Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20178 yıl comment_434826 Arkadaşlar aracımda mazot az gösterge ışığı yandı baya bi yol daha yaptım ekranda kalan mesafe 40 km yazıyordu.Benzinliğe girdim 20 Tl mazot aldım gösterge ışığı yanmaya devam etti 0dan yukarı az bişey çıktı yani göstergede problem yok lakin kalan mesafe aynen 40 km olarak kalmaya devam etti bunun hesabını o anki sürüşe bağlı olarak yaptığını biliyorum lakin arabanın marşını vermedim yani hareket bile etmedim mantıken düşününce bunun yükselmesi gerekmezmi yol almaya başladığımdaysa gene 40tan geriye doğru düşmeye başladı acaba bi problem mi var ben mi yanlış biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20178 yıl comment_434833 az yakıt koyunca o kadar anlık çalışmıyor. bir kaç km sonra düzelmedi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20178 yıl Solution comment_434834 Aracı yarım kontak ya da motor çalışır vaziyette iken dolum yaptıysanız böyle sorunlar olabiliyor pek çok kez başıma geldi benimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20178 yıl Yazar comment_434878 Hayır düzelmedi malesef.Kontak tamamen kapalıydı bugün bi yarım depo yapayım bakalım düzelecek mi teşekkürler cevaplar için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20178 yıl Yazar comment_435038 Ozan Kar ustamızın dediği gibi sanırım az gelmiş 75 tllik daha attım düzeldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın