Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Wd-40 Sprey ve Pasli Bijon Temizliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhabalar..aracim focus 3 hb, 2013 titanium..Muşta oldugumdan ve arac daimi disarda oldugundan(kar altinda) bijonlarda paslanma olusmus..servise sordum totalde epey masrafli bir fiyat verdiler..pasi ne gecirir vs arastirirken..wd-40 isimli pas sokucu/yaglayici vs sprey ile karsilastim..kullanan var midir bu urunu? Bijonlardaki paslanma icin farkli cozum onerisi olan var midir? Her sey pasparlak oluyor o paslar goze geliyor:) 

Ürün: www.tekzen.com.tr/henkel-wd-40-pas-sokucu-200-ml-617510

400 ml olanlar ise 19 tl civari.

Yanıtlama zamanı:

Wd-40 anladığınız anlamda pas çıkarmaz, basit oksitlenmeleri gidererek iletkenliği sağlar, yağlayıcı görevi görür diyelim. Görüntüde öyle bir değişim beklemeyin yani.

Netice ne olur bilemiyorum ama çaydanlık parlatıcı ve benzeri ürünler denenebilir belki ama jant üzerinde yapılır mı ona da bakmak lazım. Boyayı de sökebilir.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Resimdeki ürünü alıp uyguluyorsunuz pas vs kalmıyor. Bijona ne kadar uygulama yaparsınız bilemiyorum o sizin el becerinize kalıyor
autoglym_metal.jpg

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bijonları söküp WD-40 ı sıkın silin, sıkın silin.

Aracın üstünde bence sakın yapmayın fren sistemine gelirse büyük sorun yaşarsınız.(frenler tutmaz.)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.