Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20188 yıl comment_471057 2013 model Focus’a 2015 model ve sonrasının ön tapmonu takılabiliyor mu?(ön panjur dahil) Takılıyorsada maliyeti ne kadar olur, nerelerden temin edilebilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20188 yıl comment_471058 Takılıyor, maaliyet ve temin için tüm yetkili servislere veya parçacılara ulaşabilirsiniz. Kaza yok keyfe keder değişecekse orijinal almasanız da olabilir. Sponsor bölümünden er-ol oto'ya da ulaşabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20188 yıl Yazar comment_471059 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Takılıyor, maaliyet ve temin için tüm yetkili servislere veya parçacılara ulaşabilirsiniz. Kaza yok keyfe keder değişecekse orijinal almasanız da olabilir. Sponsor bölümünden er-ol oto'ya da ulaşabilirsiniz. Kaza yok, keyfe keder değiştirmeyi düşünüyorum. Ama tabi yarın öbür gün arabayı satmaya kalktığım zaman bizim insanlar hep bir kötü gözle bakacaklar arabaya tampon kazadan dolayı mı değişmiş mi diye:)) Dediğiniz yerede bir sorayım ilgi ve cevap için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20188 yıl comment_471060 takılır ancak ön farlar ve ön kaputun değişmesi gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20188 yıl comment_471074 Kişisel görüşüm, makyajsız focusun tasarımı daha iyi. Ben onun yerine ST tampon tavsiye ederim. Yan sanayi olarak çok daha makul fiyatlara bulunabilir, far ve kaputu da değişmek gerekmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20188 yıl comment_471100 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Kişisel görüşüm, makyajsız focusun tasarımı daha iyi. Ben onun yerine ST tampon tavsiye ederim. Yan sanayi olarak çok daha makul fiyatlara bulunabilir, far ve kaputu da değişmek gerekmez. Katılıyorum hocam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20188 yıl comment_471108 12 saat önce, Erhan Cihan yazdı: Kaza yok, keyfe keder değiştirmeyi düşünüyorum. Ama tabi yarın öbür gün arabayı satmaya kalktığım zaman bizim insanlar hep bir kötü gözle bakacaklar arabaya tampon kazadan dolayı mı değişmiş mi diye:)) Dediğiniz yerede bir sorayım ilgi ve cevap için teşekkürler. Kötü gözle bakmaları şöyle olabilir. Kesinlikle modifiye yapan bu arabayı zorlamıştır gözüyle bakar ! O yüzden ben çok aşırı modifiyenin böyle bir izlenim verdiği kanısındayım alıcılara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471640 Kaput ve Farlar değistiği taktirde mümkün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın