Ergin Demiroğlu Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 Değerli arkadaşlar, Yarın inşallah Didim yolcusuyum. Yola çıkmadan evvel ön camlara film çektirmeyi düşünüyordum. Üst kat komşum Doraglass bayisi. Ona uğradım film yaptırmak için ustası eline çekiç vurmuş uygulayamam şuan deyince alternatif düşünürken renkli cam sordum. Ön 2 kapı camını renkli ile değiştirirsem 250 tl'ye biteceğini söyledi. Bende değiştirelim o zaman dedim. Fakat bu kez de elinde sağ'dan 2 adet çıktı, sol taraf çıkmadı. Yarın için Adana'dan getirtecekler. Hiç de sorup soruşturmadım ama fiyat bana makul geldi. Kapı döşemeleri çıkarılıp takılacak sanırım bu tür işlemleri de aslında hiç sevmem. Ama sizce doğru bir karar oldu mu? Fiyat nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Biliyorsunuzdur belki ama yasak bunlar malum %30'dan daha koyu olamaz ön yan camlar. https://anasayfa.focusclubtr.com/cam-filmi-yasagi-kalkti-madde-madde-bilinmesi-gerekenler/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Demiroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 (düzenlendi) Film değil orninal renkli cam olsa da sorun oluyor mu? Tam arkalar kadar koyu değil sanırım. Edit: Ön yan camlarda ışık geçirgenliği en az %70 olacak. (Karartma oranı %30‘u geçemez) Film ya da renkli cam farketmiyor yani Haziran 22, 2017 Ergin Demiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 28 dakika önce, Ergin Demiroğlu yazdı: Film değil orninal renkli cam olsa da sorun oluyor mu? Tam arkalar kadar koyu değil sanırım. Edit: Ön yan camlarda ışık geçirgenliği en az %70 olacak. (Karartma oranı %30‘u geçemez) Film ya da renkli cam farketmiyor yani Evet aynen öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Eğer orjinal Ford arka camlarıysa direk cam kullanın. Yok değil ise boşuna camı değiştirmeyin. Çok koyu olmayan film yaptırın geçin.. (Bence ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Bende karartacam. Boyle tipsiz. Bizim arka camin gecirkenligi yuzde kac acaba... ona ayar yaptiralim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Bütün Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Bende on kapilara film cektirdim tanidikdi,arka camlarla ayni birebir film yoktu yakalayamazsin zaten dedi,3 numara film cekti,arka camdan bi tık acik ama belli olmuyo okadarda resime bak anlarsin,cam degistirmeye gerek yok arkadasim 100 tlye hallettim bitti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Gece, ozellikle uzun yolda, arkandaki aracla arandaki mesafeyi kestiremeyeceksin. Reflekte ozelligi olan seffaf cam filmi dahi var, sorun gunes isinlari ise o en duzgun cozum. Kaldi ki 3 numara film yasal dahi degil. Gorsel olarak dusunerek bu tip islere girenleri ben mantikli bulmuyorum. Hem islevselligi hem guvenligi etkileyen negatif islerden birisi bu, ben begenmedim ve cikarmanizi tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 19 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Gece, ozellikle uzun yolda, arkandaki aracla arandaki mesafeyi kestiremeyeceksin. Reflekte ozelligi olan seffaf cam filmi dahi var, sorun gunes isinlari ise o en duzgun cozum. Kaldi ki 3 numara film yasal dahi degil. Gorsel olarak dusunerek bu tip islere girenleri ben mantikli bulmuyorum. Hem islevselligi hem guvenligi etkileyen negatif islerden birisi bu, ben begenmedim ve cikarmanizi tavsiye ederim. +1 katılıyorum. Gece park ederken ön camları indirmek zorunda kalıyordum görünmüyor çünkü. Karanlıkta seyahat esnasında ise ciddi görüş kaybı yaşıyordum. Güvenlik en önemli etmen bence de. Şeffaf filmi valla senden duydum. Tatil öncesi çok iyi olur yaptırırsam.Malum tatile giderken sol kol bronz sağ kol süt beyaz gitmek hoş olmuyor da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 UV ışınlarını alıyor sadece, yine yakar ama zararsız --7 dakika sonra eklendi-- Ek: Servet abinin dediği şunlarmış, renkli ama bunlar Hiç biri uygun değil yasaya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 3 hours ago, Yakup Çağatay said: renkli ama bunlar Renkli olmayanlari var bildigim kadariyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Renkli olmayanlari var bildigim kadariyla. Pamuk şeker rengi varmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Just now, Yakup Çağatay said: Pamuk şeker rengi varmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Abi o var zaten, ben de onu demiştim ama reflekte yok bunlarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 (düzenlendi) 5 saat önce, Servet Ö. yazdı: Gece, ozellikle uzun yolda, arkandaki aracla arandaki mesafeyi kestiremeyeceksin. Reflekte ozelligi olan seffaf cam filmi dahi var, sorun gunes isinlari ise o en duzgun cozum. Kaldi ki 3 numara film yasal dahi degil. Gorsel olarak dusunerek bu tip islere girenleri ben mantikli bulmuyorum. Hem islevselligi hem guvenligi etkileyen negatif islerden birisi bu, ben begenmedim ve cikarmanizi tavsiye ederim. Kaliteli cam filminde göruste bi engel yok aksine yazin klima daha az acildigi icin faydali LUMAR ATC35 öneririm ne cok koyu ne cok acik Haziran 23, 2017 BulentGulsahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap