Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20188 yıl comment_455385 Merhabalar arkadaşlar 2011 model focus style plus aracım var km saatini değiştirirsem bilgi ekranında sorun yaşarmıyım ve yeni özellikleri aktif hale getirebilirmiyim( şerit takip, sürücü yorgunluk vb.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20188 yıl Solution comment_455387 Özelliklerin hiçbirinin kilometre saati ile alakası yok. Bu özelliklerin çalışması için gerekli sensör ve donanımlar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Yazar comment_455410 Araçta sensör vs donanımların bir kısmının aynı işleri yaptığını düşünüyorum esp olan modellerde yokuş kalkış açılıyormuş mesela yada benim ön camda bütün sensör ve kameralar mevcut şerit takipte o kamera kullanılıyor diye okudum bu yüzden acaba geniş ekranlı bir km saati alırsam bu özellikleri aktif yapabilirmiyim acabaTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455412 3 dakika önce, uğur gani yazdı: Araçta sensör vs donanımların bir kısmının aynı işleri yaptığını düşünüyorum esp olan modellerde yokuş kalkış açılıyormuş mesela yada benim ön camda bütün sensör ve kameralar mevcut şerit takipte o kamera kullanılıyor diye okudum bu yüzden acaba geniş ekranlı bir km saati alırsam bu özellikleri aktif yapabilirmiyim acaba Size net cevap verilmiş bunun artık düşünüyorumu kalmadı O kutunun içinde 3-4 parça var. Yani ekran sadece gösterir, yoktan var edemez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455423 2 saat önce, uğur gani yazdı: ön camda bütün sensör ve kameralar mevcut değil. IPMA yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl Yazar comment_456039 07.01.2018 - 14:35 tarihinde, Ozan Kar yazdı: değil. IPMA yok. İpma nedir temin edilebilir bir şey mi net bir Bilgi bulamadım nette Ocak 10, 20188 yıl uğur gani tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456041 7 dakika önce, uğur gani yazdı: İpma nedir temin edilebilir bir şey mi net bir Bilgi bulamadım nette Buyrun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456138 12 saat önce, uğur gani yazdı: İpma nedir temin edilebilir bir şey mi net bir Bilgi bulamadım nette bu olması lazım ancak %100 emin değilim. https://www.ebay.co.uk/itm/Innenraumsteuergerat-Ford-Focus-III-DYB-BM5T19H406AG-Ruckfahrkamera-147132-/292324343427?hash=item440fe37e83 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl Yazar comment_456219 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: bu olması lazım ancak %100 emin değilim. https://www.ebay.co.uk/itm/Innenraumsteuergerat-Ford-Focus-III-DYB-BM5T19H406AG-Ruckfahrkamera-147132-/292324343427?hash=item440fe37e83 Ozan bey şerit takip olayından şimdilik vazgeçtimte yazımın başında attığım km saati 2016 model Focus göstergesi benim aracım 2011 Focus değiştirsem sorun yaşarmıyım sizce birde prg işini ben yapabilirmiyim servise gitmek şart mı geçen gün yokuş kalkış kapı kilitleme falan onları açtım Tekirdağ’da bu işleri yapan usta maalesef yok yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456261 4 saat önce, uğur gani yazdı: Ozan bey şerit takip olayından şimdilik vazgeçtimte yazımın başında attığım km saati 2016 model Focus göstergesi benim aracım 2011 Focus değiştirsem sorun yaşarmıyım sizce birde prg işini ben yapabilirmiyim servise gitmek şart mı geçen gün yokuş kalkış kapı kilitleme falan onları açtım Tekirdağ’da bu işleri yapan usta maalesef yok yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler tam hatırlamıyorum forumda vardı detayları ancak hatırladığım kadarıyla park sensörlerinin sesi gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456263 Bu ekran olmasa da bu özellikler aktif olmuyor muydu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl Yazar comment_456264 2 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bu ekran olmasa da bu özellikler aktif olmuyor muydu? Yokuş kalkış kapı kitlemeyi açtım lastik basınç sensörü hakkında biraz daha araştırma yapmak lazım sanırım o biraz karışık sensör takmadan oluyormuş onu deneyeceğim 13 dakika önce, Ozan Kar yazdı: tam hatırlamıyorum forumda vardı detayları ancak hatırladığım kadarıyla park sensörlerinin sesi gidiyor. Evet ses gidiyormuş formda buldum çok sağolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456268 19 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bu ekran olmasa da bu özellikler aktif olmuyor muydu? Oluyor oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20188 yıl Yazar comment_456449 @Yakup Çağatay @Ozan Kar @Semih O. Arkadaşlar ameliyat olduğumdan bolca forumda dolaşma imkanı buldum ilginize ve bilginize ayran kaldım açıkçası ?????? Ben aracımı yeni aldım sayılır bu teyp ekranını 5 inch yapıp geri görüş ve navigasyonlu hale getirme konusunda bana kim yardımcı olabilir malum Tekirdağ'da bu işi yaptırmam çok zor bunu herşey dahil yapan birileri varmıdır. Km saatinide yakın Zaman'da alacağım inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20188 yıl comment_456451 12 dakika önce, uğur gani yazdı: @Yakup Çağatay @Ozan Kar @Semih O. Arkadaşlar ameliyat olduğumdan bolca forumda dolaşma imkanı buldum ilginize ve bilginize ayran kaldım açıkçası ?????? Ben aracımı yeni aldım sayılır bu teyp ekranını 5 inch yapıp geri görüş ve navigasyonlu hale getirme konusunda bana kim yardımcı olabilir malum Tekirdağ'da bu işi yaptırmam çok zor bunu herşey dahil yapan birileri varmıdır. Km saatinide yakın Zaman'da alacağım inşallah gerekli parçaları alın sonrası kolay kendiniz yaparsınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın