Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438868 Ama çok yavaşsın 22 km/h... nedirki?? --4 dakika sonra eklendi--İşinize yarar kodları vereyim. İstediğiniz şekilde 4 lü ekranı değiştirebilirsiniz. Ama yapmak isteyen diğer arkadaşlar için en önemli şey 2 yol bilgisayarı olan göstergelerde YB2 yi değiştirebilirsiniz. Önemli nokta bu.Buda sayılar ve karşılığı --13 dakika sonra eklendi--Telden resim aramıyorum. Bana niy e söylemedinnnn ki abii? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20178 yıl Yazar comment_441395 Evet arkadaşlar bu gün aldığım dijital ekran geldi hemen bir heyecanla işe koyulup taktım ama çalışmadı bi fikri olan var mı, yazılım falan işlerinden anlamam anlayanı da malum bulunduğum ilden dolayı bulmam imkansız.Yardımcı olacak arkadaşım varmıdır acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20178 yıl Yazar comment_441447 Arkadaşlar bu yazılımı nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum elimde modifiyeli elm cihazı var bununla yapabilir miyim .Bir yol yordam gösterecek arkadaşa ihtiyacım var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441651 10/3/2017 - 09:17 tarihinde, Fatih S. yazdı: Arkadaşlar bu yazılımı nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum elimde modifiyeli elm cihazı var bununla yapabilir miyim .Bir yol yordam gösterecek arkadaşa ihtiyacım var. genel olarak kasada su rutubet benzeri izler varmı? yada pas izi falan. komple çerçeveyi ekranı vs hepsini söküp bakabilirmisin? benimde başıma gelmişti açınca su almış olduğunu gördüm sadece ekran değişimi ile kullanmaya başladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441656 genel olarak kasada su rutubet benzeri izler varmı? yada pas izi falan. komple çerçeveyi ekranı vs hepsini söküp bakabilirmisin? benimde başıma gelmiştiaçınca su almış olduğunu gördümsadece ekran değişimi ile kullanmaya başladım olcay bey baktım ama hiçbir şey yok şimdi biraz araştırma yaptım sanırım bu ekranın iki çeşidi var birincisi 2011-2014 arası kullanılan mavi model ikincisi 2014-2017 arası kullanilan daha kaliteli olan model sizin degistirdiginiz model hangisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441660 28 dakika önce, Fatih S. yazdı: olcay bey baktım ama hiçbir şey yok şimdi biraz araştırma yaptım sanırım bu ekranın iki çeşidi var birincisi 2011-2014 arası kullanılan mavi model ikincisi 2014-2017 arası kullanilan daha kaliteli olan model sizin degistirdiginiz model hangisi. LQ042T5DZ11 ile değiştirdim. ekran kasasız olarak geldi. orjinal ekranın kasasını buna monteledim. herhangi bi sorunla karşılaşmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441665 LQ042T5DZ11 ile değiştirdim. ekran kasasız olarak geldi. orjinal ekranın kasasını buna monteledim. herhangi bi sorunla karşılaşmadım.sizdeki gösterge hangisi 2011-2014 arasindaki model mi yoksa 2014-2017 arasindaki model mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441668 20 dakika önce, Fatih S. yazdı: sizdeki gösterge hangisi 2011-2014 arasindaki model mi yoksa 2014-2017 arasindaki model mi. 14-17 arası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441685 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: 14-17 arası aynı ekran alala neden çalışmadı acaba nette bir ilan gördüm focus 3 gösterge paneli tamiri diye onunla görüştüm fotoğraf istedi dönüş yapacak bakalım artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441704 2 saat önce, Fatih S. yazdı: aynı ekran alala neden çalışmadı acaba nette bir ilan gördüm focus 3 gösterge paneli tamiri diye onunla görüştüm fotoğraf istedi dönüş yapacak bakalım artık. bakmaya üşendim. ibreler çalışıyor mu? Çalışıyorsa yazılımdan olması zor. Çalışmıyorsa ben olsam önce yazılımı denerdim, biraz araştırıp okuyarak yapılmayacak bir iş değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441705 bakmaya üşendim. ibreler çalışıyor mu? Çalışıyorsa yazılımdan olması zor. Çalışmıyorsa ben olsam önce yazılımı denerdim, biraz araştırıp okuyarak yapılmayacak bir iş değil.ozan hocam ibreler, işaretler felan hepsi çalışıyor ortadaki lcd ekran sadece çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl comment_441711 32 dakika önce, Fatih S. yazdı: ozan hocam ibreler, işaretler felan hepsi çalışıyor ortadaki lcd ekran sadece çalışmıyor. eğer birisi elm ile güncellemeye çalışıp ilk dosyayı (ibreler vs) sorunsuz yükleyip, ikinci dosyayı (ekran yazılımı) yüklerken sorun yaşadıysa bu şekilde oluyor. O yüzden yazılımsal sorun ihtimali bence düşük. Eğer sorun yazılımsa bu konumdaki göstergeye serviste yazılım atabilir (üst sürüm olması lazım). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20178 yıl Yazar comment_441713 eğer birisi elm ile güncellemeye çalışıp ilk dosyayı (ibreler vs) sorunsuz yükleyip, ikinci dosyayı (ekran yazılımı) yüklerken sorun yaşadıysa bu şekilde oluyor. O yüzden yazılımsal sorun ihtimali bence düşük. Eğer sorun yazılımsa bu konumdaki göstergeye serviste yazılım atabilir (üst sürüm olması lazım).ne yapmamı tavsiye edersiniz servis işi olmaz ama antalya da ekran tamiri yapan birisi var tamda bizim yaşadığımız sorundan bahsetmiş fotoğrafları istedi yolladım dönüş yapmadı.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-iii-gosterge-paneli-tamiri-2-yil-garanti-463717914/detay Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın