Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448047 5 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Kuga da sağa sola dönüyor. C-max dönmüyordu mesela, sadece aşağı yukarı hareket ediyordu. Bu arada c-max'da dönüş farı sabitti. Direksiyonu çevirince şak diye yanardı. Kuga da bu his yok. Farın kendisi dönüyor. İlave bir ampul var dönüş için ama, o sanki sadece ileriyi (dönen fardan kalan boşluğu) aydınlatıyor diye tahmin ediyorum Özetle, focus farı, kuga gibi olabilir mi? İlk calistirmada once yukari asagi sonra sol sag mi yapiyor? Direksiyona duyarli far olmasi gerekmez mi bunu yapmasi icin? Mca da zaten bixenon afl paketi ile geliyordu ama kugada bunu kaldirdilar diye biliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl Yazar comment_448052 9 saat önce, İsmail Sak yazdı: Farı otomatikten far konumuna alırsanız viraj aydınlatması yanmaz ayrıca farlar da sabit kalır Hemen deneyeceğim teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448057 38 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: İlk calistirmada once yukari asagi sonra sol sag mi yapiyor? Direksiyona duyarli far olmasi gerekmez mi bunu yapmasi icin? Mca da zaten bixenon afl paketi ile geliyordu ama kugada bunu kaldirdilar diye biliyorum... Evet, her iki şekilde hareket ediyor. Katalogda dynamic bending + static corner light olarak geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448060 Mca focus ve Mca C-max ilk açılışta aşağı-yukarı, sağa-sola test ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448064 29 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Katalogda dynamic bending + static corner light Static corner light ok de, dynamic bending nedir? viraja/direksiyon hareketine duyarlı far anlamına gelmiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448070 18 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Static corner light ok de, dynamic bending nedir? viraja/direksiyon hareketine duyarlı far anlamına gelmiyor mu? Evet. Kuga da mix yapmışlar. Hepsi var. Kasım 21, 20178 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448077 @Murat Kav. abi oyle bir yaziyorsun ki sanki alirken haberin yoktu da sonra denk gelmissin gibi anliyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448080 mca focusta bixenon far sistemi gayet güzel çalışıyor aşşağı yukarı sağa sola otomatik uzun kısa şeklinde aydınlatma gayet başarılı tek eksisi sellektör hızı yavaş oda ds8 ampul ve ds 8 balast takılınca bayağı canlı oluyor yurt dışında biri yapmış m-16 gibi kesintisiz çok hızlı sellektör atıyor Kasım 21, 20178 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448086 MCA larda 2015 1.5 titanyum standart pakette, dönüşlerde döndüğümüz taraftaki sis farını otomatik açma var mı? Varsa çirkinde olsa bu bile yeter bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448091 6 dakika önce, Aşkın K. yazdı: MCA larda 2015 1.5 titanyum standart pakette, dönüşlerde döndüğümüz taraftaki sis farını otomatik açma var mı? Varsa çirkinde olsa bu bile yeter bana çirkin mirkin, ne saçma şeyler ya! .(aşkın abi sana demedim sakın yanlış anlama, yukarıda yazılanlar için söylüyorum) adam viraj aydınlatma koyuyor, bazı modellerde sis ile sağlıyor bazı modellerde far içine açılı bir ampul koyarak. Bu nasıl çirkin durabilir ki? Amaç ne arkadaşım? Virajın içini yada sol sağ A direklerinin arkasını görmek değil mi? Alla alla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448100 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Özetle, focus farı, kuga gibi olabilir mi? makyaj öncesi sendeki cmaxle aynı abi, statik köşe lambası. mercek dönmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448129 1 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: @Murat Kav. abi oyle bir yaziyorsun ki sanki alirken haberin yoktu da sonra denk gelmissin gibi anliyorum ? Döndüğünü bilmiyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448130 Tit x te virajlarda normal farlarımız yanarken yardımcı olması için de viraj aydınlatma ışığı yanıyor. Sis farı yanmıyor. Normal far da sönmüyor. Ve bence çok da yararlı bir donanım. Neden kapatmak istediğini anlayabilmiş değilim. Görsel açıdansa evet simetrik durmuyor, bir farda fazladan bir ışık yanıyor ama güvenlik için önemli ve yararlı bir donanım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın