Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

St Line 1.0 A/t Ecoboost mu? Style 1.5 Tdci Pws mi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çok kararsızım, st line al beni der gibi duruyor, pws style az yakarım ama çok boşum diyor, tdci titanyum pws alın derseniz sadece otomatik park ederim 107000 tl etmem diyor. 

St line da artı olarak gördüklerim, 1.0 motor, sportif görünüm, sync. Ama endişelendiren bazı hususlar var. Durashift sanzuman sportiflik tutkusunu törpülermi? Yakıt tüketimi? Fiyat olarak 88500 TL söylenildi.  Style Tdci pws 97000TL  fiyat verildi, açıkçası donanım olarak boş bir araç gibi. Ama st line oranla 8500 tl dizel pws için verilebilir gibi. Yoksa diyorum 1.2 tsi dsg comf. mu alınsa :) Günlüm St line dan yana. Ne yapsam bilemiyorum. 1.0 Otomatik durashift kullanan arkadaşların sürüş tecrübelerinden bilgi alabilirmiyim (Yakıt tüketimi, vites geçişleri). 

20170204_142305.jpg

Yanıtlama zamanı:

Zor karar. Otosandan test aracı için görüştüm programı yoğunmuş,bakalım f4 gelene kadar sürebilecek miyiz?  :) 

Gönül STL, mantık PWS diyor; ikisi arasında. 

Az km'de titanium pws düşünürdüm.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Gönül STL, mantık PWS diyor; ikisi arasında. 

Aynen, keşke stlpws olsa bir dakika düşünmem yeminle.:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

ST-Line dizel otomatik var zaten, stokta mı yokmuş? 

Var abim, ben 1.0  ecoboost st line PWS için dedim.  Yoksa o paraya titanyuma yönelirim. 

--3 dakika sonra eklendi--
13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Az km'de titanium pws düşünürdüm.

Bu daha mantıklı geldi :yeah:

Yanıtlama zamanı:

1.5 tdci pws bence. Donanıma fazla takılmazdım.

• Yakup Ç. A., başlığı St Line 1.0 A/t Ecoboost mu? Style 1.5 Tdci Pws mi? olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Borçlarım var olmasa 1.0 st alırım dizeli olsa tadından yenmez ama ona gücüm yetmez şimdilik ;) st line çok hoşuma gitmişti alınabilir ;)

Yanıtlama zamanı:
Çok kararsızım, st line al beni der gibi duruyor, pws style az yakarım ama çok boşum diyor, tdci titanyum pws alın derseniz sadece otomatik park ederim 107000 tl etmem diyor. 
St line da artı olarak gördüklerim, 1.0 motor, sportif görünüm, sync. Ama endişelendiren bazı hususlar var. Durashift sanzuman sportiflik tutkusunu törpülermi? Yakıt tüketimi? Fiyat olarak 88500 TL söylenildi.  Style Tdci pws 97000TL  fiyat verildi, açıkçası donanım olarak boş bir araç gibi. Ama st line oranla 8500 tl dizel pws için verilebilir gibi. Yoksa diyorum 1.2 tsi dsg comf. mu alınsa [emoji4] Günlüm St line dan yana. Ne yapsam bilemiyorum. 1.0 Otomatik durashift kullanan arkadaşların sürüş tecrübelerinden bilgi alabilirmiyim (Yakıt tüketimi, vites geçişleri). 

20170204_142305.thumb.jpg.5e41bf9d44b3f3a5ccd4f714f4c8fdc2.jpg

Ben olsam 1.2 tsi comfortline dsg golf derim veya yeni 1.0 tsı leon dsg style paket dizeldede yeni leon derim.
Yanıtlama zamanı:

1.5tdci olsun çamurdan olsun. St-line sonradanda yapılır

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost almayı düşünüyorsanız biraz bekleyin 1.5 ecoboost 182ps gelecekmiş yıl sonu, st-line olarak gelecek bekleyin derim.youtubeden videoları var aracın

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Hasan EKİN yazdı:

1.0 ecoboost almayı düşünüyorsanız biraz bekleyin 1.5 ecoboost 182ps gelecekmiş yıl sonu, st-line olarak gelecek bekleyin derim.youtubeden videoları var aracın

Kim diyor bunu?

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

1.0 tsı leon dsg style paket

Seat Leon ASLA bir Focus olamaz. Sürmeden karar vermeyin!

12 saat önce, Semih G. yazdı:

1.5tdci olsun çamurdan olsun. St-line sonradanda yapılır

Aynen...

Yanıtlama zamanı:

Kim diyor bunu?

Yaptıgım araştırmalar sonucunda bunu söylüyorum beklemedeyim gelmesini. 2017 sonu 2018 Yakup bey

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.