Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338102 O oklar gözükmediğinde veya göründüğünde ömrünün tükendiğini gösteriyordu yanlış bilmiyorsam veya bir yuvarlak sarı nokta geliyordu. Tam aklımda değil. Sanırım onları kaldırmak ve altında sarı noktanın gelmesini beklemek lazım gibi gibi. Kontrol etmeye çalışayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338129 Isıtma mısıtma yok ama -15 de cayır vayır basıyo suyu. Benzinliktekilerden al su karıştırmadan doldur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338130 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Isıtma mısıtma yok ama -15 de cayır vayır basıyo suyu. Benzinliktekilerden al su karıştırmadan doldur. c-max'da o da varmış, bizim fıskıyeler ısıtmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338131 Isıtma mısıtma yok ama -15 de cayır vayır basıyo suyu. Benzinliktekilerden al su karıştırmadan doldur. c-max'da o da varmış, bizim fıskıyeler ısıtmalı [emoji4] Bende yok abi. Koca titanium işte bide. Ayıp ayıp. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338132 Focusta da var. Ama kimisinde Her zamanki gibi Doğan abide yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338134 4 dakika önce, Doğan Kurban said: Bende yok abi. Koca titanium işte bide. Ayıp ayıp. Basiyorsun hoop püskürtüyor 3 gündür ateş ediyorum çok güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338135 8 saat önce, Özer Aksu said: Bende Sahsuvaroglu ford da değiştirdim silecekleri orjinal silecek takıldı ancak silecekler in sağ ve sol ucunda sticker şeklinde sarı oklar var çıkarmadım çıkarmak gerekiyor mu ne anlama geliyor Kağıt bir parça ise sökülecek. Altı siyah oluyor, Yakup'un söylediği gibi zamanla sarı bir nokta ortaya çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338138 14 dakika önce, Murat Kavuk said: Kağıt bir parça ise sökülecek. Altı siyah oluyor, Yakup'un söylediği gibi zamanla sarı bir nokta ortaya çıkıyor. Abi tanıyamıyorum seni ha. 2 foto arasında baya fark varmış bea Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338142 Şimdi, Doğan Kurban said: Abi tanıyamıyorum seni ha. 2 foto arasında baya fark varmış bea Ben de İki resim arasında 10 yıl kadar fark var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338159 Bende dun aksam bakiyorum bu kim diye? Isme bakiyom Murat hoca, resme bakiyom bu kim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338173 Aslında lokasyondan ve mevsimden. Yoksa aynıyım be ya .. (konuyu da biraz dağıttım, özür ..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338178 19 dakika önce, Murat Kavuk said: Aslında lokasyondan ve mevsimden. Yoksa aynıyım be ya .. (konuyu da biraz dağıttım, özür ..) Ehtiyarlamamışsın biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201610 yıl comment_340396 On 27.01.2012 at 11:46, Bora A. said: Bunu daha önce yazmıştık...Bilinen bir konu....Silecekler,araç tam stop halindeyken elle hareket ettirilebiliyor ama..Araç çalışırken yada kontak park konumundayken yapmaya kalkmayın,silecek motoru dişlilerini arızalandırabilirsiniz....öte yandan maalesef Focus 2 lerde olan bir özellik Focus 3 lerde yok...Focus 2 lerde camınız kirlendiğinde su fışkırtıp sileceği çalıştırdığınızda silecekler camı silip aşağı inerdi,1-2 saniye sonra kendiliğinden bir daha çalışırdıki camda akan bir su varsa onuda temizlerdi..Focus 3 lerde bu yapılmamış,silecek suyunu fışkırtıyorsunuz,silecek çalışıyor,sonra kapanıyor.Yukardan aşağı sızan suyu yeniden elle çalıştırıp siliyorsunuz... Ben de uzun zamandır kullanıyorum ama halen sildikten sonra su akması olayına rastlamadım, eskisi gibi silecek su fışkırıp temizledikten sonra durup 1-2 sn sonra tekrar çalışmasına gerek kalmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356484 Sevgili abilerim, benim aracım 2012 Ford Focus 3 Titanium + Smart paket benim birkaç sorunum var bu sorunları forum sitemizde arattım ancak aradığım yanıtı henüz bulamadım. Soru 1 - Cam sileceklerini çalıştırdığımda temizliyor ancak kenarlardan 1 karış kadar bir boşluğu temizlemiyor ve temizlemediği gibi ortadaki çamuru kiri pasıda kenarlara atıyor off road arabalarındaki camlara dönüyor ön cam ve görüş mesafemide kısıtlıyor bu sileceklerin bir ayarı var mı ? Soru 2 - Pek eski sevgili kız arkadaşım çamurlu bir yere yaslanmış ardından arka koltuğa bir güzel oturdu koltuğum inanılmaz kirlendi 2 defa farklı kuaförlerde yıkattırdım ancak hala beyaz bir iz duruyor bir tavsiyeniz var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim, esenlikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356487 Konunuz ilgili başlik altinda birleştirildi lütfen arama fonksiyonunu kullanınız . Üyelik bilgilerinizi tamamlayınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın