Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439341 Tabi ceza puanı size kâr kalıyor Bari faizi ile alın Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439342 Sanırım büyük ihtimal urfa iskenderun gişeleri arasından 1 temmuzdan beri minimum 15 defa git gel yaptım birinde yavaş geldim diğerlerinde gına geldi ara ara kontrol ediyorum şuana kadar ses yok yada en sonunda boy boy gelecek olmamasını da bu sistemleri 30-40 kmde bir çalışma yapıp montaj yapıyorlardı ondan dolayı çalışmıyor olabilir diyorum...Serdar Temmuz ayında da buna benzer acil hızlı gidişlerim oldu Edirne' den İstanbula ama Temmuz ayında hiç gelmedi. Yazmamışlar cezaları ama Ağustos'ta 3 tane geldi yine de temkinli gidin başladılar yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439364 1 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: Hamzabeyliye geliyorsun Haklısın tabi ama yurtdışı dönüşü genelde gece geç saatte oluyor. Yoksa aklımdasın tabi, bi Edirne gezisinde tanışacağız İnşallah ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439376 3 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi ceza puanı size kâr kalıyor Bari faizi ile alın Plakaya yazılan cezada ceza puanı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439377 21 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Plakaya yazılan cezada ceza puanı yok Mantıklı. Zaten nasıl olsun dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439390 12 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: Bir elimde kronometre, diğer elimde hesap makinesi manyak ettiler iyice bizi. Yol boyunca hesap yapmaktan gına geldi. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yacikgoz.hizkoridoru&hl=en Telefonun androidse çok faydalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439395 Beyler, otobanda radar uygulaması da olacakmış. Sadece gişe giriş-çıkış saatleri olarak düşünmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439418 58 dakika önce, Özgür B yazdı: Beyler, otobanda radar uygulaması da olacakmış. Sadece gişe giriş-çıkış saatleri olarak düşünmeyin. Evet var, eskiden de vardı. Ama hız koridoruna uygun giderseniz o radardan da ceza yemeden geçiyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439420 Adana - Mersin arasında bu hız koridoru muhabbetinden sonra özellikle dikkat ettim ama gişeler arası hiç radar görmedim. Böyle devam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439425 Ben de bugüne kadar otobanda hiç 120 sınırına uymadım, hiç ceza gelmemişti. Haberde duyunca sizle de paylaşayım dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439426 31 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Adana - Mersin arasında bu hız koridoru muhabbetinden sonra özellikle dikkat ettim ama gişeler arası hiç radar görmedim. Böyle devam.. bu taraftan o tarafa gelirken nasıl acaba durum, epey bi mesafe 70ti diye hatırlıyorum tünellerden dolayı. hatırladığım kadar uzunsa pek anlamsız bence. --0 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Özgür B yazdı: Ben de bugüne kadar otobanda hiç 120 sınırına uymadım, hiç ceza gelmemişti. Haberde duyunca sizle de paylaşayım dedim çok şanslıymışsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439428 5 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bu taraftan o tarafa gelirken nasıl acaba durum, epey bi mesafe 70ti diye hatırlıyorum tünellerden dolayı. hatırladığım kadar uzunsa pek anlamsız bence. --0 dakika sonra eklendi-- çok şanslıymışsınız O tarafa Temmuz'dan sonra hiç gitmedim bilmiyorum ama Adana - Mersin, Mersin - Adana yapıyorum sürekli hiç görmedim daha. Gişeleri çıktıktan sonrakiler devam ediyor ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439433 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yacikgoz.hizkoridoru&hl=en Telefonun androidse çok faydalı. Cem abi android bir telefon edinicez bu gidişle. Konferansa daha var mı abi gel artık Edirne seni bekler. Eylül 18, 20178 yıl Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439456 O tarafa Temmuz'dan sonra hiç gitmedim bilmiyorum ama Adana - Mersin, Mersin - Adana yapıyorum sürekli hiç görmedim daha. Gişeleri çıktıktan sonrakiler devam ediyor ama.Adana gişelere yaklaşırken bir tane, birde Tarsus ( sanırım ilk olan da)çıkışına yakın görmüştüm ,Zaten devlet yolunda direk Tarsus Adana istikametinde bizzat tecrübe ettim bunu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın