Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418493 İnternette oldukça şikayet var bu konu hakkında ve aynı marka adına. Ben şunlardan almıştım ve artık şunlardan kullanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl Yazar comment_418494 fordclup tr yakışmış kokularada kalemlere de. şimdi bende araştırdım resmen bir çok insanın başına gelmiş bu sıkıntı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418499 Geçmiş olsun, Autoking tarzı yerlere de bir danışın isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20179 yıl comment_418500 https://www.sikayetvar.com/glade Ne sikayetler varmış arkadas..Yazik..urunlerin komple toplanmasi gerekli..marka bazinda problem var..aman dikkat magdur olmayalim, olmayin..Can sıkıcı bir durum..Yeniden gecmis olsun hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20179 yıl comment_418509 Karbon kaplama hojdır.. [emoji5] [emoji5] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20179 yıl comment_418535 taze toplanmış dağ kekiğini avuç içi kadar tülün içine koyup bardaklık kısmına atıyorum 4-5 ay mis gibi kokuyor, sonra değiştiriyorum, tavsiye ederim, ne marka olursa olsun ciğerler için yapay ürünlerin kapalı küçük alanda çok zararlı olacağını düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20179 yıl comment_418570 Daha önceden bir arkadaşımın başına da aynı durum gelmişti. Firmaya yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam ürünün ambalajında içindeki sıvının araba parçalarıyla temas ettirilmemesi gerektiği yazıyordu. Ben arkadaşımdaki durumu gördükten sonra hep jel ürünler kullandım. Bunu veya bunu kullanıyorum. Akmıyor, dökülmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20179 yıl comment_418634 Autoking plastik tamiratı yapıyor.Ben kapı iç kollarını demir çubuğa sıyırttıktan sonra autokinge verdim tamir ettiler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın