Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434899 2017 focus trendx araç sahibiyim.Arac benzin-lpg li.Km 5600 de .2700 km de LPG takıldı .Aracım da 2 kez ilk çalıştırmadan sonra 10 saniye boyunca motor arıza ışığı yanıp yanıp söndü ,her zaman yapmıyor sadece iki kez tekrarlandı .lpg takıldıktan sonra oldu ama bazı sitelerde sıfır focuslarda motor arıza ışığının yanmasına sebep olarak oksijen sensörunun hatalı üretildiğini ,bu yüzden serviste değiştirildiği yazılmış .Bu durumda olan veya bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434910 Fikirle olmaz o iş, gidip cihaza bağlatıp hangi arıza kodu attığına baktırın, ne problem yaratmış görün. Sanayideki ustaların cihazları hataların tamamını okuyamıyor, bu yüzden servise gidip okutturun. Biz de burda işkembei kübradan sallamayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434921 Benimde yandı arıza ışığı 900km de servise götürdüm oksijen sensörü imiş. Hatta servis danışmanına opelde çok çektim bu sensör den focustada mı böyle dedim. Birkaç tane değiştirdik ama fazla değil dedi. Kronik değildir bence kronik sorun nasıl olur Opel sayfalarına bir bak istersen. LPG takıldığı için garanti dışıdır sensör bozuksa da servis değiştirmez ama ariza ışığının yanma sebebi LPG den dolayi fakir / zengin karışımda olabilir. İyi bir ayarla düzelebilir. Ne tür bir arıza vermiş ona bakmak lazım öncelikle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435202 2017 focuslarda belki 10 kişiden fazla bu sorunu duydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435203 LPG sonucunda ortaya çıkan şeye kronik arıza demek biraz garip olmuş Ayrıca motor yıllardır aynı zaten model yılına özgü bir durum değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl Yazar comment_435219 Yakup bey selim beyin de bahsettiği gibi bende o kadar insandan duydum.Kaynakta gösterebilirim dilerseniz .Benim aracimdaki arıza lpg kaynaklı olabilir ama bu sorunu yaşayan insanlar var .Aracıni bu yüzden teslim alamadığını iddia eden ,bayii tarafından bekletildiğini iddia eden kişiler var .Bu sorunu yaşayıp serviste değiştirenler var .Motor aynı motor ama oluyormus yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435220 bende 2 bin kmdir lpgli kullanıyorum arıza lambası fln yanmadı. Yüksek ihtimal lpg montajı ile ilgili bir durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20179 yıl comment_436418 Bende gaz taktirdim. Lovato obd. Araç 2015 model. 8000 km oldu,çok şükür sorun yok. Montaj olayını araştırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20179 yıl Yazar comment_437071 Serkan bey biz 0 araçlardan bahsediyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20179 yıl comment_437077 O arabayla sıfırı arasında fark yok hepsi eu6 motor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437903 Motorda fark yok ama Ufuk bey 2017 olan araçlardaki sıkıntıyı kast etti sanırım. Bu arada Arıza ne çıktı sensör mü bozuk yoksa lpg ayarı ile ilgili bir sıkıntı mıymış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın