Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418446 merhaba arkadaşlar aracaımın önune taktığım koku aktı. aktığı yerleri hep kabarttı kaldır dı. daha önce basına gelen var mı. acil yardım lazım. ne yapabşlirim. veya bu işi yapan bir yer bilen var mı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418448 Geçmiş olsun ya boyanacak yada yeni çerçeve alıncak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418452 Aslında çok klasik bir sorun, forumda da epey konusu vardır mutlaka. Bu kokuların içine nasıl bir madde koyuyorlarsa, asit gibi eritiyor düştüğü yerleri. Bu vesile ile bu tür kokuların ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Sıvısı paneli bu şekilde hasar veriyorsa, gazı da vücudumuza çok iyi etkiler bırakmaz diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418454 gecmisolsun. hangi marka koku kullandiniz acaba bilelim de alacak veya kullanan varsa daha almasin veya kullanmasin. Mayıs 1, 20179 yıl uğur özsabır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418455 Bu gibi kokuların araç içinde çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz bir çok problem yaşandı tartışıldı. Çerçeve değişmesi gerekir 800 tl civarı masrafı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418463 Kokunun aktığı yerleri kabartması, yıkamacıların kullandıkları sıvıların düzgün silinmezse soyulma yaptığı daha önce de sıkça bahsedilmiş ve herkesin muzdarip olduğu konular malesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418469 @ali yanık hocam.. geçmiş olsun gelebiliyor bazen başa böyle şeyler.. Yerinde olsam hiç konsol değişmem hiç oynatma. Maddi olarak çok bence.. Onu kapatıcak kaplama,temizleme vs birşey araştir bence.. Oda olmazsa bence bırak öyle.. ama tahminimce vardır o tip yerleri kapatacak rutuş vs birşeyler.. Not : Ben arabaya koku olarak alttaki üründen koyuyorum.. Arka koltuk yanlarında 2.ad var saglı sollu üçgen çukur.. dökülme vs riskide zor. kokusuda hoş tavsiye ederim Mayıs 1, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418470 Geçmiş olsun baya kötü olmus en verimlisi değiştirmek olacaktir ancak maliyet fazla boyatirsan sırıtır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl Yazar comment_418483 önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. kokunun markası GLADE marka yeni araç kokusu diye yazıyordu. o şekilde görünce kaldırdım attım. o döşeme o hale geldiyse gerçekten bize hangi zararı veriri bende düşünmek istemiyorum. kokunun resmini attım. dikkatli olun . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418485 Bence glade müşteri hizmetleri ile iletişime geçin durumu bildirin fotoğraf gönderin belki ilgilenirler.ilgilenmez iseler sosyal medya üzerinden mağduriyetinizi bildirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418487 Valla acayip etkili biseymis... gorelimde eve sokmayalim usta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl Yazar comment_418489 nahmut bey Migrostan almıştım da ne fiş var ne fatura kendinide zaten yolda giderken fark ettim o an sinirden kaldırıp attım. hiç aklıma gelmedi şikayet etme falan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418490 Bi tane daha al fişini atma ? bu arada bende glade jel kullanıyorum bardakliga sığıyor dökülme riski yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl Yazar comment_418492 şimdi şikayet vara yazdım. meğer benden önce aynı şekilde bir sürü insan bu markadan arabalarına zarar görmüş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın