Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50889 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım.... http://youtu.be/yod4AbnZ7Bk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50910 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım....demişsiniz de... acaba biz sizin için birşeyler koyabilirmiyiz....dememişsiniz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl Yazar comment_50912 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım....demişsiniz de... acaba biz sizin için birşeyler koyabilirmiyiz....dememişsiniz.... Sende koy o zaman kanka görelim ne koyuyosun nasıl koyuyorsun...eheheheheheeee...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50913 yirim seni bennnnnnnnn....bekliyoz hergün parçalarını zevkle dinlemek için...mentol ne dinliyor acaba cok merak ediyom ben....gospel dir mutlaka onun dinledikleri.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl Yazar comment_50951 yirim seni bennnnnnnnn....bekliyoz hergün parçalarını zevkle dinlemek için...mentol ne dinliyor acaba cok merak ediyom ben....gospel dir mutlaka onun dinledikleri.... Mertolün şu sıralar pek şarkı dinlediğini sanmıyorum,dinliyorsa bile "a"daletin bu mu Dünya" yı ya da "Hatasız Kul Olmaz"ı dinliyordur garibim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl Yazar comment_51242 Hepinize güzel bir Cuma günü ve Güzel bir Cuma Akşamı diliyorum...Buyrun... http://youtu.be/wa2nLEhUcZ0 Mart 2, 201214 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51265 Bora hava da açmış, pırıl pırıl güneş ışığı pencereden içeri tüm sıcaklığı ile süzülürken çok iyi geldi bu! Sana da "Hayırlı Cumalar" ve ertesi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51274 http://www.youtube.com/watch?v=sw4L2EZFKQ4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51276 ANNEM İÇİN...... Mart 2, 201214 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51277 ANNEM İÇİN...... "Son defa"yı dinlerken fark etmiştim zaten iÇime düşen hüzünden... Acını bir kez daha paylaşıyoruz. Ama insanoğlu her şartta yol devam etmeye programlı... Kaybettiklerimle ilgili şu düşünce bana yol göstermiştir hep: "Şu anda benim ne yapmamı isterdi...!?" Mart 2, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51279 Teşekkürler...doktorum...öyle...ben hüznü çok severim....aslında o doktora giden palyaço gibiyimdir de...çaktırmıyorum...bi büyügüm demiştiki kuyrugun düşmanına karşı hep dik olucak....yaralarım var kabuk tutacak düşecek ama izi hep kılıç yarası gibi çıkmıyacak... bazı şeyler...insanın kalbinin derisine yazılıyor onun hiçbirşey silemiyor bu yüzden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl Yazar comment_51280 ANNEM İÇİN...... Kanka...Annemizin mekanı cennet olsun,huzur iÇinde yatsın..Allah sana sabır versin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201214 yıl comment_51281 sagol canım...bugün toprağa vermiştik gecen hafta...tam 1 hafta oldu...allah sizinkilere sağlıklı ve uzun ömürler versin acılarını göstermesin inşallah... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın