Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434388 Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434389 5 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434392 12 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. sen gel bide kışın gör buraları @Tamer Perperek iyi geziyorsun beya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434393 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: sen gel bide kışın gör buraları Biz yumurtacıların en sevdiği mevsimdir kendileri Ağustos 15, 20179 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434397 Benim favorim hala sürüş seviyeleri sebebiyle Finlandiya Ama niye hala bunlarda yüksek intihar oranları var çözemiyoruk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl comment_434400 Tamer beyle gerçek hayata tanışan varmı arkadaşlar. Rüya gibi maşaallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20179 yıl Yazar comment_434402 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı Burda kontrat bitiyor , asil kontrat onumuzdeki ekim ayinda baslayacak , yarisi Akdeniz yarisi Puerto-San Juan cikisli bati karaipler ve dogu karaipler olucak. --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. Dogasi muhtesem , haaa bir de soguk havayi seviyorsaniz ideal --1 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Montaj montaj ? Kedidir o kedi --3 dakika sonra eklendi-- 3 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Tamer beyle gerçek hayata tanışan varmı arkadaşlar. Rüya gibi maşaallah Bana en yakin oturan @Özer Aksu umarim kendisiyle bu izinde Corlu'da bir araya gelicez. --9 dakika sonra eklendi-- şaka bir yana tabiki iş icabı cok geziyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın