Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409978 Arkadaslar oldugum yer 6 ay net kar, buz vs..su gunlerde yeni yeni eriyor zeminler, haliyle her yer patates tarlasi vs..ustelik teror bolgesi oldugundan ilce ici gereginden fazla tumsek mevcut..ford alalim lord olalim der iken, yola cikasim gelmiyor su ara..capraz, duz gecis vs..cok alcak arac yahu..servisteyken ikame courier vermislerdi ayni yerlere canavar gibi girmek paha bicilemez, kafa rahat park etmek hafif egimli yokus sonrasi muthis..arkadasin ix35 surdum, ne yapiyorsun dedi..psikolojikmen focusvari suruse geciyorum yolda:) ilk arac..heyecanla hic bakmadigim bir konu idi bu..aldiktan sonra herkesin yorum, ne kadar alcak bu arac..mondeo, focus sedan onlarda diger markalara gore alcak..tutus vs bir cok etken var elbet..ama ne olurdu 3-5 cm daha olsa..ahh ulan ford ! Lastikler; 205, 55, r16 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409982 Bence çokta alçak değil ideal mesefa... Kışı sert geçen yerde isen hocam suv tarzı alacaksın. Kar kış demezsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_409989 Ben nedense diğer rakiplerinden daha yüksek olduğunu bile düşünüyordum. Bence de ideal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_409992 2 saat önce, Kutluhan A. yazdı: Ben nedense diğer rakiplerinden daha yüksek olduğunu bile düşünüyordum. Bence de ideal. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_409993 İkinci el herhalde, yayları kontrol ettiniz mi? Lastik ölçüleri nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410007 Alçaltmaya çalışanına çok rastladım da alçaklığından yakınan herhalde ilk oluyor. Sınıfına göre alçak değil, köy yollarında hiç altını vurmadım dişimi sıkarak geçtiğim pek çok yer olmasına rağmen. Demek sizin şartlarınıza uygun değilmiş. Yakubun yazdığına yönelik benzeri varsa bir karşılaştırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410063 Bende focus sedan için düşünüyorum bence biraz daha yüksek olsa güzel olurmuş.. Eski aracım lineada dag bayır giderdi korkmazdım altını vurcam diye.. focusda korkuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410077 Aracin arkasi yuksek. Önü alcak. Bende bir iki kez onden surttum ama yumusak zemindi zaten.. alcaltmak isteyenlerdendim vazgectim..bu islerin sonu yok belliki[emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410086 Ilk defa bende arabayı yükseltmek isteyen gördüm.Birak abi alçak kalsın alçaklık arabalara yakışan bi özellik 255 45 18 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın