Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66009 hahahah iyi oldu Alperene cattı belasını buldu.....hahahhaha Alperen peşini bırakmaz bu işin takar artık .... :D bencede benim için rock iyidir rap kötüdür şu berbattır demek yanlıştır..kime göre neye göre iyi kötü lütfen...kimse müzik otoritesi kesilmesin kimsenin başına...ikile canım dükkanın önünü kapatıyorsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66014 Ceeza ve Sagopa iyidir evec..Tupac ta kalitedir ama gerçekten artık rap anlamında pek bir adam kalmadı piyasada amerikada.... Metallica trash metalde rocktır zaten,sadece rocktaki temel ritimlerden daha bozuk vuruşlarla ezgi yaratır....Neyse işte Alperen sonuçta rap,asla rock müzik kadar kaliteli değil ve bunu dünyada müzikten anlayan kime sorsan aynı şeyi söylerler.... ya ama iş rock-rap karşılaştırmasına döndü.. konu o değildi ki.. neyse... pazar günü görüşürüz abi.. teybe snoop dog P.I.M.P şarkısını koyup geleyim bari ****'lı şarkıların şahıdır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66019 hahahah iyi oldu Alperene cattı belasını buldu.....hahahhaha Alperen peşini bırakmaz bu işin takar artık .... :D bencede benim için rock iyidir rap kötüdür şu berbattır demek yanlıştır..kime göre neye göre iyi kötü lütfen...kimse müzik otoritesi kesilmesin kimsenin başına...ikile canım dükkanın önünü kapatıyorsun... Yok yaaa..Alperene çatmışım..Aklısıra Alperenle aramızı kızıştırıp çatıştıracak..Müzevir şey seni....Sen müzikten ne anlarsın kardeşim,korkundan bir CD yapıp göndermedin beğenmem diye....Bir de kültürel mod ünvanı almış kendine önüne gelene posta koyuyor...İzmirde hava kötü galiba,şu satte klavyenin başında olduğuna göre...Yoksa çoktaaan akmıştın izmir sahillerine sen gidi hınzır kedii seniii....)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66020 hiçya solist kırsaclıydı banamı benziyor ne dedim olay nerelere geldi..hepsi H.cenk Kösenin yüzünden hep o karıştırıyor oralıgı sonra tüyüp ben naptımkiiiiiiii dioy... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66021 ya ama iş rock-rap karşılaştırmasına döndü.. konu o değildi ki.. neyse... pazar günü görüşürüz abi.. teybe snoop dog P.I.M.P şarkısını koyup geleyim bari ****'lı şarkıların şahıdır.. PIMP i severim bak..ehehehehüüü..benim arabadaki flash bellekte de var....Kih Kih Kih..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66022 Yok yaaa..Alperene çatmışım..Aklısıra Alperenle aramızı kızıştırıp çatıştıracak..Müzevir şey seni....Sen müzikten ne anlarsın kardeşim,korkundan bir CD yapıp göndermedin beğenmem diye....Bir de kültürel mod ünvanı almış kendine önüne gelene posta koyuyor...İzmirde hava kötü galiba,şu satte klavyenin başında olduğuna göre...Yoksa çoktaaan akmıştın izmir sahillerine sen gidi hınzır kedii seniii.... )) he ya izmirden giden kimse yokki..ankaraya gidecek sana boyoz gönderecektim esas ama kisme izmirden gitmiyor ki...giden olacak olursa sana gönderirimya senin hakkım hibr konuda ödenmez...adamın dibisinnnnnnn Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66026 hiçya solist kırsaclıydı banamı benziyor ne dedim olay nerelere geldi..hepsi H.cenk Kösenin yüzünden hep o karıştırıyor oralıgı sonra tüyüp ben naptımkiiiiiiii dioy... Bu arada harbiden de sen Paul Weller a benziyon, Paul Weller sana niye benzesin o bir efsane,sen ise kıytırık bir kültürel modsun..kih kih kih..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66029 he ya izmirden giden kimse yokki..ankaraya gidecek sana boyoz gönderecektim esas ama kisme izmirden gitmiyor ki...giden olacak olursa sana gönderirimya senin hakkım hibr konuda ödenmez...adamın dibisinnnnnnn Kardeşim benim yaaa..bak unutmamış boyoz isteğimi...Seviyom ben bu adamı valla.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68329 Herkese güzel bir gün diliyorum..Hava açık,Güneş Işıl Işıl...Hayat gerçekten çok güzel ve hep devam ediyor...Hadi başlayalım... Beatles---Oh Bla Di,Oh Bla Da..Life Goes On... http://youtu.be/HPoNH4gidLg Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68333 Beatles gelince aklıma hep o şarkı geiyor girlssssssssssssssssssss girlsssssssssssssss......içe cekilen nefes.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68335 Beatles gelince aklıma hep o şarkı geiyor girlssssssssssssssssssss girlsssssssssssssss......içe cekilen nefes.... Aklın fikrin kızlarda....Saç baş kırarmış hala eli işte gözü oynaşta....kih kih kih... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68338 ağardı ama hala yerinde istediğim an istedigim renk yapabilirm..sen kellerine napcan bakalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68344 ağardı ama hala yerinde istediğim an istedigim renk yapabilirm..sen kellerine napcan bakalım... oooow, çok sert... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68535 ağardı ama hala yerinde istediğim an istedigim renk yapabilirm..sen kellerine napcan bakalım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın