onderpeker Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 (düzenlendi) Sayın forumdaşlar, Bir Önder Peker klasiği daha yaşandı. Hadiseyi anlatmadan Önce kısaca bir geçmişe gÖz atalım: Önder Peker ve Arabasının Başına Gelenler: Yıl: 2006 Araç: F2 Sedan Km: 350 Hadise: 10km/h hızla kapalı otoparkta yer ararken ters yÖnden gelen bir aracın darbesi ile sağ çamurluk ve tampon birleşimi hasarı. Bu hadise sonrası kendi aracımı aldım. Yıl: 2008 Araç: F2 HB Km: 15000 Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz bir yüksek araç tarafından sağ çamurluk ve tampon birleşimi hasarı. Yıl: 2008 Araç: F2 HB Km: 16500 Hadise: Kapalı otoparkta park halinde iken ehliyeti olup akıl yetisinden uzak bir bayan sürücü tarafından (gaz-fren karmaşası) Önce sol Ön çamurluk tampon birleşimi, süratin yüksekliğinden dolayı aracın sürüklenmesi ve sağ tarafından da kolona sıkıştırılıp sağ çamurluk hasarı. Yıl: 2009 Araç: F2 HB Km: 35000 Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz araç tarafından yüksek süratli çarpma neticesinde Ön tampon sol tarafı eziği. Yeni hadisemiz, aynı formatta anlatmak gerekirse: Yıl: 2012 Araç: F3 HB Km: 1050 Hadise: Park halinde iken kimliği belirsiz kişi ve niteliği belirsiz bir araç tarafından sağ Ön çamurluk – tampon birleşimi hasarı. Şimdi sÖyleyin bana tarih tekerrürden ibaret ve Önder Peker şanssız değil de nedir??? Fotoğraf falan yüklemiyorum, zaten canım çok sıkkın... Saygılarımla! Ocak 28, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Hocam gecmis olsun, nazarlik diyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 (düzenlendi) Siz en iyisi bir tane güzel irice bir kurbanlık alın hayır kurumlarına bağışlayın..inanç durumunuzu bilmem ama ..Bu tavsiyeyi ileri ve güvenli sürüş teknikleri uzmanı,vıp sürücüsü ,2 tane araba pert eden ,1 tane ölümlü yaralanmalı kaza atlatan biri olarak söylüyorum.. Ocak 28, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 vala ne diyim üzülerek okudum hepsini geçmiş olsun...sinirlendiysen dök içini rahatla köşesinde içini dökebilirsin...hepimizin başıma geliyor böyle şeyler...insanı hem arabadan sogutuyorlar...hemde kapalı veya acık parketmekten...çok geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Benzer hadiseler ve duygular içerisinde olsaydım muhtemelen birşeylerin inadına aracımı sokağa parketmeye başlardım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Geçmiş olsun, ve de umarım bu son olur... çok sevimsiz, ama bir ay sonra unutur keyifle arabanıza binersiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Çok geÇmiş olsun,hakikaten talihsizlik,ama üzmeyin kendinizi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Şaka gibi.Sanki biri garezine yapıyormuş gibi hep aynı hikaye. Canınız sağ olsun.Kötü kader diyelim. En azından ciddi bir kaza ya da yaralanma söz konusu değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Geçmiş olsun. Umarım bu kazanız son kazanız olur. Kafaya takmayın birkaç güne kadar unutulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan çil Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 geçmiş olsun abi üzücü şeyler bunlar en iyisi güzel bir nazar boncuğu alın arabaya bide kurban kesin bi kan aksın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 İlginiz için çok teşekkür ederim. Unutulacağının farkındayım ama daha arabayı alalı 15 gün bile olmamışken çok canım yandı. Teşekkürler tekrar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Çok gecmis olsun, canınız sagolsun Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Çok geÇmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Gecmis olsun sizden daha onemli digil ancak sakinan goze cop batar derler.Size garip bir olayimi anlatim, gecen sene arabanin arka tamponuna vurmuslar bende gittim yaptirdim 3 gunde arabasiz kaldim.Arabayi aldigim gun arabayi gittim parkettim sonuc arka tampona bir daha vurmuslar onun icin artik hic umurumda degil isterlerse parcalasinlar kasko hallediyor nasil olsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap