Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418290 Herkese iyi hafta sonları diliyorum. (2012 focus tdci style) Başlıkta da olduğu gibi direksiyonu tam sağa kırıp hareket ettiğimde sol ön taraftan gıcırdamavari bir ses geliyor. sebebi ne olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418293 Tam sağ ve tam sol yapılması hiç iyi değil aklınızda olsun Üzecek derecede masraf çıkartır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418308 Sunu bastan soyleseydiniz ya... ben bircok hamleyi tam sag sol seklinde yapiyorumm.. henuz bisey olmadi sukur... masrafin sebebi nedir acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl Yazar comment_418314 Bu zamana kadar gerektiğinde ben de yapıyordum. gıcırtının sebebini bulamadık ama en azından yapmamamız gerektiğini öğrendik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418315 Kılavuzları okumak lazım demek ki Diyordum ki, Yazıyorsa tabi? Çok aradım ama bulamadım. Ama böyle bir uyarı okudum diye hatırlıyorum. Nisan 29, 20179 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl comment_418317 elektriklide sıkıntı olmaz diye biliyorum ben. hidrolikte sakıncalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl comment_418338 SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl Yazar comment_418356 3 saat önce, Mustafa.Yıldız yazdı: SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım Bugün araçta aynı sesi tekrar duydum. fakat bu kez direksiyonu tam kırdığımda değil kalkış esnasında, yokuş yukarı yarım debriyaj kalkıyordum ve tam o kavrama noktasında o sesi duydum anladım ki debriyajım bitmek üzere. ya da yanılıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl comment_418358 6 saat önce, Mustafa.Yıldız yazdı: SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım powershift hariç focus 3te kayış pompa vs yok elektrikli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl Yazar comment_418364 Forumda gezdikçe sorunu anladım. focusun kronik sıkıntısı olan asbest kimyasalının yasaklanması sonucu balatadan gelen ses olduğu kanaatine vardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20179 yıl comment_418366 Siz genelde tam sağ-sol yapmayın. Hele ki tam sağ- sol esnasında aracınıza ani yük bindirmeyin. (Türkçesi direksiyonu dibine kadar çevirip gaza abanmayın) ... ya da abanın ki servis ekmek yesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20179 yıl comment_420239 Aynı sorun bende de oldu. Ustaya götürdüm. Balata yüzeyinin zamanla sertleşmesinden kaynaklandığını söyledi. Ses için degistirmek lazim. Ancak rahatsız etmiyorsa değiştirme dedi. Kendi focusunda da aynı ses vardi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın