Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Orj. Ford Kısa Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben aracımı ilk aldığımda yaptım bundan Aluminyum tamamen canavar gibi çekiyodu ben ne yaptım çıkardım.Neden?fırçayla yıkarken birkaç kere çarptım.Sonra Ne ? yaptım Şark anten aldım içinde bakırdan kıvrımları olanlardan.Şimdi nasıl? canavar gibi

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Önemli olan boyu değil işlevi derler ya... Yanlıştır, boyu ne kadar uzunsa işlevi de o kadar iyi olur. Nasıl? Yok hemen paniğe kapılmayın, anten için yazıyorum... Alman malı da olsa kıs

• Bu Fiesta'ya, akşama da Focus'unkini takarız. 2×59.50=119£ Ford yetkili servisten orijinal aksesuar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Osman Türkol yazdı:

Ben aracımı ilk aldığımda yaptım bundan Aluminyum tamamen canavar gibi çekiyodu ben ne yaptım çıkardım.Neden?fırçayla yıkarken birkaç kere çarptım.Sonra Ne ? yaptım Şark anten aldım içinde bakırdan kıvrımları olanlardan.Şimdi nasıl? canavar gibi

Osman İngilizceden çeviri mi yaptın ?

Yanıtlama zamanı:

sabahtan akşama kadar ingilizce şartnameler insanı bu duruma getiriyor. bazen olabiliyo kusura  bakmayın artık.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Osman Türkol yazdı:

sabahtan akşama kadar ingilizce şartnameler insanı bu duruma getiriyor. bazen olabiliyo kusura  bakmayın artık.

Seni seviyoruz ?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Seni seviyoruz ?

Eyvallah Hocam ben de sizler sevdiğim ve saydığım için buradayım.

Yanıtlama zamanı:

Yahu arkadaş devir uzay çağı olmuş hatta ve hatta ledli ekmek dolapları bile ödül kazanmış siz anten derdindesiniz. 320kbps mp3 indirin ya da orj waw formatında sonra dinleyin istediğiniz keyf aldığınız müzikleri beaaaa. Teocum senin teybin anten devresi (adını unuttum) kaliteli değilse istersen çanak anten al bir halta yaramaz.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Berat abicim sen bişey isteme el atma malum kurutuyon ne ye el atsan . İyiki biraz uzaktasında pek buralara tesir etmiyon :) (hoparlör - anten )

Anlaşılan ben don/sütyen takmayayım Doğanın teklifi güzel çanak anten... (Belki denemiş, tecrübe etmiştir.)

Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN [emoji4])))

Yako konu; kilit-çöp-waste-rubbish-musor-śmieci-KAPUT (Almanca yazılışını bilmiyom senin tercüme edeceğini düşündüm )

Hadi byssss

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Sipariş etmeden ürün gelmez. 

Abooo ne dediiii. Elinde yok nezaman geleceği belli değilmiş. Ben 1-2 haftamı dedim belli olmaz daha da uzun sürer dedi. Bende bakayım başka yerlerde olmazsa geçeriz dedim.
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Abooo ne dediiii. Elinde yok nezaman geleceği belli değilmiş. Ben 1-2 haftamı dedim belli olmaz daha da uzun sürer dedi. Bende bakayım başka yerlerde olmazsa geçeriz dedim.

Senin sorun teypte teo bak demiştin haklısın diyecen. Sipariş öncesi bi orj anteni takıp denesene. Verim alırsan sipariş verirsin.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Yahya Akman yazdı:

Link eklediğim sitede ACV spor anten satılmaktadır. Fordaksesuarları sitesindeki antenle aynı görsele ait. site ile hiç bir bağlantım yoktur. sorumluluk alışveriş yapana aittir. :) 

2 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Berat abicim sen bişey isteme el atma malum kurutuyon ne ye el atsan . İyiki biraz uzaktasında pek buralara tesir etmiyon :) (hoparlör - anten )

Anlaşılan ben don/sütyen takmayayım Doğanın teklifi güzel çanak anten... (Belki denemiş, tecrübe etmiştir.)

Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN emoji4.png)))

Yako konu; kilit-çöp-waste-rubbish-musor-śmieci-KAPUT (Almanca yazılışını bilmiyom senin tercüme edeceğini düşündüm )

Hadi byssss

Teoman abi bak ben burda bir sitenin linkini paylaşmıştım. arayıp bi görüş istersen.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN emoji4.png)))

Hadi byssss

Abi bende sıkıntı yok burada var. :D Hoparlör işi tamamdır :) Anten kolay da servis kapandı onu napacağız :D:D:D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Teoman abi bak ben burda bir sitenin linkini paylaşmıştım. arayıp bi görüş istersen.

Arıyacağım... saol
Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

En azından anten iki parça değil, ya biri gelse, diğer parçası 2 ay sonra gelseydi? Sen siparişi ver, çekirdeğini al bekle abi.

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl olsa alırdım ben bunu. Denedim, anteni söksem bile radyo aynı çalışıyor (ikinci anten yetiyor benim gördüğüm).

Teo, 10-30 gün arası diye düşün (aralık biraz geniş yani :) )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.