Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

"Tarih Tekerrürden İbarettir"

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sayın forumdaşlar,

Bir Önder Peker klasiği daha yaşandı.

Hadiseyi anlatmadan Önce kısaca bir geçmişe gÖz atalım:

Önder Peker ve Arabasının Başına Gelenler:

Yıl: 2006

Araç: F2 Sedan

Km: 350

Hadise: 10km/h hızla kapalı otoparkta yer ararken ters yÖnden gelen bir aracın darbesi ile sağ çamurluk ve tampon birleşimi hasarı. Bu hadise sonrası kendi aracımı aldım.

Yıl: 2008

Araç: F2 HB

Km: 15000

Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz bir yüksek araç tarafından sağ çamurluk ve tampon birleşimi hasarı.

Yıl: 2008

Km: 16500

Hadise: Kapalı otoparkta park halinde iken ehliyeti olup akıl yetisinden uzak bir bayan sürücü tarafından (gaz-fren karmaşası) Önce sol Ön çamurluk tampon birleşimi, süratin yüksekliğinden dolayı aracın sürüklenmesi ve sağ tarafından da kolona sıkıştırılıp sağ çamurluk hasarı.

Yıl: 2009

Km: 35000

Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz araç tarafından yüksek süratli çarpma neticesinde Ön tampon sol tarafı eziği.

Yeni hadisemiz, aynı formatta anlatmak gerekirse:

Yıl: 2012

Araç: F3 HB

Km: 1050

Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz bir araç tarafından sağ Ön çamurluk – tampon birleşimi hasarı.

Şimdi sÖyleyin bana tarih tekerrürden ibaret ve Önder Peker şanssız değil de nedir???

Fotoğraf falan yüklemiyorum, zaten canım çok sıkkın...

Saygılarımla!

onderpeker tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Siz en iyisi bir tane güzel irice bir kurbanlık alın hayır kurumlarına bağışlayın..inanç durumunuzu bilmem ama ..Bu tavsiyeyi ileri ve güvenli sürüş teknikleri uzmanı,vıp sürücüsü ,2 tane araba pert eden ,1 tane ölümlü yaralanmalı kaza atlatan biri olarak söylüyorum..

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

vala ne diyim üzülerek okudum hepsini geçmiş olsun...sinirlendiysen dök içini rahatla köşesinde içini dökebilirsin...hepimizin başıma geliyor böyle şeyler...insanı hem arabadan sogutuyorlar...hemde kapalı veya acık parketmekten...çok geçmiş olsun...

Yanıtlama zamanı:

Benzer hadiseler ve duygular içerisinde olsaydım muhtemelen birşeylerin inadına aracımı sokağa parketmeye başlardım.

Yanıtlama zamanı:

Çok geÇmiş olsun,hakikaten talihsizlik,ama üzmeyin kendinizi.

Yanıtlama zamanı:

Şaka gibi.Sanki biri garezine yapıyormuş gibi hep aynı hikaye.

Canınız sağ olsun.Kötü kader diyelim.

En azından ciddi bir kaza ya da yaralanma söz konusu değil.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Umarım bu kazanız son kazanız olur. Kafaya takmayın birkaç güne kadar unutulur. :)

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun abi üzücü şeyler bunlar en iyisi güzel bir nazar boncuğu alın arabaya bide kurban kesin bi kan aksın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Unutulacağının farkındayım ama daha arabayı alalı 15 gün bile olmamışken çok canım yandı.

Teşekkürler tekrar...

Yanıtlama zamanı:

Gecmis olsun sizden daha onemli digil ancak sakinan goze cop batar derler.Size garip bir olayimi anlatim, gecen sene arabanin arka tamponuna vurmuslar bende gittim yaptirdim 3 gunde arabasiz kaldim.Arabayi aldigim gun arabayi gittim parkettim sonuc arka tampona bir daha vurmuslar onun icin artik hic umurumda degil isterlerse parcalasinlar kasko hallediyor nasil olsa :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.