Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erhan Cihan

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erhan Cihan tarafından yazılan her şey

  1. Anladım ben Osmaniye’de yaşıyorum biraz zor olur oradan almam. Biraz daha araştıracağım.
  2. Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  3. Merhaba arkadaşlar, aracım 2013 model 1.6 TDCİ 115 Ps km’si 77.200’de. Yaklaşık 1-2 ay önce servisde bakımı yaptırırken triger kayışının değişim zamanın gelip gelmediğini sordum km olarak değil ama yıl olarak gelmiş dedi triger setini değiştirirken devirdaim pompasınıda değiştirelim tek işçilik olur dedi. Geçenlerde de fiyat almak için aradım triger seti, V kayışı (setin içinde mi değil mi bilmiyorum bana ayrı söylendi), devirdaim popması ve işcilik dahil 2.600₺ civarında bir fiyat verildi. Bir de şöyle bir şey söylendi bana-fiyatı çok bulunca- parçalar yine Ford tarafından üretiliyor ama bize Ford göndermiyor dışardan alıyoruz o yüzden parça garantisi vermiyoruz onunda fiyatı 1.250₺ dendi. Dışardaki özel servislerden de fiyat aldım onlarda ortalama 1.100₺ fiyat verdiler. Şimdi hangisinde yaptırmam mantıklı sizce? Ya da internetten orijinal garantili parçaları alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
  4. Ben de 2013 model Focus var ona yapmayı düşünüyorum. Benim arabamda da ayaklarda aydınlatma var elektriği oradan alsak bir sıkıntı olur mu? Hem eğer oradan alırsam hem kapı açıldığında hem de akşam olduğunda kendiliğinden yanar.
  5. Kaza yok, keyfe keder değiştirmeyi düşünüyorum. Ama tabi yarın öbür gün arabayı satmaya kalktığım zaman bizim insanlar hep bir kötü gözle bakacaklar arabaya tampon kazadan dolayı mı değişmiş mi diye:)) Dediğiniz yerede bir sorayım ilgi ve cevap için teşekkürler.
  6. 2013 model Focus’a 2015 model ve sonrasının ön tapmonu takılabiliyor mu?(ön panjur dahil) Takılıyorsada maliyeti ne kadar olur, nerelerden temin edilebilir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.