Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397229 Herkese Selam, Aşağıdaki ST direksiyon çok hoşuma gitti ve sitedeki satış danışmanı ile birebir sohbet etme fırsatım oldu.Bana birkaç soru sorduktan sonra benim aracıma uygun olduğunu söylediler problem çıkmazmış.Bunlarda 2 model varmış bir Sync uyumlu diğer ise Touch uyumlu navigasyonlular içinmiş. Daha önce çıkmacılarda hiç ST direksiyona denk geldiniz mi arkadaşlar ? Denk geleniniz olduysa fiyat hatırlıyormusunuz ? http://www.tascaparts.com/oe-ford/dv6z3600ea Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397231 St olarak tr de bulmanız zor . Servisten istenebilir ama pahalı olacağı kesin . Mevcut direksiyonda problem yoksa kullanmanızı öneririm. Gorsellikten başka birşey katmayacağı kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl Yazar comment_397240 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: St olarak tr de bulmanız zor . Servisten istenebilir ama pahalı olacağı kesin . Mevcut direksiyonda problem yoksa kullanmanızı öneririm. Gorsellikten başka birşey katmayacağı kesin Servis çok pahalı çeker, ocak ta fort lauderdale'a gidiyorum o yüzden kaşıntı başladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397241 Ondan önce geniş ekran renkli gösterge paneli , 5" navigasyonlu ekran sony çerçeve, hoparlorler gibi göze, işlevselliğe, kulağa hitap eden parçalarla başlasan daha iyi olur bence [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl Yazar comment_397242 TFT ekran için aslında Gürkan konu başlığı altında gelince yazarım diye bahsetmişti ama sonradan birşey çıkmadı orda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397246 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: TFT ekran için aslında Gürkan konu başlığı altında gelince yazarım diye bahsetmişti ama sonradan birşey çıkmadı orda. Ah Tamer ah Gelecekte.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397250 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Sony hoparlör de istiyoruz Çıkmacılarda zibil gibi vardır yahu nasıl bulamıyorsun. Şurda 2 ay evvel desen parçacımda vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397255 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Çıkmacılarda zibil gibi vardır yahu nasıl bulamıyorsun. Şurda 2 ay evvel desen parçacımda vardı. Abi burda çıkmacı yok Ankaraya mı geleyim Ayrıca sitedeki şu hoparlörler acaba sony mi yoksa standart olanlar mı? http://www.tascaparts.com/ford/focus/cv6z18808c/2013-year/titanium-trim/2-0l-l4-flex-engine/body-cat/sound-system-scat/?part_name=inst-pnl-speaker Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397256 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Sony hoparlör de istiyoruz Berat heryerde hoparlör diyon Kesin rüyalarınada giriyodur. Merak etme bu azimle bu hoparlörü bulursun / bulacağız...... Aralık 29, 20169 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397257 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Abi burda çıkmacı yok Ankaraya mı geleyim Ayrıca sitedeki şu hoparlörler acaba sony mi yoksa standart olanlar mı? http://www.tascaparts.com/ford/focus/cv6z18808c/2013-year/titanium-trim/2-0l-l4-flex-engine/body-cat/sound-system-scat/?part_name=inst-pnl-speaker Benziyor sony e. Sen bi şu numarayı arasana varmı elinde bakalım. Emre sönmez 05337354988 selamımı söyle. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Berat heryerde hoparlör diyon Kesin rüyalarınada giriyodur. Merak etme bu azimle bu hoparlörü bulursun / bulacağız...... Ya bir de tweeet diye sayıklasaydı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397258 Bende var yollardım.... Sen daha dur ayak aydınlatma ve sis farı kablosu diye başlayacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397259 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Benziyor sony e. Sen bi şu numarayı arasana varmı elinde bakalım. Emre sönmez 05337354988 selamımı söyle. --0 dakika sonra eklendi-- Ya bir de tweeet diye sayıklasaydı ? Onu da arıyorum ki Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Bende var yollardım.... Sen daha dur ayak aydınlatma ve sis farı kablosu diye başlayacak... Varsa bekliyorum bile Ayak aydınlatma da var proje de sis farım var bu kadar uğraş dur 2 seneye satarım ben bunu mk4 ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397260 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Ayak aydınlatma da var proje de sis farım var bu kadar uğraş dur 2 seneye satarım ben bunu mk4 ile Ayak aydınlatma için az bekle. Bende süper bir fikir var. Bi yapıyım detaylı foto atacam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397261 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Ayak aydınlatma için az bekle. Bende süper bir fikir var. Bi yapıyım detaylı foto atacam. Zaten -24 lerde geziyoruz abi havaların ısınmasını bekliyorum şimdilik parça topluyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın