Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398628 Levent Bey bence fena olmamış. Çok sırıtmıyor. Elinize sağlık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398631 sadece kapılara yapsak, elektriği nereden alacağız acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398635 Sürekli yanacaksa. Ya da kontajla beraber yansın diyorsanız mecbur kontaktan hat çekilecek. Çok uzun iş kapılar. Ben üşenirdim valla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398643 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Sürekli yanacaksa. Ya da kontajla beraber yansın diyorsanız mecbur kontaktan hat çekilecek. Çok uzun iş kapılar. Ben üşenirdim valla. Sen ve üşenmek, inanmam Beğenmediğin bir şeyi yapmazsın o ayrı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398644 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sen ve üşenmek, inanmam Beğenmediğin bir şeyi yapmazsın o ayrı... Kışın cidden içimden gelmiyor abi. Ayak aydınlatmaların tesisatı bile hazır ama takmadım düşün. --0 dakika sonra eklendi-- Daha bagajın aydılatmasını düzeltecem. Kolçağa anahtarlı sistem takacam. Peeee uzun iş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398695 Kışın cidden içimden gelmiyor abi. Ayak aydınlatmaların tesisatı bile hazır ama takmadım düşün. --0 dakika sonra eklendi-- Daha bagajın aydılatmasını düzeltecem. Kolçağa anahtarlı sistem takacam. Peeee uzun iş Ayak aydınlatma? Ben de istiyorum bundan ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398696 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Ayak aydınlatma? Ben de istiyorum bundan ama Ben zaten var abicim. Ama kırmızı hiç sevmediğim renk. Onları maviye çevirdim sadece. Tesisatını hazırladım ledlerin gelmesini bekliyorum. Gelsin yapınca detay atarım.Ha sende yoksa elektrikçiye git tavandan hat çekip yaparlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398875 Çok beğendim. Elinize sağlık. Yakından normal ledler gibi çirkin görünmüyor dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398878 Usta ellerine sağlık mavi seçmen kalite arttırmış tabikide herkes aracında ufak ama etkili dokunuşları sever. İyi günlerde kullan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398934 bu ledlerin elektiriksizi var yani fosforlu gibi olanları ki bana buda öyle geldi eğer elektirkliyse elektiriği nereden aldınız eğer aldıysanız ucunda neden kablo vb. uzantı yok? --2 dakika sonra eklendi-- usta bu arada on numara olmuş bu abartı olmuş diyen arkadaşlar oemci ( orjinalci ) yani fabrika arabayı bu şekil verse evet beğendim on numara çok sade durmuş diycekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20179 yıl comment_400512 cok guzel Olmus ben kapıları kırmızı yapacağım resim atarım. Ayrıntılı kapı kapı fotoğraf atsaniz.:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410831 taktırması kaç liraya mal oldu acaba bende kapılara yaptırmayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20179 yıl comment_416795 Arkadaşlar 2013 Trend X'ime İstanbul Avrupa yakasında kime yaptırabilirim Birde ne kadar bir masraf yaptığınızı sorabilir miyim? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın