Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus Mk3 Bluetooth ile Muzik Dinleme, Torpidoda Aux Ve Usb

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Resul özdemir yazdı:

sizce ne olacak bu aux meselesi. nasil olmali. imkanimiz varmi. 

ana ünite destekliyorsa, tesisat ve aktivasyonla çalışır ? focccus sizin araçta çalışıyor mu ona bakmak lazım, çalışmıyorsa ids ile bakılabilir, forscande ham data üzerinde düzenleme yapılabiliyorsa o şekilde de yapılabilir. aktivasyonu hallettikten sonra tesisat kolay. önce ekranda görün.

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 12,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bluetooth modülü bulmuştum benim 2008 focusa. Daha doğrusu Mertol, al kullan demişti. Servis nasıl bağlayacağını bilemediği için geri vermiştim. Şimdi bildiklerimi bileydim, affedermiydim ? 

• Mehmet Çallı
    Mehmet Çallı

Tekrar söylüyorum Ford'la alakalı değil Otosan'ın oyunları bunlar hep.Her zaman aynı şeyi yapıyorlar.Donanım konusunda amerikaya avrupaya gelince şapur şupur, bize gelince yarabbi şükür (otosan yüzünd

• Donanım ve universal parça olayı kolayına kaçmaktan ziyade maliyet/kâr beklentisi odaklı tercihler aslında.   Tüm Ford müşterileri universal olmayan, donanım paketine özgü tasarımlı araçları

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

ana ünite destekliyorsa, tesisat ve aktivasyonla çalışır ? focccus sizin araçta çalışıyor mu ona bakmak lazım, çalışmıyorsa ids ile bakılabilir, forscande ham data üzerinde düzenleme yapılabiliyorsa o şekilde de yapılabilir. aktivasyonu hallettikten sonra tesisat kolay. önce ekranda görün.

e bunlar nasil yapacam ben. bu denilenlerin hicbirini bilmiyorumki. nerden alabilirim bu destegi

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Resul özdemir yazdı:

olacakmi, olmayacakmi ? ne yapacaz

Öncelikle focccus araçta çalışıyor mu , çalışıyorsa 123. bayt ("Audio auxiliary input") okunuyor mu? bunlara bakmak lazım. 

Focccus çalışmazsa bir ümit forscan ile bakmak lazım, benim araçta "Audio auxiliary input" yani aux girişi seçeneği bile gelmiyor forscanla.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yunus Emre Öztürk yazdı:

Öncelikle focccus araçta çalışıyor mu , çalışıyorsa 123. bayt ("Audio auxiliary input") okunuyor mu? bunlara bakmak lazım. 

Focccus çalışmazsa bir ümit forscan ile bakmak lazım, benim araçta "Audio auxiliary input" yani aux girişi seçeneği bile gelmiyor forscanla.

anladim. tesekkur ediyorum bu ucuz meseleyle bu kadar ilgilendiginiz icin. son kararim arabayi satacam ? araca misafir olanlara yok, oda yok, suda yok demekten artik utaniyorum ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.