Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl comment_411472 Arabamda adaptif far paketi mevcut sol far donup kalıyor 0 km ye düşene kadar düzeltmiyor far kendini bu sorunu yaşıyan forumda birisi varmı servisle 4 aydır haşır nerişirim aracım serviste işlem gördü ve düzelmedi sorunum araştırmalarım sonucunda y.dışında birisinin sorun yaşadıgını öğrendim videodaki şahsın sorun videosu benım sol far yapıyor bu sorunu Arabamdakı sorunu 1.5 yılı aşkındır yaşıyorum Mart 18, 20179 yıl Mustafa Çekiç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl comment_411475 Garanti dahilinde çözüm üretmeli servis... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl Yazar comment_411476 far modülüm değişti 2 kere bir çok kez yazılım güncellemeri yaptılar ama sorunum düzelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl comment_411477 Geçmiş olsun sanki sensörlerde sıkıntı var gibi. Araç sürekli sağa dönüyor hissi veriyor bu videoda. Yani sistem onu algılıyor. Serviste ne işlem yapıldı acaba? Farlar değişti mi ya da yazılımsal bir işlem yapıldı mı detay verir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl comment_411478 Problem olduğu aşikar, buradan yaşayan biri olup olmaması hiç önemli değil. Ya yazılımında ya da farda bir sorun var. Video İngiliz onun sağı sizin sol ile aynı karakterde bu da yazılıma işaret ediyor gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20179 yıl Yazar comment_411481 heralde yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 kez yazılım la uğrastılar aralık ayın 26 sında servise bıraktım 17 gün kadar yazılım güncellemesi yaptılar aracımı teslim aldım ve sorunum çözülmemişti sonra 12 gün kadar tekrar bıraktım gine yazılım güncellemesi yaptılar gine düzelmedi bu sefer sol far modülünü değiştirdiler gine düzelmedi ve bu sefer 2 tarafında modülünü değiştirdiler problemim hayla devam ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411533 Far modülü olarak neyi değiştiriyorlar acaba. Xenon far modüllerini mi değiştiriyorlar. Benim bildiğim adaptif far modülü bir tane. Sağ sol diye ayrılmıyor. Her iki farı tek modül kontrol ediyor. Mart 19, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl Yazar comment_411534 gebze nazer otomotive gidiyorum bıkkınlık geldi bu sorundan @murat kavuk modül 2 kez değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411569 Far modülü olarak neyi değiştiriyorlar acaba. Xenon far modüllerini mi değiştiriyorlar. Benim bildiğim adaptif far modülü bir tane. Sağ sol diye ayrılmıyor. Her iki farı tek modül kontrol ediyor. Direksiyonun altında far modülü ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411578 Şimdi, Semih O. yazdı: Direksiyon açı sensörü olabilir mi acep? Onun modülü de ayrı. Ama esp sisteminin de bir parçası olduğu için, hata verseydi esp sistemi hata verirdi sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411579 Direksiyon açı sensörü olabilir mi acep? Olurmu olur sağ ön lastikte davlumbazın içindeki bu parçayı incelemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411580 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Onun modülü de ayrı. Ama esp sisteminin de bir parçası olduğu için, hata verseydi esp sistemi hata verirdi sanırım. O da var tabi. Bir yöne dönüp durana kadar geri toparlamaması onu getirdi aklıma. Bakılabilir bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın