Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3.5 1,5 Tdcı Otomatik 45000 Bakımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Bu rakamın üzerinden birazdaha pazarlık yapılabilir belki, seçenekler içinde en farklı burasıymış.
Ama yetkili servis olarak daha altının bulunabileceğini sanmıyorum açıkcası. Zam gelmeden halledin derim [emoji4] 

Pazarlıklı hali bu life card indirimi de var .
  • 1 ay sonra...
  • Yanıt 133
  • Görüntüleme 27,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Kenan Kabalar
    Mehmet Kenan Kabalar

Ben de yeni aldığım 1.5 tdci için toplamda 1300 civarı bir rakam ödemiştim Ağustos ayı başlarında. Aracın garantisi 2019 a kadar olunca yetkili servis dışında bakım aklımın ucundan geçmedi. Kuzenimin

• Adem Kazıl
    Adem Kazıl

hayır ben ödedim 1000 tl cik?

• Adem Kazıl
    Adem Kazıl

şanzıman yağı 7 litre gidiyor castrol transmax dual litresi 80 tl civarında fiyatı baya bi arttırıyor ocak 2018 de 45 bin bakımını 1000 tl ye yaptırmıştım tabi parça ve işçilik fiyatlarına iyi zam gel

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Poweshift yağlı şanzıman kaç litre yağ alıyor benim faturada 6 litre yazıyor başka bi arkadaşın faturasında 7 litre gerçekde kaç lirte alıyor

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Poweshift yağlı şanzıman kaç litre yağ alıyor benim faturada 6 litre yazıyor başka bi arkadaşın faturasında 7 litre gerçekde kaç lirte alıyor

7-7,25 Litre gibi duruyor da size indirim yapılmış ise az gösterilmiştir belki. 

Yanıtlama zamanı:
49 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Adem sakın bakıma ödediğin miktarı yazma ?

Not : Ödediğin fatura bende var ?

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Adem sakın bakıma ödediğin miktarı yazma ?

Not : Ödediğin fatura bende var ?

?????

Yanıtlama zamanı:
Adem sakın bakıma ödediğin miktarı yazma [emoji3]
Not : Ödediğin fatura bende var [emoji23]
Dahada merak ettik[emoji2]
  • 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkese merhaba, son mesajdan bu yana biraz zaman geçmiş. 2015 focus 1.5 tdci aracımın 45000 bakımı geldi ve serviste mi yaptırsam yoksa malzemeleri kendim alıp arkadaşım olan ustaya mı yaptırsam kararsız kaldım. Garantisi servisin söylediğine göre 16.01.2019 da bitiyor. 

Bursa şentürkler servis fiyatı 1400 tl dedi.

Malzemeleri kendim alırsam işçilik hariç 727 tl tutuyor.(Ne kadar önemli bilmiyorum ama filtreler bosch marka ve motor yağı da castrol edge 0w30 4lt) + arkadaşa tahmini 100 tl işçilik

karar veremediğim konular:

aracı serviste yaptırırsam kullanacakları ürünler muhtemelen bu kadar kaliteli olmayacaktır. malzemelerin kaliteli olması ne kadar fark eder bilemiyorum ama aracımın garantisi devam edecek. bu şanzıman ile sorun yaşayan arkadaşlar var mıdır?

eğer dışarıda yaptırırsam bu şanzıman yağı değişimini herhangi bir usta sağlıklı şekilde yapabilir mi?

Abiler bi yol gösterin bana. Bu arada Mehmet Kenan hocama çok teşekkürler onun faturası sayesinde neler kullanıldığını net olarak öğrendim.

Not: Bu tapanın illa değişmesi gerekir mi?

Emin Keskin tarafından düzenlendi
imla

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba, aracımın 45000 bakımı geldi. Ankara' da fiyat çalışması yapan oldu mu acaba? 

Yanıtlama zamanı:

Aracımın bakımını, malzemeleri kendim temin ederek toplam 800 tl maliyet ile tanıdık ustaya yaptırdım. Servisteki fiyata göre 600 tl kazancım oldu. Herhangi bir arıza olduğunda araç garanti dışı derler ise, edindiğim bilgiye göre: Kullanılan malzemelerin faturası ile tüketici haklarına başvurduğumuzda garantiden arızayı yaptırabileceğim söylenmişti zira uygun malzeme kullanıldığında garanti kapsamı dışına çıkması gibi bir durum yokmuş. İnşallah bir sorun olmaz ama olursa da gelişmeleri buradan tekrar bildiririm.

Aracını şehir içi kullananlar için de bilgilendirme yapayım, ustamın dediğine göre; eğer araç ağılıklı olarak trafikte kullanılıyor ise motor yağını 10000 de değiştirmekte fayda var zira yağ değişimi için motor çalışma saati ömrünü çoktan doldurmuş oluyor ve motor yağı özelliğini kaybediyor. Benimkinde bu durum oluşmuş.  

Yanıtlama zamanı:
25.04.2018 - 12:08 tarihinde, Aşkın K. yazdı:

Herkese merhaba, aracımın 45000 bakımı geldi. Ankara' da fiyat çalışması yapan oldu mu acaba? 

Güncel, 

Ankara'da Başer Oto da site indirimimiz devam ediyor mu bilgisi olan var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Aşkın K. yazdı:

Güncel, 

Ankara'da Başer Oto da site indirimimiz devam ediyor mu bilgisi olan var mı acaba?

Hayır. Resmi olarak bir şey yoktu zaten sadece söze binaen yapıyorlardı Doğan abi sayesinde. 

Yanıtlama zamanı:

Yarın için Başer Oto dan 45000 bakımı için randevu aldım. Telefonda verilen fiyat ürkütücü;

Standart Bakım 540

Şanzıman yağ ve filtre 1200

%10 Life card indirimi ile 1560 TL

Şanzımanı değil yağı değiştirmeniz yeterli dedim ama yine de olmadı. Yarın ödemede fiyat net kaç olacak bakalım, sizleri de bilgilendiririm.

Yanıtlama zamanı:
55 dakika önce, Aşkın K. yazdı:

Yarın için Başer Oto dan 45000 bakımı için randevu aldım. Telefonda verilen fiyat ürkütücü;

Standart Bakım 540

Şanzıman yağ ve filtre 1200

%10 Life card indirimi ile 1560 TL

Şanzımanı değil yağı değiştirmeniz yeterli dedim ama yine de olmadı. Yarın ödemede fiyat net kaç olacak bakalım, sizleri de bilgilendiririm.

Forum indirimini iletmediniz mi?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

2 hafta önce yaptırdım ben yahu. Neyse boş zamanda bi gidiyim yine. Hatırlatıyım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.