Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 Tdci Düşük Hızda Kararsızlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kendim denemedin ama kardeşime anlanttım durumu P den D ye alınca kütleme sesi var dedi, normal bir durum sıfır arabada bile var.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 5,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ses geliyor dediğiniz için bence şanzıman yada kulakları. Frenden ayağınızı çeker çekmez hızı korumak adına kendi kendine gaz verir ama küt sesi normal değil. 

• mantıklı çünkü genellikle sabah çalıştırmalarında geliyor kütleme , gün içi kullanımlarda olmuyor, servisin bana verdiği 2017 model 15 bin km deki arabada bile vardı bu kütleme sesi.

• Göksel Yaman
    Göksel Yaman

Kimse sorun yaşamıyorum diye konu açmaz. Zaten pek anlamıda olmaz. Belki 10.000 kullanıcıdan 2 kişinin bir şikayeti olur. Sorunlu gibi gelir.  --5 dakika sonra eklendi-- Ben forumda devamlı

Yanıtlama zamanı:
16.06.2018 - 21:21 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:

kendim denemedin ama kardeşime anlanttım durumu P den D ye alınca kütleme sesi var dedi, normal bir durum sıfır arabada bile var.

O ses vites kutusuna binen yükten kurtulurken çıkan ses.

Arabanızı parkederken; önce N ye takıp sonra el frenini çekip ayağınızı frenden çekip P ye takıp stop ederseniz arabanızı, tekrar P den D ye alırken ses gelmez. 

İlk defa otomatik araç kullanan insana anlatılan şeyler bunlar. Öğrenelim artık arkadaşlar.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

O ses vites kutusuna binen yükten kurtulurken çıkan ses.

Arabanızı parkederken; önce N ye takıp sonra el frenini çekip ayağınızı frenden çekip P ye takıp stop ederseniz arabanızı, tekrar P den D ye alırken ses gelmez. 

İlk defa otomatik araç kullanan insana anlatılan şeyler bunlar. Öğrenelim artık arkadaşlar.

Bende bu şekilde yapıyorum ama yinede geliyor şanzımanın karekteri böyle diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Adem Kazıl yazdı:

Bende bu şekilde yapıyorum ama yinede geliyor şanzımanın karekteri böyle diye düşünüyorum.

Emin misin? Bir de parkettiğin yer yokuş mu? ?

--3 dakika sonra eklendi--

Bu arada, 1.5tdci pws focus kullandım ben 2 ay kadar, hiç böyle bir ses duymadım. Karakteri bu diyip geçmeyelim.

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Emin misin? Bir de parkettiğin yer yokuş mu? ?

--3 dakika sonra eklendi--

Bu arada, 1.5tdci pws focus kullandım ben 2 ay kadar, hiç böyle bir ses duymadım. Karakteri bu diyip geçmeyelim.

Evin önü düz eğim yok neredeyse bu sesi araba uzun süre beklediğinde yapıyor gün içinde kullandığımda yapmıyor, benim mekatronik değişmişti hatırlarsan o 3 haftalık sürede 2017 dizel otomatik kullandım ondada bu ses vardı, ofisde kullandığımız 2015 dizel otomatikdede bu ses var 63 bin km de araba.

Yanıtlama zamanı:
59 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ses, telefona kaydedilirse duyulabilir mi? Biri denerse güzel olur. 

Telefonda duyulacağını düşünmüyorum ama yarın sabah unutmazsam bir video çekerim.

Yanıtlama zamanı:

Servet emin değilmişim?bugün bu işin üzerine düştüm ve şanzımandan gelen kütleme sesinin normal olmadığını teknisyen arkadaş söyledi haftaya arabayı servise bırakıyorum.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

pazartesi arabayı servise bırakmıştım bu kütleme sesi yüzünden bugün haber geldi volant %50 ye inmiş volantın değişimi için Otosan onay verdi.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

volantın değişimi için Otosan onay verdi.

Aracınızın kaç km de olduğunu sormamda bir sakınca var mıdır?

Yanıtlama zamanı:

50.000km. ye geldim. Bende hiç böyle bir sıkıntı yok. Kullandığım birçok pws'dede rastlamadım. Bana değişsede gene volant problemi gibi geliyor..

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Cankut Bulut yazdı:

Aracınızın kaç km de olduğunu sormamda bir sakınca var mıdır?

55 bin kilometrede 

--2 dakika sonra eklendi--
2 dakika önce, Göksel Yaman yazdı:

50.000km. ye geldim. Bende hiç böyle bir sıkıntı yok. Kullandığım birçok pws'dede rastlamadım. Bana değişsede gene volant problemi gibi geliyor..

Bunun nedeni ne kullanmaklamı alakalı yoksa üretim hatası parçamı yine tekrarlarmı 

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

55 bin kilometrede

Yanlış hatırlamıyosam sizin aracın mekatronik aksamı da  garantiden değişmişti. Şimdi aklımda şöyle bir soru oluştu. Ilerde bende pws focus almayı planlıyorum. Ancak garantisi bitmiş bir pws focus ocağımıza incir ağacı dikmeye aday mıdır? Aracınızın 55 bin km de olmasına rağmen hem mekatronik hemde volantın değişmesi beni düşündürdü açıkçası.

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Cankut Bulut yazdı:

Yanlış hatırlamıyosam sizin aracın mekatronik aksamı da  garantiden değişmişti. Şimdi aklımda şöyle bir soru oluştu. Ilerde bende pws focus almayı planlıyorum. Ancak garantisi bitmiş bir pws focus ocağımıza incir ağacı dikmeye aday mıdır? Aracınızın 55 bin km de olmasına rağmen hem mekatronik hemde volantın değişmesi beni düşündürdü açıkçası.

Şans işi biraz, servise bu kronik bi sorun galiba dedim şimdiye kadar 2 veya 3 tane volant arızasından dolayı parça değişmiş,   Tüm çift kavramalarda ki  risk kadar powershift de risk olabilir ama kullanmasıda çok zevkli ikame olarak 2017 dizel manuel focus verdiler ama sarmadı konforsuz geldi?

Yanıtlama zamanı:
03.07.2018 - 22:01 tarihinde, Cankut Bulut yazdı:

Kimse sorun yaşamıyorum diye konu açmaz. Zaten pek anlamıda olmaz. Belki 10.000 kullanıcıdan 2 kişinin bir şikayeti olur. Sorunlu gibi gelir. 

--5 dakika sonra eklendi--
03.07.2018 - 21:33 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:

55 bin kilometrede 

--2 dakika sonra eklendi--

Bunun nedeni ne kullanmaklamı alakalı yoksa üretim hatası parçamı yine tekrarlarmı 

Ben forumda devamlı zamanını geçiripte, birçok konuya vakıf olan kişilerin kullanıcı hatası yapacağını düşünmüyorum açıkçası. En temel bilgileri zaten 2 Satır okuyan kişi bilir. Forumada üye olmuşsa arabasını seviyordur. Bence şansızlık. Bozulacağı vardı bozuldu. Aynı yerden aynı marka model buzdolabı alırsın. Biri 10 sene sorunsuz kullanır. biri her sene servis çağırır.. Hiçbir arabanın aynı parçası aynı km. ye gelince bozulmadığı gibi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.