Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar yeniden merhaba. Aracimi yeni alinca da sorular ve sorunlar bitmiyor ne yazik ki. Style paket focus3 kullaniyorum. Telefon ile bluetooth uzerinden konusma yapabiliyorum ancak yine bluetooth uzerinden muzik dinleme imkanim var mi. Bir de aux ve usb girisinin torpido gözünde olmasi biraz garip geldi bana. Surekli torpido kapagi acik tutmak gerekecek sanki. Yan koltukta biri otururken rahatsiz edici. Bunu icin bir cozum bulup uygulayanininz var mi. Teşekkür ederim
Soru
Akin yildiran
Arkadaslar yeniden merhaba. Aracimi yeni alinca da sorular ve sorunlar bitmiyor ne yazik ki. Style paket focus3 kullaniyorum. Telefon ile bluetooth uzerinden konusma yapabiliyorum ancak yine bluetooth uzerinden muzik dinleme imkanim var mi. Bir de aux ve usb girisinin torpido gözünde olmasi biraz garip geldi bana. Surekli torpido kapagi acik tutmak gerekecek sanki. Yan koltukta biri otururken rahatsiz edici. Bunu icin bir cozum bulup uygulayanininz var mi. Teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
4
Popular Days
May 24
18
Eyl 2
7
Eyl 1
5
Ağs 31
2
Top Posters For This Question
Resul özdemir 6 posts
Yunus Emre Öztürk 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Çağdaş Kolcuoğlu 4 posts
Popular Days
May 24 2018
18 posts
Eyl 2 2018
7 posts
Eyl 1 2018
5 posts
Ağs 31 2018
2 posts
Popular Posts
Murat Kav.
Bluetooth modülü bulmuştum benim 2008 focusa. Daha doğrusu Mertol, al kullan demişti. Servis nasıl bağlayacağını bilemediği için geri vermiştim. Şimdi bildiklerimi bileydim, affedermiydim ?
Akin yildiran
Arkadaslar yeniden merhaba. Aracimi yeni alinca da sorular ve sorunlar bitmiyor ne yazik ki. Style paket focus3 kullaniyorum. Telefon ile bluetooth uzerinden konusma yapabiliyorum ancak yine bluetooth
Mehmet Çallı
Tekrar söylüyorum Ford'la alakalı değil Otosan'ın oyunları bunlar hep.Her zaman aynı şeyi yapıyorlar.Donanım konusunda amerikaya avrupaya gelince şapur şupur, bize gelince yarabbi şükür (otosan yüzünd
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap