Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20187 yıl comment_480361 8 saat önce, Resul özdemir yazdı: sizce ne olacak bu aux meselesi. nasil olmali. imkanimiz varmi. ana ünite destekliyorsa, tesisat ve aktivasyonla çalışır ? focccus sizin araçta çalışıyor mu ona bakmak lazım, çalışmıyorsa ids ile bakılabilir, forscande ham data üzerinde düzenleme yapılabiliyorsa o şekilde de yapılabilir. aktivasyonu hallettikten sonra tesisat kolay. önce ekranda görün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20187 yıl comment_480364 47 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ana ünite destekliyorsa, tesisat ve aktivasyonla çalışır ? focccus sizin araçta çalışıyor mu ona bakmak lazım, çalışmıyorsa ids ile bakılabilir, forscande ham data üzerinde düzenleme yapılabiliyorsa o şekilde de yapılabilir. aktivasyonu hallettikten sonra tesisat kolay. önce ekranda görün. e bunlar nasil yapacam ben. bu denilenlerin hicbirini bilmiyorumki. nerden alabilirim bu destegi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20187 yıl comment_480387 16 saat önce, Resul özdemir yazdı: olacakmi, olmayacakmi ? ne yapacaz Öncelikle focccus araçta çalışıyor mu , çalışıyorsa 123. bayt ("Audio auxiliary input") okunuyor mu? bunlara bakmak lazım. Focccus çalışmazsa bir ümit forscan ile bakmak lazım, benim araçta "Audio auxiliary input" yani aux girişi seçeneği bile gelmiyor forscanla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20187 yıl comment_480393 2 saat önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: Öncelikle focccus araçta çalışıyor mu , çalışıyorsa 123. bayt ("Audio auxiliary input") okunuyor mu? bunlara bakmak lazım. Focccus çalışmazsa bir ümit forscan ile bakmak lazım, benim araçta "Audio auxiliary input" yani aux girişi seçeneği bile gelmiyor forscanla. anladim. tesekkur ediyorum bu ucuz meseleyle bu kadar ilgilendiginiz icin. son kararim arabayi satacam ? araca misafir olanlara yok, oda yok, suda yok demekten artik utaniyorum ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın