Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426157 selamlar arkadaşlar.dün gece köy yolundan gelirken arabamın el freni ışıgı belli belirsiz yanıp sönmeye başladı.bununla birlikte arada bir aracı sanki biri arkadan çekiyormuş gibi,frene basıyormuş gibi hafif teklemeler oluştu.bir süre sonra el freni ışıgının yanında sarı abs ışıgıda yanıp sönmeye başladı.hızımı düşürüp eve attım kendimi. sabah işe gelirken de aynı sorun vardı.daha önce bunu yaşayan varmı aranızda,sizce sorun ne olabilir,el freni halatı,müşür,fren hidroliği,yada farklı bişey vb..? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426257 El frenini kontrol ettirmen lazim. Enteresan olmus, servis cozer ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426262 6 saat önce, murat özkan yazdı: selamlar arkadaşlar.dün gece köy yolundan gelirken arabamın el freni ışıgı belli belirsiz yanıp sönmeye başladı.bununla birlikte arada bir aracı sanki biri arkadan çekiyormuş gibi,frene basıyormuş gibi hafif teklemeler oluştu.bir süre sonra el freni ışıgının yanında sarı abs ışıgıda yanıp sönmeye başladı.hızımı düşürüp eve attım kendimi. sabah işe gelirken de aynı sorun vardı.daha önce bunu yaşayan varmı aranızda,sizce sorun ne olabilir,el freni halatı,müşür,fren hidroliği,yada farklı bişey vb..? eski corsamda yaşamıştım. fren hidroliği eklediler. fren telini değiştirler (2. sinden emin değilim ama sağlammı diye kontrolde etmiş olabilir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426266 Focus I'de arka balatalar biterken bunu yapardı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın