Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450976 20 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: AlıntıBitcoin meselesinde, Lidyalılar parayı bulduğunda "böyle saçmalık mı olur, altı aya patlar bu iş" diyen Frigyalılar gibiyim. Evet patladı gitti zaten 10. Ayda 20 bin lira iken almadım şimdi 65 bin patladı gitti? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452135 Bu gün benimde biraz dikkatimi çekti paribu.com u.. Normal şartlarda basit al sat kivaminda gibi ama yinede bilemedim.. Bilen geri gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20178 yıl Yazar comment_452169 9 saat önce, okan ali yazdı: basit al sat kivaminda bitcoin alırkende satarken de komisyon oranları göreceli piyasa oluşmadığından yüksektir. ilgili siteyi bilmiyorum kullanmadım TR de sadece btcturk ile işlem yaptım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452675 Btcyi öğreneli uykuyu unuttum [emoji58]2 ayda hatırı sayılır kazandım,şimdi yine beklemedeyim yatırdığım paranın 3 4 katına çıkmasını bekliyorum [emoji16]Bir de ıota var, bu işlerle ilgilinen varsa ıotayı tavsiye ederim1000 tl gibi küçük bir rakama bile 3 yıla kadar muazzam paralar alabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452723 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: IOTA bey ne yapiyorsunuz... vurdun voleyi, keyfin yerinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452725 4 minutes ago, Mert Yürüyen said: vurdun voleyi, keyfin yerinde Bosch resmi olarak ciddi miktarda yatirim yapti alete Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452730 Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452731 Yakinda elektronik sikke diye lanse eder bizimkiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452733 4 dakika önce, Alperen G. yazdı: Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. paribu.com deneyin derim sanki hacim daha fazla alıp satmak daha hızlı ilerliyor. zamanı geri alabilsek keşke ahhhh uyku uyuyamaz oldum sürekli takip ettiğim için. --2 dakika sonra eklendi-- koineks.com diye diğer bi site daha var 5 farklı dijital para çeşidi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452734 Yatın uyuyun kardeşim. Her şey para değil. Kendi sağlığınıza yatırım yapın yahu. Hayret bişey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452735 kasım ayında bi tanıdığım paran yoksa kredi çek 1 btc al dedi ozaman 20 bindi, kredi çekip almak aklıma yatmadı şu an 1 btc 75 bin o yaptığım aptallığı hiç unutamıyorum dijital parayı takip eden arkadaşlar nasıl kahkaha attığınızı tahmin ediyorum --5 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Kenan Korkusuz yazdı: Btcyi öğreneli uykuyu unuttum 2 ayda hatırı sayılır kazandım,şimdi yine beklemedeyim yatırdığım paranın 3 4 katına çıkmasını bekliyorum Bir de ıota var, bu işlerle ilgilinen varsa ıotayı tavsiye ederim 1000 tl gibi küçük bir rakama bile 3 yıla kadar muazzam paralar alabilirsiniz ıota hangi borsada satışta? Aralık 20, 20178 yıl Adem Kazıl tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452738 8 minutes ago, Adem Kazıl said: kasım ayında bi tanıdığım paran yoksa kredi çek 1 btc al dedi ozaman 20 bindi, kredi çekip almak aklıma yatmadı şu an 1 btc 75 bin o yaptığım aptallığı hiç unutamıyorum dijital parayı takip eden arkadaşlar nasıl kahkaha attığınızı tahmin ediyorum --5 dakika sonra eklendi-- ıota hangi borsada satışta? Bitfinex.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452743 Aman dikkat, http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bitcoinde-tarihi-kayip-bir-tweet-ile-basladi/77000/77167/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452761 4 saat önce, Alperen G. yazdı: Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. Ben eğlencesine 100dolarlık etherum aldım.. bitcoin 9000dolar civarıydı. Etherum yerinde sayıp duruyordu 500 ü geçsin satcam dedim bitcoin e geçtim... bitcoin yerinde saymaya başladı etherum uçtu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın