Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Fiesta 1.0 Ecoboost Stage 1 Yazılım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Belki motoruna ve yazılıma göre çok memnun olanlar da vardır. Ama ben olmadım.

Kim olabilir ki o acebaaaa 

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 10,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Turrbo dizel keyiflidir ancak Turbo benzinli kullanana kadar :)) 

• Servet Ö.
    Servet Ö.

130bg 220nm olur. Ama duzgun ve uygun bir yazilimla. Uzerinde calisilmis yazilimla araciniza stage1 sularinda zarar vermeniz pek olasi degil. Patates baski yazilimlardan uzak durmak lazim. Ankaraya yo

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

şöyle bişey olsa tadından yinmez ?

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Yazılımlı 1.0 focus, piyasadaki hemen hemen tüm 1.6 dizellerden daha güzel ve keyif vericidir

burayı şöyle değiştirelim yazılımlı 1.0 focus piyasadaki çoğu  ORJİNAL yazılımlı 1.6 dizellerden daha güzel ve keyif vericidir ...

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

burayı şöyle değiştirelim yazılımlı 1.0 focus piyasadaki çoğu  ORJİNAL yazılımlı 1.6 dizellerden daha güzel ve keyif vericidir ...

Kastettiğim stock dizellerdi tabiki. Şu an 1.6 multijet egea kullanıyorum. 120 bg ve 320 tork. Gerçekten stock haliyle bile oldukça güçlü bir motor. Yazılımlı halini düşünemiyorum. Ancak turbo benzinlinin uzun devir bandı, kullanırken daha fazla keyif veriyor. Dizelin 4500 lerde kesilmesi eğlenceyi yarım bırakıyor.

--0 dakika sonra eklendi--
19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Kesinlikle

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

bende olduğu gibi?

Yanıtlama zamanı:

Dizel keyiflidir keyifli hem ekonomik güzel uygulamalarla dahada tat veriyor ? turbo benzinli ile 400 hp yapsanda hem çok harcarsın hem çok gidersin hem çok yakarsın şanzıman kırılma riski yüksek mazallah kırıldımmıda bütün emek para çöp ? dizelde kırılmaz ama turbo gider intercooler en fazla 

geçen aklıma geldi araştırdım yeni bir setup yapıyorum şimdi ?

--8 dakika sonra eklendi--
1 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Ancak turbo benzinlinin uzun devir bandı, kullanırken daha fazla keyif veriyor. Dizelin 4500 lerde kesilmesi eğlenceyi yarım bırakıyor.

1.6 turbo benzinlide ecoboostda 120 km hızda şanzıman devri farzı misal 3500-4000 gibi olur 1.6 tdci 115 liktede 120 km hızda 2000-2500 gibi olur motor devri bu işte en önemli unsur kg beygir oranı yoksa ben 1.6 tdı polo biliyorum komple değişiklerle birlikte alet 280 km hıza çıkıyor dbn süreleride dehşet ül vahşet ?

dizelde hacim varsa hele benzinli gibi motor içine girersen forged morged big turbo big enjektör big cooler dehşet şeyler çıkıyor ortaya hele makina 4x4 tadından yenmez ışınlanır 310 hp 600nm torklarda  a3 2.0 dizel quatro düşünün mesela ?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

4 yıldır tanışığız, sana hiç bu kadar katılmamıştım ??? 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

Dizel keyiflidir keyifli hem ekonomik güzel uygulamalarla dahada tat veriyor ? turbo benzinli ile 400 hp yapsanda hem çok harcarsın hem çok gidersin hem çok yakarsın şanzıman kırılma riski yüksek mazallah kırıldımmıda bütün emek para çöp ? dizelde kırılmaz ama turbo gider intercooler en fazla 

geçen aklıma geldi araştırdım yeni bir setup yapıyorum şimdi ?

--8 dakika sonra eklendi--

1.6 turbo benzinlide ecoboostda 120 km hızda şanzıman devri farzı misal 3500-4000 gibi olur 1.6 tdci 115 liktede 120 km hızda 2000-2500 gibi olur motor devri bu işte en önemli unsur kg beygir oranı yoksa ben 1.6 tdı polo biliyorum komple değişiklerle birlikte alet 280 km hıza çıkıyor dbn süreleride dehşet ül vahşet ?

dizelde hacim varsa hele benzinli gibi motor içine girersen forged morged big turbo big enjektör big cooler dehşet şeyler çıkıyor ortaya hele makina 4x4 tadından yenmez ışınlanır 310 hp 600nm torklarda  a3 2.0 dizel quatro düşünün mesela ?

1.0 ecoboostta 6.vites 3000 devirde 135 km hız yapıyor. 120 ile giderken de 2500 civarlarında. 1.6 ecoboostta bundan daha yüksekte değildir. Hatta son vites oranı daha uzundur bile belki. Dizelde fazla güç alındığında araba kara trene dönüyor. O da pek hoş görülmüyor. Ben çok sağlıklı görmüyorum en azından. Esasında beni en fazla tatmin edecek motor kompresör ile alt devirleri, büyük bir turbo ile üst devirleri güçlü olan ve 8 bin devir çeviren makinedir. Ne yakar dersen düşünmek bile istemem ama keyif budur. Ekonomi açısından dizelde motora yüklendiğin kadar tüketim artışı olmuyor doğru. Ama yüksek ve kısa süreli patlamalar turbo benzinliye alışanlara göre değil.

Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

1.0 ecoboostta 6.vites 3000 devirde 135 km hız yapıyor. 120 ile giderken de 2500 civarlarında. 1.6 ecoboostta bundan daha yüksekte değildir. Hatta son vites oranı daha uzundur bile belki. Dizelde fazla güç alındığında araba kara trene dönüyor. O da pek hoş görülmüyor. Ben çok sağlıklı görmüyorum en azından. Esasında beni en fazla tatmin edecek motor kompresör ile alt devirleri, büyük bir turbo ile üst devirleri güçlü olan ve 8 bin devir çeviren makinedir. Ne yakar dersen düşünmek bile istemem ama keyif budur. Ekonomi açısından dizelde motora yüklendiğin kadar tüketim artışı olmuyor doğru. Ama yüksek ve kısa süreli patlamalar turbo benzinliye alışanlara göre değil.

şöyle bişey olsa tadından yinmez ?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

6 bin devirdeki sesi rolanti sesi gibi ?

Devir göstergesini görmesen rölanti dersin valla..?

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

şöyle bişey olsa tadından yinmez

Abi bu gerçek mi ya?? 0' dan 220 km hıza 8 saniyede çıkmak ne demek. Aklım gitti resmen ? 

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Cankut Bulut yazdı:

Abi bu gerçek mi ya?? 0' dan 220 km hıza 8 saniyede çıkmak ne demek. Aklım gitti resmen ? 

gerçek gerçek alet yunanistanda 2.0 4 silindir turbo benzinli ? para varsa daha ne gerçekler var ve yapılır çatır çutur caf ccuf ?

youtube gir arada boş zamanlarında bak 4 silindir 2.0 golf boba 1250 hp felan filen ....

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

gerçek gerçek alet yunanistanda 2.0 4 silindir turbo benzinli ? para varsa daha ne gerçekler var ve yapılır çatır çutur caf ccuf ?

youtube gir arada boş zamanlarında bak 4 silindir 2.0 golf boba 1250 hp felan filen ....

Az önce baktım 2000 hp gtr 7 saniyede yaklaşık 250 km hıza çıktı. Biraz daha zorlasa dünyanın dönüş hızını yakalayıp birlikte el ele dönecekler ? 

Şaka bir yana bu iş çok ciddi emek ve bütçe gerektirir. Böyle bir setupta parçaları tedarik etmek bile ayrı bir mesele. Tabii adamlar işin membasındalar yapıyolar çatır çutur caf cuf ??  

Yanıtlama zamanı:

Bu kadari fazla bence :) bana 130-140 hpler yeter :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.