Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Hb Sizce De Yere çok Mu Yakın?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar oldugum yer 6 ay net kar, buz vs..su gunlerde yeni yeni eriyor zeminler, haliyle her yer patates tarlasi vs..ustelik teror bolgesi oldugundan ilce ici gereginden fazla tumsek mevcut..ford alalim lord olalim der iken, yola cikasim gelmiyor su ara..capraz, duz gecis vs..cok alcak arac yahu..servisteyken ikame courier vermislerdi ayni yerlere canavar gibi girmek paha bicilemez, kafa rahat park etmek hafif egimli yokus sonrasi muthis..arkadasin ix35 surdum, ne yapiyorsun dedi..psikolojikmen focusvari suruse geciyorum yolda:) ilk arac..heyecanla hic bakmadigim bir konu idi bu..aldiktan sonra herkesin yorum, ne kadar alcak bu arac..mondeo, focus sedan onlarda diger markalara gore alcak..tutus vs bir cok etken var elbet..ama ne olurdu 3-5 cm daha olsa..ahh ulan ford !

Lastikler; 205, 55, r16

20170127_135240.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bence çokta alçak değil ideal mesefa... Kışı sert geçen yerde isen hocam suv tarzı alacaksın. Kar kış demezsin :)

Yanıtlama zamanı:

Ben nedense diğer rakiplerinden daha yüksek olduğunu bile düşünüyordum. Bence de ideal.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Kutluhan A. yazdı:

Ben nedense diğer rakiplerinden daha yüksek olduğunu bile düşünüyordum. Bence de ideal.

+1

Yanıtlama zamanı:

Alçaltmaya çalışanına çok rastladım da alçaklığından yakınan herhalde ilk oluyor.

Sınıfına göre alçak değil, köy yollarında hiç altını vurmadım dişimi sıkarak geçtiğim pek çok yer olmasına rağmen. 

Demek sizin şartlarınıza uygun değilmiş. Yakubun yazdığına yönelik benzeri varsa bir karşılaştırın. 

Yanıtlama zamanı:

Bende focus sedan için düşünüyorum bence biraz daha yüksek olsa güzel olurmuş..

Eski aracım lineada dag bayır giderdi korkmazdım altını vurcam diye.. focusda korkuyorum

Yanıtlama zamanı:

Aracin arkasi yuksek. Önü alcak. Bende bir iki kez onden surttum ama yumusak zemindi zaten.. alcaltmak isteyenlerdendim vazgectim..bu islerin sonu yok belliki[emoji23]

Yanıtlama zamanı:

Ilk defa bende arabayı yükseltmek isteyen gördüm.Birak abi alçak kalsın alçaklık arabalara yakışan bi özellik 255 45 18 

Screenshot_20170311-174451.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.