Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456570 2014 model steyl modeli benzinli focus 3 aracımda frende erken kapma sorunu yaşıyorum hani farklı bir arabaya binersinizde acemi gibi ani fren yaparsınız aynı o şekilde bi sorun yaşıyorum araç şoför aldığımdan beri kullanıyorum ve sürekli bu problemi yaşıyorum 3 4 kere servise götürdüm ve usta bu focusların hepsi böyle diyerek beni başından savdı bana yardımcı olabilir misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456573 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl Yazar comment_456580 Frene yavaşça basarken ani fren yapıyor birden bire Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456582 Fren pedalı daha hafif basmayla bile ani tepki veriyor demek istemiş herhalde. Yani sürekli ani fren yapıyormuş havası oluşmuş. Doğru focuslarda bu çok azda olsa böyle fakat çift araç kullanıyorsanız vs ayağınızın terazisi bozulabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456588 Aracimi kullanan kuzenimde ilk fren yaptigimda direksiyonla opusmustu? frenleri birazcik sert sanirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456593 Ben ise hem Fiesta hem Focus'ta tam tersinden şikayetçiyim, ilk 1-2 cm boş geçiyor, sonra tutmaya başlıyor. Daha aktif ve progresif olmasını isterdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456594 3 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Ben ise hem Fiesta hem Focus'ta tam tersinden şikayetçiyim, ilk 1-2 cm boş geçiyor, sonra tutmaya başlıyor. Daha aktif ve progresif olmasını isterdim. Katılıyorum, öyle aman aman erken durumu yok aksine önce yumuşak sonra sert. Ben seviyorum ama, alışkanlık biraz da tabi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20188 yıl comment_456684 17 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Katılıyorum, öyle aman aman erken durumu yok aksine önce yumuşak sonra sert. Ben seviyorum ama, alışkanlık biraz da tabi... Bende bu huyunu seviyorum diyebilirim. Pedalında hiç mesafe olmayan golf, passat filan kullanınca daha da bir sevmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl Yazar comment_456797 13.01.2018 - 19:59 tarihinde, Kutluhan A. yazdı: Fren pedalı daha hafif basmayla bile ani tepki veriyor demek istemiş herhalde. Yani sürekli ani fren yapıyormuş havası oluşmuş. Doğru focuslarda bu çok azda olsa böyle fakat çift araç kullanıyorsanız vs ayağınızın terazisi bozulabilir. Evet olabilir ama bi sıkıntı var sanırım yinede teşekkürler ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın