Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464383 Lincoln Aviator Bugün Tanıtıldı Markaya göre Aviator, Lincoln’ün en sessiz ve en sorunsuz sürüşünü sunarken Lincoln’ün geleceğini temsil ediyor. Üç sıra koltuklu, arkadan tahrikli Aviator, Lincoln'ün, gerektiğinde ikiz turboşarjlı motorunu kullanabilen plug-in hibrit ilk model. (Hem motor var hem orta boy batarya-yani şarj edilmesi gerekiyor) Akıllı telefonlar anahtar olarak kullanabiliyor. Pili bitti, çalındı, kayboldu gibi durumlar için çözümler de mevcut. 30 pozisyona ayarlanabilen ve masaj kabiliyeti sunan Perfect Position koltuklar var. Üçüncü sıraya erişim için ikinci sıra koltuklar kayabiliyor ve eğilebiliyor. Kablosuz şarj ön kol dayamada. 12" dijital gösterge standart. Yaya tespitli otomatik acil durum frenleme, çapraz trafik ikazlı kör nokta bilgi sistemi, şeritli tutma sistemi, geri kamera ve otomatik uzun far aydınlatma standart. Arka park sensörleri ve kamera bir engel tespit ederse otomatik frenleme sağlanıyor. Fuardan canlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464408 Kalemlerimi ve saatlerimi satıp hemen alıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464409 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Kalemlerimi ve saatlerimi satıp hemen alıyorum.. Kalem ve saatlerin yanında superb para etmez diyon yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464412 16 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Kalem ve saatlerin yanında superb para etmez diyon yani? Sadece kalem ve saatlerle Lincoln alabiliyorum demek istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464426 1 saat önce, Alperen G. yazdı: Sadece kalem ve saatlerle Lincoln alabiliyorum demek istiyorum Ya bi not almam lazım kalemini versene bi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20188 yıl comment_464444 Benim de böbreğimin birini, karaciğerimin bir kısmını, dalak, beyin ne varsa satmam gerek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın