiniz be insanlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap