Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otoyollarda Ortalama Hız Tespit Sistemi Devreye Giriyor (1 Temmuz)

Featured Replies

• Yanıt 219
  • Görüntüleme 29,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Rallideki zaman kontrol etapları gibi. Giriş saatine bakacaksın, mesafe/120 yapıp varış saatini bulacaksın. Erken varırsan da gişelere gelmeden sağa çekip dinleneceksin.  Tabii arada 70

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Araba kullanmayı severim. Yeri geldiğinde güvenli yollarda trafiği tehlikeye düşürmeden hız yapmayı da... Yeterince sorumluluk sahibi olduğumu düşünüyorum. Ancak, siz trafik denetleyici

• Muallakta bırakmak hız denetim sisteminin amacına en iyi hizmet eden yöntem herhalde. Bu sayede limitleri  %10 aşma hakkı bile kullanılamıyor tedirginlikten. Ozan hariç. ☺

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Sanırım büyük ihtimal urfa iskenderun gişeleri arasından 1 temmuzdan beri minimum 15 defa git gel yaptım birinde yavaş geldim diğerlerinde gına geldi ara ara kontrol ediyorum şuana kadar ses yok yada en sonunda boy boy gelecek olmamasını da bu sistemleri 30-40 kmde bir çalışma yapıp montaj yapıyorlardı ondan dolayı çalışmıyor olabilir diyorum...

IMG_4951.thumb.JPG.7eef1f273773669897ce6c6898e81ca2.JPG

Serdar Temmuz ayında da buna benzer acil hızlı gidişlerim oldu Edirne' den İstanbula ama Temmuz ayında hiç gelmedi. Yazmamışlar cezaları ama Ağustos'ta 3 tane geldi yine de temkinli gidin başladılar yani.
Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı:

Hamzabeyliye geliyorsun

Haklısın tabi ama yurtdışı dönüşü genelde gece geç saatte oluyor. 

Yoksa aklımdasın tabi, bi Edirne gezisinde tanışacağız İnşallah ?

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı:

Bir elimde kronometre, diğer elimde hesap makinesi manyak ettiler iyice bizi. Yol boyunca hesap yapmaktan gına geldi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yacikgoz.hizkoridoru&hl=en

Telefonun androidse çok faydalı.

Yanıtlama zamanı:

Beyler, otobanda radar uygulaması da olacakmış. Sadece gişe giriş-çıkış saatleri olarak düşünmeyin.

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, Özgür B yazdı:

Beyler, otobanda radar uygulaması da olacakmış. Sadece gişe giriş-çıkış saatleri olarak düşünmeyin.

Evet var, eskiden de vardı. Ama hız koridoruna uygun giderseniz o radardan da ceza yemeden geçiyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:

Adana - Mersin arasında bu hız koridoru muhabbetinden sonra özellikle dikkat ettim ama gişeler arası hiç radar görmedim. Böyle devam.. :D 

Yanıtlama zamanı:

Ben de bugüne kadar otobanda hiç 120 sınırına uymadım, hiç ceza gelmemişti. Haberde duyunca sizle de paylaşayım dedim :)

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Adana - Mersin arasında bu hız koridoru muhabbetinden sonra özellikle dikkat ettim ama gişeler arası hiç radar görmedim. Böyle devam.. :D 

bu taraftan o tarafa gelirken nasıl acaba durum, epey bi mesafe 70ti diye hatırlıyorum tünellerden dolayı. hatırladığım kadar uzunsa pek anlamsız bence.

--0 dakika sonra eklendi--
2 dakika önce, Özgür B yazdı:

Ben de bugüne kadar otobanda hiç 120 sınırına uymadım, hiç ceza gelmemişti. Haberde duyunca sizle de paylaşayım dedim :)

çok şanslıymışsınız :) 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

bu taraftan o tarafa gelirken nasıl acaba durum, epey bi mesafe 70ti diye hatırlıyorum tünellerden dolayı. hatırladığım kadar uzunsa pek anlamsız bence.

--0 dakika sonra eklendi--

çok şanslıymışsınız :) 

O tarafa Temmuz'dan sonra hiç gitmedim bilmiyorum ama Adana - Mersin, Mersin - Adana yapıyorum sürekli hiç görmedim daha. Gişeleri çıktıktan sonrakiler devam ediyor ama.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Cem abi android bir telefon edinicez bu gidişle. Konferansa daha var mı abi gel artık Edirne seni bekler.

Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
O tarafa Temmuz'dan sonra hiç gitmedim bilmiyorum ama Adana - Mersin, Mersin - Adana yapıyorum sürekli hiç görmedim daha. Gişeleri çıktıktan sonrakiler devam ediyor ama.

Adana gişelere yaklaşırken bir tane, birde Tarsus ( sanırım ilk olan da)çıkışına yakın görmüştüm ,
Zaten devlet yolunda direk Tarsus Adana istikametinde bizzat tecrübe ettim bunu :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.