Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436567 Bugün aracın bekleme konumunda Sync2 ekranında tarih ve saat çıkmamasını Foccus ile düzelttim. Elm327 kablonuz varsa yapabilirsiniz. Oluşabilecek problemlerde sorumluluk tamamen size aittir. Gerekenler; Forscan Programı lisanslı olması şartı ile (Forscan ,Lisans bknz Üyelik gerektirir.) ELM327 AsBuiltExplorer As-Built editör Öncelikle ELM327 ile aracınıza bağlanıp ''Configration and Programming'' kısmını açmanız gerekiyor. APIM programlama bölümünü açtığınızda aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. buradaki ilk 7D0-01-01 dizinindeki 0B68 değerini bir kenara not ediyoruz . (araç donanımına göre bu kod farklılık gösterebilir) Sonrasında AsBuiltExplorer programını açarak bir kenara not ettigimiz dizindeki değeri Checksum Calc (Hesap Makinesi) aracına Modul ID kısmına 720-01-01 yazıp DATA kısmına APIM modulundeki ilk satırın kodunu yazıyoruz. kopyalamış olduğumuz 0B68 değerini Hex kısmına yazıp Hex to Bin diyoruz çıkan Bin değerinin sondan 3. rakamını 1 ile değiştiriyoruz. Değiştirilen 1 rakamından sonra Bin to Hex diyoruz ve çıkan Hex Kodunu bir kenara not ediyoruz Yeni Hex Kodumuz olan 0B6C değerini APIM deki 7D0-01-01 dizinindeki ilk değer ile değiştiriyoruz ve Write All diyip kodu araç konfigrasyonuna yazdırıyoruz. Sonuç olarak araç bekleme konumunda iken siyah boş ekran yerine artık ekranda saat ve tarih simgesini göreceksiniz Not: Eski üyemizden üzerime aldığım konudur, destek veremeyebilirim.Konuya yazınız mutlaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436568 Bravo, faydali paylasim... gule gule kullan ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436569 Bugün aracın bekleme konumunda Sync2 ekranında tarih ve saat çıkmamasını Foccus ile düzelttim. Elm327 kablonuz varsa yapabilirsiniz Gerekenler; Forscan Programı lisanslı olması şartı ile (Forscan ,Lisans bknz Üyelik gerektirir.) ELM327 AsBuiltExplorer As-Built editör Öncelikle ELM327 ile aracınıza bağlanıp ''Configration and Programming'' kısmını açmanız gerekiyor. APIM programlama bölümünü açtığınızda aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. buradaki ilk 7D0-01-01 dizinindeki 0B68 değerini bir kenara not ediyoruz . (araç donanımına göre bu kod farklılık gösterebilir) Sonrasında AsBuiltExplorer programını açarak bir kenara not ettigimiz dizindeki değeri Checksum Calc (Hesap Makinesi) aracına Modul ID kısmına 720-01-01 yazıp DATA kısmına APIM modulundeki ilk satırın kodunu yazıyoruz. kopyalamış olduğumuz 0B68 değerini Hex kısmına yazıp Hex to Bin diyoruz çıkan Bin değerinin sondan 3. rakamını 1 ile değiştiriyoruz. Değiştirilen 1 rakamından sonra Bin to Hex diyoruz ve çıkan Hex Kodunu bir kenara not ediyoruz Yeni Hex Kodumuz olan 0B6C değerini APIM deki 7D0-01-01 dizinindeki ilk değer ile değiştiriyoruz ve Write All diyip kodu araç konfigrasyonuna yazdırıyoruz. Sonuç olarak araç bekleme konumunda iken siyah boş ekran yerine artık ekranda saat ve tarih simgesini göreceksiniz Tebrikler başarılı çalışma [emoji1319][emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436632 Çok faydalı bir paylaşım. Kutluyorum, ayrıca ellerinize sağlık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 20178 yıl comment_436880 Bayram tatil demeyip aktif hale getirdik teşekkürler özer abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20187 yıl comment_483387 Ben iki ek yapayım. Birinicisi, artık Forscan uygularken, hex kod düzeltmesi yapmak gerekiyor, forscan bu işi sizin yerinize yapıyor. İkincisi, bu işlem sync 3'de olmuyor ancak, yine de uygulayanlar olmuş. Normal de araç kapısını açtığımızda kapanan teyp, aracı kilitleyince kapanmaya başlamış ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20187 yıl comment_483419 10 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ben iki ek yapayım. Birinicisi, artık Forscan uygularken, hex kod düzeltmesi yapmak gerekiyor, forscan bu işi sizin yerinize yapıyor. İkincisi, bu işlem sync 3'de olmuyor ancak, yine de uygulayanlar olmuş. Normal de araç kapısını açtığımızda kapanan teyp, aracı kilitleyince kapanmaya başlamış ? +1 denendi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20187 yıl comment_483427 Sync 3 içinde bir uygulama yolu vardır umarım. Yakup Bey gayet güzel olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483524 5.10.2018 - 11:42 tarihinde, İsmail Kontbay yazdı: Bu işi Samsun da yapan var mı Samsun da yardımcı olabilecek arkadaş var mı yada servis Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl Yazar comment_483525 Birkaç gün daha yazarsanız belki çıkar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl comment_485185 Selamlar saati ayarlamak için modifiyeli mi normal mi elm kablosu lazım arkadaş lar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20187 yıl comment_486734 forumdaki tavsiye ye göre aliexpressten kablo aldım 15 gün oldu yarın teslim edilecek.Burada yazanlara göre programları indirim lisansladım.pazar günü deneyeceğim bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20187 yıl comment_486989 --30 dakika sonra eklendi-- Dıspley düğmesi ne basınca da saat koyabilir miyiz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın