Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Focus Dizel Yüksek Yakıt Tüketiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracım 2014 model focus trendx 95 lik olup henüz 45000 km dedir yeni satın aldım arastirmalarim ve tahminimce az yakar diye aldım lakin ortalama tüketim 8.0 dağa aşağıya inmiyor şehir içi kullanıyoruz  100 tl mazot aldım 4.00 tlden 500.km dağa gider yazıyordu fakat hızlı hızlı düşüyor oda yardımcı olur musunuz lütfen

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Otomobiller Hakkında > Yakıt ve Lpg Konuları kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

• Yakup Ç. A., başlığı 2014 Focus Dizel Yüksek Yakıt Tüketiyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler servise götüreceğim artık napalim

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Recep Temiz yazdı:

Aracım 2014 model focus trendx 95 lik olup henüz 45000 km dedir yeni satın aldım arastirmalarim ve tahminimce az yakar diye aldım lakin ortalama tüketim 8.0 dağa aşağıya inmiyor şehir içi kullanıyoruz  100 tl mazot aldım 4.00 tlden 500.km dağa gider yazıyordu fakat hızlı hızlı düşüyor oda yardımcı olur musunuz lütfen

4 tl ye alınan mazotta problem olmasın? İstanbul şehiriçi + agresif kullanım varsa birde kötü mazot varsa 8 lt bence normal. Ben Isparta gibi yerde şehir içi 6 litre civarı yakıyorum. Ama istesem 8 litre yaktırabilirim. uzun yolda kaliteli mazotla deneyin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mazotu class dan aldım orası ucuz diye bı denemek istedim normal shell OPET  piyasası mazotun 4.50,  4.58 acaba kötü mazottan midir bilemedim mazot bitsin yeni temiz bı yerden alıp tekrar yaparım 1.2 Jetta benzinli de 6, 7,8 litre gibi oranlarda görüyordum ama işte mazotluda şaşırtıcı bı durum

Yanıtlama zamanı:

normalde yakacağı 5-6.lt...Jetta ile ne yakıyorsanız ondan en az 2 lt az yakar şehir içi, ya aracınızda sorun var ya mazotta .4 Tl ye mazot aldıysanız mazotta sorun olma ihtimali yüksek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İkiside olabilir  kontrol Edip tekrar denicem teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
52 minutes ago, Recep Temiz said:

Mazotu class dan aldım orası ucuz diye bı denemek istedim normal shell OPET  piyasası mazotun 4.50,  4.58 acaba kötü mazottan midir bilemedim mazot bitsin yeni temiz bı yerden alıp tekrar yaparım 1.2 Jetta benzinli de 6, 7,8 litre gibi oranlarda görüyordum ama işte mazotluda şaşırtıcı bı durum

Burdan almadan once ne yakiyordu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabayı yeni satın aldım kalan km 50 ydi ışık yanıyordu bende ucuz diye alayım dedim ama çalıştırdığımda   10 felandi sonra 8 e düştü yakıtı aldık gene aynı 8.2 8.1 oluyodu

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Recep Temiz yazdı:

Arabayı yeni satın aldım kalan km 50 ydi ışık yanıyordu bende ucuz diye alayım dedim ama çalıştırdığımda   10 felandi sonra 8 e düştü yakıtı aldık gene aynı 8.2 8.1 oluyodu

Aldığınızda 10 lt. Civarindaysa ve veriyi sıfırlsmadan 8'e düştüyse zaten sorun yok bence. Daha önceki sahibi agrasif kullnmıştır.Eğer sıfırlamadıysanız bi sıfırlayıp bakmak lazım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onuda denerim yaparım teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
Onuda denerim yaparım teşekkürler

Ucuz olsun tasarruf edecem derken enjektörleri bozarsınız size tavsiyem büyük firmadan şaşmayın üzülürsünüz.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Haklısınız uyarinizi dikkate alicam

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.