Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Sistemde Okunmamış Sms işareti çıkmıyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün akşam yabancı sitelerden v5.9 ve  v4.6  buldum.Fakat ikisinide kuramadım.Bizim bıdı bıdı konuşan rus hatun  "yeterli alan yok yada uyumlu versiyon değil" diyip durdu :wacko:

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Mehmet Çallı yazdı:

Dün akşam yabancı sitelerden v5.9 ve  v4.6  buldum.Fakat ikisinide kuramadım.Bizim bıdı bıdı konuşan rus hatun  "yeterli alan yok yada uyumlu versiyon değil" diyip durdu :wacko:

Bulduklarınızın Sync 1.1 ve Sync 2 dosyaları olma olasılığı yüksek. Daha önce söylediğim Sms ayarlarına baktınız mı? Güncelleştirmeden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz bilmiyorum ama sihirli bir takım değişmeler olmayacağını söyleyebilirim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 saat önce, Semih O. yazdı:

Bulduklarınızın Sync 1.1 ve Sync 2 dosyaları olma olasılığı yüksek. Daha önce söylediğim Sms ayarlarına baktınız mı? Güncelleştirmeden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz bilmiyorum ama sihirli bir takım değişmeler olmayacağını söyleyebilirim.

Ayarlara tekrar baktım.Mesaj bildirimleri kutucuğu işaretli.Sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim :)

Yanıtlama zamanı:

Telefondaki tüm mesajlar okununca oradaki ikon kayboluyor diye hatırlıyorum (araç içinden). Sonra yeni mesaj varsa çıkıyordu. Yani bir şekilde ikonu kaybedebiliyorduk, emin de olamadım. Ben bir ara deneyeyim.

Yakup'un dediği de doğru, telefonun yazılımının güncellenmesi bile çalışma şeklini etkiliyor.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde bu simgenin bende de olmadığını farkettim fakat önemsemedim. Sonrasında farklı bir amaç için snyc ayarlarını resetleyince bu simgenin çıkmaya başladığını gördüm. Ayarlardan resetlerseniz geri gelebilir.

Not: Mesaj gelmese dahi altta mesaj simgesi standart duruyor bende.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Geçenlerde bu simgenin bende de olmadığını farkettim fakat önemsemedim. Sonrasında farklı bir amaç için snyc ayarlarını resetleyince bu simgenin çıkmaya başladığını gördüm. Ayarlardan resetlerseniz geri gelebilir.

Not: Mesaj gelmese dahi altta mesaj simgesi standart duruyor bende.

Doğan Bey bahsettiğiniz standart duran mesaj işaretiyle ilgili ekranın fotosunu çekip buraya ekleyebilir misiniz?

Geçen gün araçta teyp üzerinden görüşme yaparken bahsettiğim yerde sarı renkte mesaj işareti çıktığını gördüm.Teypte okunmamış mesaj vardı bu arada.Telefonu kapatınca o işaret gitti yine.Farkettim ki teypte okunmamış mesaj varken telefon görüşmesi yaparsam işaret geliyor.Telefonu kapatınca geri gidiyor.Teybi başka amaçla fabrika ayarlarına getirmiştim bende.Ama mesaj işaretine dikkat etmedim.Akşam iş dönüşü deneyeyim.Bakalım normal ekrana gelecekmi bu sefer mesaj işareti.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçen gün acaba telefondan mı diyerek telefona komple yeniden yazılım attım.Sonrasında bluetooth ismi değiştiği için teypten tanımlı telefonu silip yeniden eşleştirme yaptım.Fakat "yine hüsrannnn,her daim feryat figan kalbimmm" diyerekten Ceceli'yi buradan selamlıyorum :blink:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.