Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cam Rezistans Anahtarı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba. arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış isem kusura bakmayın. 2004 C-max Ghia aracımın hafta sonu ön camına taş geldi ve çatladı. değiştirmem gerekiyor. kaskom olmadığı için mecburen dışarıda yaptırcam. servislerden fiyat aldım sensörlü orjinal cama 1400 tl+kdv fiyat veriyorlar. bizde dışarıda yaptırmaya karar verdik. tamirci arkdaşım cam nasıl olsa değişecek değiştirmişken rezistanslı cam taktıralım kışın çok rahat edersin dedi benimde aklıma yattı. bursada hemen hemen tüm oto camcıları aradık sadece bir yerde uğurlu glass cam marka fabrika stoklarında bir tane olduğunu 1 haftaya gelebileceği söylendi ve fiyat olarak 850 tl olur dedi. normal ısıtıcı olmayan cama ise 450 tl fiyat veriyorlar. bende rezistanslı cam taktırmaya karar verdim. tamirci arkadaşım elektrik tesisatı senin aracında hazır fakat düğmesini bulmamız lazım dedi. bu ön cam ısıtma anahtarını nerden bulabilirim? bu konuda bana fikir verebilirmisiniz? ayrıca almaya karar verdiğim uğurlu cam hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba? varsa bilgi verebilirmi? 

Tuna Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Klima kumandalarının orada , arka cam rezistans düğmesi yanında yeri.

Anahtarı çıkmacılardan bulabilirsiniz.

benim aracımda double din teybin sağ yanında arka cam rezistans düğmesi. onun üstünde takılması için yeri hazır. dünden beri çıkmacıları dolaştım nette de araştırdım malesef bulamıyorum.

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Tuna Demir yazdı:

benim aracımda double din teybin sağ yanında arka cam rezistans düğmesi. onun üstünde takılması için yeri hazır. dünden beri çıkmacıları dolaştım nette de araştırdım malesef bulamıyorum.

Pahalı bir parça değil, servisten sipariş verebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet bulamazsam en kötü ihtimal servisten sipariş vericem.

Yanıtlama zamanı:

Parça kodu: 3M5T-18K574-AB

Focus Mk2, Fiesta Mk6, Kuga Mk1 butonları da uyar muhtemelen ama renk tonu tutmayabilir kontrol etmek lazım. (C-max stoklarda yoksa eğer-satılmamışsa ülkemizde-)

Sağ üst.

Screen Shot 2017-11-07 at 10.14.30.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Parça kodu: 3M5T-18K574-AB

Focus Mk2, Fiesta Mk6, Kuga Mk1 butonları da uyar muhtemelen ama renk tonu tutmayabilir kontrol etmek lazım. (C-max stoklarda yoksa eğer-satılmamışsa ülkemizde-)

Sağ üst.

evet tam aradığım anahtar bu. parça numarasından belki daha kolay bulabilirim. çok teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Anahtarın servis liste fiyatı 178 TL (güncel kodu 3M5T-18K574-AD).

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
35 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Anahtarın servis liste fiyatı 178 TL (güncel kodu 3M5T-18K574-AD).

çok teşekkürler. servis fiyatı biraz pahalıymış dediğiniz gibi. çıkma bulmaya çalışıyorum. ebayda var ama ebaydan nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum sayfayı türkçeye çevir dediğimde türkiye ye gönderilmemektedir yazıyor. ebay konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum şuan :)

Yanıtlama zamanı:

Ebay sadece paypal ödeme yöntemini kabul ediyor.

Türkiye'de paypal yasaklandı. Yurtdışı paypal hesabı açılıp çeşitli yollarla ebaydan alışveriş yapılıyor diye biliyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı:

Ebay sadece paypal ödeme yöntemini kabul ediyor.

Türkiye'de paypal yasaklandı. Yurtdışı paypal hesabı açılıp çeşitli yollarla ebaydan alışveriş yapılıyor diye biliyorum.

evet öyleymiş ama zaten bende ebaydan nasıl alışveriş yapıldığınıda hiç bilmiyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Sadece bu TR ye gönderim yapıyor ama fiyatı biraz pahallı diğerlerine göre. Nakliye ücretide görüşülerek öğrenilecek. En az 18-20 dolar ister.

https://www.ebay.com/itm/switch-front-screen-heating-Ford-Focus-II-3M5T18K574AD-1-6i-16V-74kW-HXDA-105769/292077252467?epid=1609813618&hash=item4401292f73:g:WOkAAOSwmgJY5M3Q

Turhan Onat tarafından düzenlendi
düzeltme.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet katılıyorum çok pahalı. arka alıp takmak daha mantıklı :) sizlere bir sorum daha olacak. sigorta kutusunda takmamız gereken role ve sigortaların yerlerini biliyormusunuz acaba?

Yanıtlama zamanı:

Kitapçıkta yazar sigorta bilgisi. En hızlı oradan görebilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.