Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Viraj Aydınlatmayı Kapatma?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Kuga da sağa sola dönüyor. C-max dönmüyordu mesela, sadece aşağı yukarı hareket ediyordu. Bu arada c-max'da dönüş farı sabitti. Direksiyonu çevirince şak diye yanardı. Kuga da bu his yok. Farın kendisi dönüyor. İlave bir ampul var dönüş için ama, o sanki sadece ileriyi (dönen fardan kalan boşluğu) aydınlatıyor diye tahmin ediyorum :) 

Özetle, focus farı, kuga gibi olabilir mi?

İlk calistirmada once yukari asagi sonra sol sag mi yapiyor? Direksiyona duyarli far olmasi gerekmez mi bunu yapmasi icin? Mca da zaten bixenon afl paketi ile geliyordu ama kugada bunu kaldirdilar diye biliyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 saat önce, İsmail Sak yazdı:

Farı otomatikten far konumuna alırsanız viraj aydınlatması yanmaz ayrıca farlar da sabit kalır

Hemen deneyeceğim teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

İlk calistirmada once yukari asagi sonra sol sag mi yapiyor? Direksiyona duyarli far olmasi gerekmez mi bunu yapmasi icin? Mca da zaten bixenon afl paketi ile geliyordu ama kugada bunu kaldirdilar diye biliyorum...

Evet, her iki şekilde hareket ediyor. Katalogda dynamic bending + static corner light olarak geçiyor.

Yanıtlama zamanı:

Mca focus ve Mca C-max ilk açılışta aşağı-yukarı, sağa-sola test ediyor.

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Katalogda dynamic bending + static corner light

Static corner light ok de, dynamic bending nedir? viraja/direksiyon hareketine duyarlı far anlamına gelmiyor mu? 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Static corner light ok de, dynamic bending nedir? viraja/direksiyon hareketine duyarlı far anlamına gelmiyor mu? 

Evet. Kuga da mix yapmışlar. Hepsi var.

kuga.jpg

dynamic.jpg

Murat Kav. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@Murat Kav. abi oyle bir yaziyorsun ki sanki alirken haberin yoktu da sonra denk gelmissin gibi anliyorum ? 

Yanıtlama zamanı:

mca focusta bixenon  far sistemi gayet güzel çalışıyor aşşağı yukarı sağa sola otomatik uzun kısa şeklinde :)aydınlatma gayet başarılı tek eksisi sellektör hızı yavaş oda ds8 ampul ve ds 8 balast takılınca bayağı canlı oluyor yurt dışında biri yapmış m-16 gibi kesintisiz çok hızlı sellektör atıyor :)

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

MCA larda 2015 1.5 titanyum standart pakette, dönüşlerde döndüğümüz taraftaki sis farını otomatik açma var mı? Varsa çirkinde olsa bu bile yeter bana :)

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Aşkın K. yazdı:

MCA larda 2015 1.5 titanyum standart pakette, dönüşlerde döndüğümüz taraftaki sis farını otomatik açma var mı? Varsa çirkinde olsa bu bile yeter bana :)

çirkin mirkin, ne saçma şeyler ya! .(aşkın abi sana demedim sakın yanlış anlama, yukarıda yazılanlar için söylüyorum)

adam viraj aydınlatma koyuyor, bazı modellerde sis ile sağlıyor bazı modellerde far içine açılı bir ampul koyarak. Bu nasıl çirkin durabilir ki? Amaç ne arkadaşım? Virajın içini yada sol sağ A direklerinin arkasını görmek değil mi?

Alla alla...

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

@Murat Kav. abi oyle bir yaziyorsun ki sanki alirken haberin yoktu da sonra denk gelmissin gibi anliyorum ? 

Döndüğünü bilmiyordum :) 

Yanıtlama zamanı:

Tit x te virajlarda normal farlarımız yanarken yardımcı olması için de viraj aydınlatma ışığı yanıyor. Sis farı yanmıyor. Normal far da sönmüyor. 

Ve bence çok da yararlı bir donanım. Neden kapatmak istediğini anlayabilmiş değilim. Görsel açıdansa evet simetrik durmuyor, bir farda fazladan bir ışık yanıyor ama güvenlik için önemli ve yararlı bir donanım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.