Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416320 Arkadaslar, degerli ustadlar merhabalar..bir konuda yardim almak istiyorum..gecen gun servise gittigimde gordum ve aklima iyice yatti jant konusu..aracim 2013 focus hb, titanium..16" jant ebatim..arac rengim gri..jantimi siyah(aslinda tam siyah gibi de degil, ornek atacagim) yapmak istiyorum..boya islemleri nasil oluyor? Ya da ornekteki gibi jant satan arkadaslar var mi(fazlalik, degisimden oturu)..sizce nasil durur bu renkler araca? Suanki jantimi ve istediklerimi atiyorum(renk olarak)..bayii de courier ve fiesta da gordum. --2 dakika sonra eklendi-- Istedigim renk sunlar; Sizce titanium jantlara nasil olur, durur? --7 dakika sonra eklendi-- Aracim; Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416330 Halit kaşıntı başlamış ? Güzel durur gun metal gibi diye düşünüyorum. Bende senin jantlardan 2 tk var ama sen değiştirir ve satmayı düşünürsen ben 3.tk olarak alabilirim ? --0 dakika sonra eklendi-- 52 dakika önce, Halit AYDIN yazdı: aklima iyice Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416332 @Gürkan Çakıroğlu abi sanirim koleksiyona dogru gidiyor bu is:)) bendekini boyatsam nasil olur sence? Masrafli midir? Nasil bir islemdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416334 2 dakika önce, Halit AYDIN yazdı: @Gürkan Çakıroğlu abi sanirim koleksiyona dogru gidiyor bu is:)) bendekini boyatsam nasil olur sence? Masrafli midir? Nasil bir islemdir Adamakıllı boyatmak iyi ellerde 500 tl. Tabi metale kadar zımpara kumlama ve fırın boyama yapmak kaydıyla ancak usta iyi olmalı... Ben 1 tk bugün boyaya verdim, benim arabanın konusunda yazdım, sonuç fotolarıda eklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416382 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Güzel durur gun metal gibi diye düşünüyorum. Bende senin jantlardan 2 tk var ama sen değiştirir ve satmayı düşünürsen ben 3.tk olarak alabilirim ? abi söyleyecek bir lafım kalmadı şuanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416385 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Adamakıllı boyatmak iyi ellerde 500 tl. Tabi metale kadar zımpara kumlama ve fırın boyama yapmak kaydıyla ancak usta iyi olmalı... Ben 1 tk bugün boyaya verdim, benim arabanın konusunda yazdım, sonuç fotolarıda eklerim. Gürkan ben sadece siyah arıyorum bu durumda normal renkli jantlara da bakayım. Boyatma işinde sorun yok adamımız var diyorsun gibi anladım ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416387 10 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Adamakıllı boyatmak iyi ellerde 500 tl. Tabi metale kadar zımpara kumlama ve fırın boyama yapmak kaydıyla ancak usta iyi olmalı... Ben 1 tk bugün boyaya verdim, benim arabanın konusunda yazdım, sonuç fotolarıda eklerim. 14 minutes ago, H. Cenk said: Gürkan ben sadece siyah arıyorum bu durumda normal renkli jantlara da bakayım. Boyatma işinde sorun yok adamımız var diyorsun gibi anladım ben.. Bende oyle anladim ve benim tarafimdanda basina is aldin gibi geldi. Gunmetal severuk bizde. Bi yardimci olcan artik bize be ya --0 minutes later eklendi-- Just now, Cihat A. said: Plasti dip kurtarmaz mı sizce? Ciks... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416390 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bende oyle anladim ve benim tarafimdanda basina is aldin gibi geldi. Gunmetal severuk bizde. Bi yardimci olcan artik bize be ya --0 minutes later eklendi-- Ciks... niyetin varsa, jantlar hiç sana gelmeden gerekli işlemden geçsin bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416391 11 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bende oyle anladim ve benim tarafimdanda basina is aldin gibi geldi. Gunmetal severuk bizde. Bi yardimci olcan artik bize be ya --0 minutes later eklendi-- Ciks... 27 dakika önce, H. Cenk yazdı: siyah arıyorum Şöyle söyleyeyim İstanbul'un en iyi jant boyayan adamını buldum gibi, işini iyi yaptığı belli ve kendiside bunun farkında ve havalar 1500 ? 1,5 yıl önce piano black boyadığı jantları gördüm, araştırma safhasında da hep aynı isim çıkınca karşıma kararımı verdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416393 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şöyle söyleyeyim İstanbul'un en iyi jant boyayan adamını buldum gibi, işini iyi yaptığı belli ve kendiside bunun farkında ve havalar 1500 ? 1,5 yıl önce piano black boyadığı jantları gördüm, araştırma safhasında da hep aynı isim çıkınca karşıma kararımı verdim... tamam o zaman aradığım jantı bulursam seni ararım Jant da belli zaten 17 veya 18 flow formed 10 kollu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416394 3 dakika önce, H. Cenk yazdı: Jant da belli zaten 17 veya 18 Hocam hele benim jantları boyasın ilk elden görelim işini, sonrası kolay... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416396 Sanirim biz istanbula gelene kadar @Gürkan Çakıroğlu abi ya butik bir jant dukkani yahut jantlarini sergiledigi bir alan acacak:) Yakisir mi? Yakisir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın