Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Sistemde Okunmamış Sms işareti çıkmıyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba arkadaşlar.Aracımda sony sistem var.Daha önceleri telefonuma mesaj geldiği zaman teyp ekranında telefonun çekim gücü ve batarya işaretinin olduğu yerin sol yanında mektup işareti çıkıyordu.Gelen sms si teypten okuyunca o sembol yok oluyordu.Şimdilerde ise mesaj geldiğinde mektup işareti çıkmıyor.Bende okunmamış mesaj varmı anlayamıyorum.Sizlerin aracında durum nasıl acaba? Aracın kitapçığını kurcaladım ama bu konuyla ilgili bir bölüm yok.

20170209_181542.jpg

Mehmet Çallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Telefon değişmedi.Araca 3-4 ay önce yazılım güncellemesi yaptırdım.Ama güncellemede teyple ilgili bir güncelleme yapıldığına dair bişey söylenmedi.Hatta etis'te birçok güncelleme görmeme rağmen servise söylediğimde sadece gerekli olanları yaparız.Hepsini yapmayız dediler. Hatırladığım kadarıyla  PCM , IPC  ve enjektörler kodlanmıştı.Acaba teybin yazılımını kurcalamış olabilirler mi?  Bu sync sistemler flash bellek ile güncelleme yapılıyormuş.Nasıl yapıldığını bilen var mı?Gerekirse güncelleme yapayım kendim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Telefon yazılımında bir değişiklik olmadı. Ford'un sitesi düzgün çalışmıyor. Verdiğiniz linkleri daha önce görmüştüm.Fakat düzgünce güncelleme yapabilen pek yok sanırım. Bir site bulmuştum daha önce sync update ile ilgili.Site ford'un sitesi fakat bizim şase numaralarını kabul etmiyordu. Digiex.net adresindekini denesem mi acaba.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mehmet Çallı yazdı:

Telefon yazılımında bir değişiklik olmadı. Ford'un sitesi düzgün çalışmıyor. Verdiğiniz linkleri daha önce görmüştüm.Fakat düzgünce güncelleme yapabilen pek yok sanırım. Bir site bulmuştum daha önce sync update ile ilgili.Site ford'un sitesi fakat bizim şase numaralarını kabul etmiyordu. Digiex.net adresindekini denesem mi acaba.

Amerikanya'da geçerli o VIN'i ver update gelsin olayı.

SYNC telefon menüsünde mesajlar için bildirim olup olmayacağına dair bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Mesajları senkronize edip etmeyeceğinizi seçebiliyordunuz. Orayı bir kurcalayın belki sanıldığından daha basit bir sorundur.

--6 dakika sonra eklendi--

Güncelleme için ise özellikle yabancı forum sitelerinde dosyalar var. SYNC 1 için olanı temiz bir flash belleğe yükleyip, SYNC menüsünden SYNC'e yükle diyeceksiniz ve işlemi yapacak.

Ancak ne kadar güvenilirdir bir şey diyemem. Riski göze alırsanız deneyebilirsiniz.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Semih O. yazdı:

SYNC telefon menüsünde mesajlar için bildirim olup olmayacağına dair bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Mesajları senkronize edip etmeyeceğinizi seçebiliyordunuz. Orayı bir kurcalayın belki sanıldığından daha basit bir sorundur.

Güncelleme için ise özellikle yabancı forum sitelerinde dosyalar var. SYNC 1 için olanı temiz bir flash belleğe yükleyip, SYNC menüsünden SYNC'e yükle diyeceksiniz ve işlemi yapacak.

Ancak ne kadar güvenilirdir bir şey diyemem. Riski göze alırsanız deneyebilirsiniz.

Ayarları kurcalamıştım.Ama akşam biraz daha kurcalayım.

Şimdi, Servet Ö. yazdı:

SMS mi kaldi yahu.

Aynen sms kalmadı ama halen birkaç kişi var çevremde sms kullanan :D   Aslında whatsapp tan gelen mesajlar gözükse ekranda ne kadar güzel olur :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih O. yazdı:

Güncellenir sıkıntı yok. 5.9 güncellemesi flash ile alınıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17 dakika önce, Tuncay A. yazdı:

Güncellenir sıkıntı yok. 5.9 güncellemesi flash ile alınıyor.

Bu 5.9 güncellemesini nereden buluruz? Birde bu firmware'i yabancı sitelerden indireceğimiz için sistemin dili değişir mi acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bu 5.9 güncellemesini nereden buluruz? Birde bu firmware'i yabancı sitelerden indireceğimiz için sistemin dili değişir mi acaba?

Yabancı sitelerden indirebilirsiniz.Temiz bir flash'a indirip, dil değişmeden 20 dakikada yükleyebilirsiniz. ( Sync 1.1 ise )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Tuncay A. yazdı:

Yabancı sitelerden indirebilirsiniz.Temiz bir flash'a indirip, dil değişmeden 20 dakikada yükleyebilirsiniz. ( Sync 1.1 ise )

Sync 1 mi yoksa 1.1 mi bilmiyorum.Nasıl anlıyacağız  1 mi 1.1 mi olduğunu?  Eğer 1 ise update olmuyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Sync 1 mi yoksa 1.1 mi bilmiyorum.Nasıl anlıyacağız  1 mi 1.1 mi olduğunu?  Eğer 1 ise update olmuyor mu?

Profilinize göre araç '12 model. SYNC 1.1 olma olasılığı yok. SYNC 1 ya da (BVC) Blutooth Voice Control Module'de olabilir. Eğer BVC ise burada konuşulanlar zaten pek anlamlı değil :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
48 dakika önce, Semih O. yazdı:

Profilinize göre araç '12 model. SYNC 1.1 olma olasılığı yok. SYNC 1 ya da (BVC) Blutooth Voice Control Module'de olabilir. Eğer BVC ise burada konuşulanlar zaten pek anlamlı değil :)

Evet aracım 2012 model titanium sony 4,2" ekranlı olanlardan.Teybin menülerinde gezerken sync ayarlar,sync uygulamalar seçenekleri falan çıkıyor.Bilmiyorum sync mi yoksa bvc mi ayırt etmede işe yararmı.

Ford eco mode yazan yer hariç menü aynı böyle.

12344556.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.