Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Geniş Ekran Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Ama çok yavaşsın 22 km/h... nedirki??
--4 dakika sonra eklendi--İşinize yarar kodları vereyim. İstediğiniz şekilde 4 lü ekranı değiştirebilirsiniz. Ama yapmak isteyen diğer arkadaşlar için en önemli şey 2 yol bilgisayarı olan göstergelerde YB2 yi değiştirebilirsiniz. Önemli nokta bu.
Buda sayılar ve karşılığı
--13 dakika sonra eklendi--Telden resim aramıyorum.

Bana niy e söylemedinnnn ki abii?
  • Yanıt 59
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Eveetttt --0 dakika sonra eklendi-- Bende var sırrı ?

• Ama çok yavaşsın 22 km/h... nedirki?? --4 dakika sonra eklendi-- İşinize yarar kodları vereyim. İstediğiniz şekilde 4 lü ekranı değiştirebilirsiniz. Ama yapmak isteyen diğer arkadaşlar için en öneml

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Aynısı başımıza geldi, lcd ekran çalışmadı yeni bir lcd ekran alarak değiştirdik ve çalıştı...

Posted Images

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet arkadaşlar bu gün aldığım dijital ekran geldi hemen bir heyecanla işe koyulup taktım ama çalışmadı bi fikri olan var mı, yazılım falan işlerinden anlamam anlayanı da malum bulunduğum ilden dolayı bulmam imkansız.Yardımcı olacak arkadaşım varmıdır acaba.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bu yazılımı nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum elimde modifiyeli elm cihazı var bununla yapabilir miyim .Bir yol yordam gösterecek arkadaşa ihtiyacım var.

Yanıtlama zamanı:
10/3/2017 - 09:17 tarihinde, Fatih S. yazdı:

Arkadaşlar bu yazılımı nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum elimde modifiyeli elm cihazı var bununla yapabilir miyim .Bir yol yordam gösterecek arkadaşa ihtiyacım var.

genel olarak kasada su rutubet benzeri izler varmı? yada pas izi falan. komple çerçeveyi ekranı vs hepsini söküp bakabilirmisin?

benimde başıma gelmişti
açınca su almış olduğunu gördüm
sadece ekran değişimi ile kullanmaya başladım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

genel olarak kasada su rutubet benzeri izler varmı? yada pas izi falan. komple çerçeveyi ekranı vs hepsini söküp bakabilirmisin?

benimde başıma gelmiştiaçınca su almış olduğunu gördümsadece ekran değişimi ile kullanmaya başladım

olcay bey baktım ama hiçbir şey yok şimdi biraz araştırma yaptım sanırım bu ekranın iki çeşidi var birincisi 2011-2014 arası kullanılan mavi model ikincisi 2014-2017 arası kullanilan daha kaliteli olan model sizin degistirdiginiz model hangisi.
Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Fatih S. yazdı:

olcay bey baktım ama hiçbir şey yok şimdi biraz araştırma yaptım sanırım bu ekranın iki çeşidi var birincisi 2011-2014 arası kullanılan mavi model ikincisi 2014-2017 arası kullanilan daha kaliteli olan model sizin degistirdiginiz model hangisi.

LQ042T5DZ11 ile değiştirdim. ekran kasasız olarak geldi. orjinal ekranın kasasını buna monteledim. herhangi bi sorunla karşılaşmadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
LQ042T5DZ11 ile değiştirdim. ekran kasasız olarak geldi. orjinal ekranın kasasını buna monteledim. herhangi bi sorunla karşılaşmadım.

sizdeki gösterge hangisi 2011-2014 arasindaki model mi yoksa 2014-2017 arasindaki model mi.
Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Fatih S. yazdı:

sizdeki gösterge hangisi 2011-2014 arasindaki model mi yoksa 2014-2017 arasindaki model mi.

14-17 arası

Fotoğraf-0001.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Olcay Sert yazdı:

14-17 arası

Fotoğraf-0001.jpg

aynı ekran alala neden çalışmadı acaba nette bir ilan gördüm focus 3 gösterge paneli tamiri diye onunla görüştüm fotoğraf istedi dönüş yapacak bakalım artık.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Fatih S. yazdı:

aynı ekran alala neden çalışmadı acaba nette bir ilan gördüm focus 3 gösterge paneli tamiri diye onunla görüştüm fotoğraf istedi dönüş yapacak bakalım artık.

bakmaya üşendim. ibreler çalışıyor mu? Çalışıyorsa yazılımdan olması zor. Çalışmıyorsa ben olsam önce yazılımı denerdim, biraz araştırıp okuyarak yapılmayacak bir iş değil.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
bakmaya üşendim. ibreler çalışıyor mu? Çalışıyorsa yazılımdan olması zor. Çalışmıyorsa ben olsam önce yazılımı denerdim, biraz araştırıp okuyarak yapılmayacak bir iş değil.

ozan hocam ibreler, işaretler felan hepsi çalışıyor ortadaki lcd ekran sadece çalışmıyor.
Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Fatih S. yazdı:

ozan hocam ibreler, işaretler felan hepsi çalışıyor ortadaki lcd ekran sadece çalışmıyor.

eğer birisi elm ile güncellemeye çalışıp ilk dosyayı (ibreler vs) sorunsuz yükleyip, ikinci dosyayı (ekran yazılımı) yüklerken sorun yaşadıysa bu şekilde oluyor. O yüzden yazılımsal sorun ihtimali bence düşük. Eğer sorun yazılımsa bu konumdaki göstergeye serviste yazılım atabilir (üst sürüm olması lazım).

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
eğer birisi elm ile güncellemeye çalışıp ilk dosyayı (ibreler vs) sorunsuz yükleyip, ikinci dosyayı (ekran yazılımı) yüklerken sorun yaşadıysa bu şekilde oluyor. O yüzden yazılımsal sorun ihtimali bence düşük. Eğer sorun yazılımsa bu konumdaki göstergeye serviste yazılım atabilir (üst sürüm olması lazım).

ne yapmamı tavsiye edersiniz servis işi olmaz ama antalya da ekran tamiri yapan birisi var tamda bizim yaşadığımız sorundan bahsetmiş fotoğrafları istedi yolladım dönüş yapmadı.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-iii-gosterge-paneli-tamiri-2-yil-garanti-463717914/detay

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.